REMEMBER THE TITANS!!!!Tegnap este elmentem a tékába egy haverommal és megláttuk az Emlékezz a TITÁNOKRA című filmet..hát mit se mondjak nagyon jó és szép film!Iskolapélda arra , hogy kovácsolódik össze egy csapat!Ajánlom mindenkinek!
ok kalaj...akkor szombatra hozom a cuccod...reggel 7 előtt ott leszek a buszpályán és akkor majd odaadom...:) én nagyon örülök neki , hogy visszatérsz mert ..igaz nem sokat beszélgettünk még de nagyon pozitív embert ismertem eddig meg benned...remélem több sérülésed már nem lesz a közeljövőben:):):)
Csonti: Utánakérdeztem a dolognak. Az a baj, hogy ők is a végsőkig használják a zsákokat. Így nincs felesleges... :( Na de nem adjuk fel, keresünk tovább :)
Van egy meghívom iWiW-re. Kinek küldjek?
Csecsemő!!!! Száraz a borsó, vágod?
Könyörgöm juttasd el valahogy hozzám. Szerintem a legegyszerűbb, ha mailben elküldöd.
ide -> fopziti@chello.hu
thank you!
Csonti mit akartál küldeni mail-ben? mert nem nyit meg semmit. Holnap nem lesz semmi, úgy hogy szabadnapot kértem végre eltudok menni venni egy mosogépet:))) és pontosan megtudok jelenni az edzésen .
Edzés a BBK-val: Puskás ferenc Stadion melletti szoborparkban lesz (indulás buszpálya 7:00) a Vipers v.s Demons meccs pedig a BVSC arénában lesz 13:00-tól