Ez komoly? Mi az hogy nem fér be a koncepcióba???
A kurva anyját! Jöjjön helyette Kozsó vagy Lajcsi, nemigaz??? Vagy címlapot érő hírek Dzsimi ellopott sírkövéről... :-(((
Sorry, de a holnapi Maidnem interjú ugrott, mert a főszerkesztő szerint nem fér bele a koncepcióba. Szóval úgy néz ki, hogy a TV2 csak az ilyen Balázs Pali-féléket támogatja!
Na akkor hanykor lesz az Iron Maidenem a Tv-ben? Mit kell tudni a vasárnapi bulirol, Mennyi lesz a jegy, hol lehet jegyet venn? Mi lesz a koncert programja, az ami a Maidenem siteján is szerepel stb..?
Üdv Mindenkinek!
Kedden reggel fél8 és 9 között Iron Maidnem interjú lesz a TV2-n! Patrik és Töfi élőben fogja játszani a Tears Of The Dragont. Estére pontosabb időpontot is tudok majd mondani.
ja,most töltöttem le az extra.hu/ironmaidnem-ről
a powerslave-t nyomják a fiúk!:))
az introt leszámítva szerintem igen kellemes!:))
asszem mosmá télleg megyek!:)
Ha miskolc környéki vagy, ezt meg is teheted 17-én, szombaton a miskolci Zenész Klubban. Da Capo koncert lesz, és pl. a Wasted Years biztosan elhangzik.
Minden koncert/album tetején ott a login-név és a jelszó. Ha beírod, elvileg le tudsz tölteni.
Bár néhány helyen nem működik, lehet, hogy már törölték? Pl.néhány Dickinson ritkaság... Azok nekem sem mentek. A koncertek viszont igen, már kettő teljes megvan!
Örülök, hogy a Demonlord-ból is meghívtak két tagot. Valaha játszottunk velük közös bulin, meg legutóbb az Ossian előtt láttam őket. K. profik. És a Fear of the dark-ot királyul nyomják!!! Ott leszek!
Ja, tegnap láttam a The Tower című nóta klippjét a z+ ban a zúzdában.
meglepődtem érdekes a klipp nemtom ki látta már?
kissé dickinson+adrian központu volt az operatőr szerintem Roy Z. is megérdemelt volna egy kockát!
akkor menjünk, biztos jó buli lesz!
The Evil meggyógyultál már?:))
ja,amit írtál nem nagyon müxik a download próbáltam egy két mp3-at letölteni de nem megy igazán az a buzi nbc vagy mi enged be.
hogy van ez pontosan??
A M.Á.K. nem egészen punkbanda és szerintem azért hitelesebb is, mint mondjuk a Green Day. Ezt az is mutatja, hogy mennyire lettek híresek itthon az igencsak dallamos, szövegében sem igazán "punkhangokat" hordozó dalaikkal. Én magam szeretem őket. Már láttam vagy 5 koncertjüket (Sziget, WigWam, stb..) Érdemes rájuk odafigyelni, mert szerintem magyar viszonylatban az egyik legjobb rock banda, aki méltánytalanul szorult háttérbe.
A Junkiesnál pl. élből jobb, az biztos, pedig őket aztán majmolja a sok hülye rendesen.
Namost az, hogy az énekesük hogyan énekel Maident, azt énsem tudom, de majd elmegyek azt megnézem.
Üdv: L.
Ja M.Á.K. egyébként április 6-án a WigWamban lesz ha érdekel valakit
Igaz. A "kisbetűs" vendégek javáról fogalmam sincs, hogy kik lehetnek... Viszont aki még nem hallotta az Iron Maidnem-et, annak garantáltan lecsattanik az álla. Zeneileg nagyon ott van + abszolút hiteles fan mindenki. Patrik meg a csillagokat is...
Biztos az egyik nyomdában dolgozik, tud olcsón plakátot intézni, a másik cájgol, mert erős, a harmadik odaadja a dobcuccát, a negyediknek meg tartozik Töfi :-)))
Hát tudom én?!