Én szívesen mennék! Legalább végre tudnánk beszélni és a videofelvételt is ideadnád Pöttyről. Ha még megvan.
Csubi játszik még a csapatban? Nálam van két kazettája.
Azért ez hihetetlen, hogy hogyan szív G. Maddux!
Lenyom 7 menetet. 1 run, és a 8 felénél vezet a a csapat 4:1-re és a bullpennek sikerül elbaszni a 15 gyözelmet, most már másodszor.:(((((((
Ennek ellenére mi már benn vagyunk a playoffban, és még Greg-nek is lesz egy esélye a 16.-ik 15 gyözelmes szezonhoz!:))))))))
Ujra naponta vagyok online, ugyhogy porgessuk fel a topicot!
Nagyon kemeny a harc az postseasonbe kerulesert. A szezon elejen azt hittem, kelet NY, kozep Minn., nyugat A's, wild card Seattle. Most viszont ugy all a helyzet, hogy Bostone a WC, mert Tampa Bayjel meg Baltimoreral kell jatszania, Seattle csak ugy jut e, ha megnyeri a nyugatot, erre lesz lehetosege, mert Oaklanddel van vagy 6 meccsuk. Szoval hajra Seattle.
Boxutca? Vmikor, vki?
Fighting: hoztam a kazettad, idekoltoztem most Pestre egy idore.
Jaj ez úgy néz ki, mit az öreg Boone (Brett). Nem testvérek véletlenül?
Na ezért nem vagyok hajlandó és nem is tudom megjegyezni a Yankee felállást 2001 óta. Steinbrunner úgy váltogatja a játékosait, mint más a gatyáját.
Uh! Mikor találkozunk? Írd meg légyszi a mobilodat magánba. Felhívlak. Ha nem teszed, felhívom Apádat :-)))! MIlyen az új szerzemény? Megérkezett?
A NYY megszerezte Aaron Boonet és Gabe Whiteot a Redstől, Brandon Claussenért, Charlie Manningért és pénzért. Ventura ment az LAba Bubba Crosbyért és Scott Proctorért. Mondesi és pénz ment az Arizonába David Dellucciért, Bret Prinzért és Jon Mark Sprowlért.
Szerintetek mennyi az esélye, hogy a TB lesimázza a Torontót, illetve a CWS a Royalst idegenben (különösen, hogy Loaiza(CWS) idegenben 10/6 és 1.73ERA-val van???) 1xűen nem hiszem, hogy nem hoznak otthon egy meccset papíron gyengébb csapatok ellen...
ja és hány wild card csapat jut a rájátszásba? t'om, hogy vhol meg lehetne nézni, de így gyorsabbnak tűnik...:-)
thx
Ha legközelebb is megyünk, akkor tuti megkapjuk, mert most strucc nap volt a belső teremben és azért nem kaptuk meg.
Összel mi négyen-öten is megkaptuk a kivetitőt amerikai focira, bár az is igaz, hogy a tulaj.társ is nagy amerikai foci "őrült"!:)))