Jaj ez úgy néz ki, mit az öreg Boone (Brett). Nem testvérek véletlenül?
Na ezért nem vagyok hajlandó és nem is tudom megjegyezni a Yankee felállást 2001 óta. Steinbrunner úgy váltogatja a játékosait, mint más a gatyáját.
Uh! Mikor találkozunk? Írd meg légyszi a mobilodat magánba. Felhívlak. Ha nem teszed, felhívom Apádat :-)))! MIlyen az új szerzemény? Megérkezett?
A NYY megszerezte Aaron Boonet és Gabe Whiteot a Redstől, Brandon Claussenért, Charlie Manningért és pénzért. Ventura ment az LAba Bubba Crosbyért és Scott Proctorért. Mondesi és pénz ment az Arizonába David Dellucciért, Bret Prinzért és Jon Mark Sprowlért.
Szerintetek mennyi az esélye, hogy a TB lesimázza a Torontót, illetve a CWS a Royalst idegenben (különösen, hogy Loaiza(CWS) idegenben 10/6 és 1.73ERA-val van???) 1xűen nem hiszem, hogy nem hoznak otthon egy meccset papíron gyengébb csapatok ellen...
ja és hány wild card csapat jut a rájátszásba? t'om, hogy vhol meg lehetne nézni, de így gyorsabbnak tűnik...:-)
thx
Ha legközelebb is megyünk, akkor tuti megkapjuk, mert most strucc nap volt a belső teremben és azért nem kaptuk meg.
Összel mi négyen-öten is megkaptuk a kivetitőt amerikai focira, bár az is igaz, hogy a tulaj.társ is nagy amerikai foci "őrült"!:)))
A Florida nagyon rég nyert 2x egymás után tegnapig,én ebből indultam ki, de mátol rá se nézek az egymás elleni meccsekre nehogy bekevarjon.
Ma meglesz az Arizona, sorozatban 9. veresége?
ahogy uh írta, ha tippelsz, akkor elsősorban a dobókat érdemes figyelni. nem szoktam fogadni (egyelőre :), de utánanéztem a meccsnek, amit kérdeztél és hétfőn válaszoltam is, csak elszállt a hozzászólásom és már nem volt időm újrapötyögni. akkor azt írtam, hogy abban biztos vagyok, hogy nagyon kevés pont lesz, de nem tudnám megmondani, ki nyer. bár a floridát gondoltam befutónak, de pénzt nem mertem volna tenni rá. ha belegondolsz, hogy az arizona az általad említett 6 elvesztett meccsen szerzett összesen kb. 5 pontot, akkor nem lehetett várni, hogy egy 2,3 körüli ERA-s Redman ellen tól sok keresnivalójuk van. viszont Bautista szintén hasonló számokkal rendelkező dobó, mint Redman, és az Arizona nyert 1-0-ra a bukó sorozatban LA ellen... szóval bármi lehetett volna az eredmény, de azér gondoltam a Floridára, mert nekik megy a szekér az Arizona viszont döcög és semmi jele nem volt, hogy feltámadnak. bocs az utólagos okoskodásért... remélem legközelebb tudok esetleg jót súgni, bár messze nem tartom szakértőnek, úgyhogy csodát ne várj :)
nagyon király meccs volt. izgalmas, fordulatos. szerencsére számomra kedvező fordulattal :)
mindenképpen rendszeresíteni kellene ezt a programot. hétfőn mindig van meccs 1900-tól, ezt az időpontot becélozhatjuk állandóra.
bár nekem a következő két hétfő pont nem OK, mert elutazok, de nektek jó szórakozást :)
az annyira nem idegesített, hogy nem a teljes meccs volt, de miért nem bírtak szép jeleneteket ismételni???
azt mindig negyvenszer visszajátszották, hogy pontosan hova esik a HR laszti (nem is érdekel különösebben és nem mintha láttam volna a labdát onnan ahol ültem - kivetítő tényleg jobb lenne :) viszont kurva szép védekező jelentekre rá se basszintottak... hüje németek :)
pozitív: nem volt reklám!!!!