Komárom megyében sem jobb a helyzet, -3 fok, csupa hó minden. napközben egészen szépen alakult, még olvadt is, de most kinéztem az ablakon, szakad a hó!!!!! Emberek!
valaki találja már fel a DL-re szerelhető, télen is mocizásra alkalmas szerkezetet!
vevő lennék rá!!!!
na meg persze a hozzá való klímás mocis rucit is!!!!!(télen fűt, nyáron hűt!!!!)
vagy csak én nem tudom, hogy van már ilyen?
szóval mindenkinek kitartás, hosszú ez a tél, de a jó időből sokkal több lesz az idén!
Itt "középen" ugyan ez van! Minden telet végig motoroztam eddig ( max 2-3 hét szünettel ) , most meg? Valaki tudja még merre van a 2-es sebesség fokozat után a 3-as? Még-hogy globális felmelegedés? Teljes egyfolytába hideg!
Hol vagytok motorosok?? Mindenhol annyi hó esett, hogy még mindíg lapátoljátok, hogy holnap ki lehessen tolni a vasakt egy kis gurulásra?:-)) Azért látszik, hogy ez a régió el van nyomva rendesen időjárásilag is!!:-(( Aszondta a TV, hogy a Dunántúlon, volt olyan hely, ahol +7 fok is volt!!!!! Erre nálunk, Északkeleten mi van??? A mai max hőmérséklet -5 fok volt!!!:-(((((((( Mindemellett legalább 10 centi hó!!:-((
De az!!! De talán már lesz belőle valami, és onnét amit írtál, Luis! De qrva ciki, hogy azt mondták, hogy semmi gáz, lesz hozzá izzó, és aztán jár6sz utána magadnak!!
Ez nem abba az indexbe valo, amivel kapcsolatban szoltam, hogy nagyon nehez izzot szerezni bele? Nem onigazolasbol, csak ha az, akkor megkerdezem baratomat ok hol vettek, de mintha Becs/Louis remlene... TOM
Aki nagyon szeretne annak elvileg tudok csinalni turaenduro.hu ala aldomaint, es fpt-vel tud oda feltolteni cuccokat maganak. Elvileg email-t is tudok adni nektek.
Az első része az ok, hogy nem gyárt. De ha nem tudja leadni a hőt, és senki nem csinál szerintük ilyet, akkor én ami a képen van, honnét szedtem?? Én csináltam?:-))) Hát ritka egy f@sz eladók és magyarázatok vannak hidd el! Még egyszer köszi!
A Pestiektől, és a nagyvárosiaktól kérnék egy kis segítséget! A képen látható izzóra lenne szükségem! Adatai: 12V/23W. Ennyi, semmi több. 5 és 10 wattosban már tudtak volna adni, de az nem ok! Megköszönném, ha utánanéznétek! Ha valaki talál, 2 db. please, plusz egy postázást, gonndolom mondanom sem kell, hogy a költsége az enyémek!!
Üdv!
Daty
ui: CSAK EZ JÓ, SEMMIFÉLE MÁS NEM FÉR BELE!!!!!!!!!!!!! Még ha csak kicsit nagyobb, akkor sem!!!
Nekem is hasonló jutott az eszembe, nálam se az lesz a cél hogy minden szelvény benne legyen a GPS-be, meg tudom kényelmesebb ha benne van a GPS-be minden szelvény, de mivel nincs erre 170eFt-om /Quest+TopoMagy.v.Map 60 CX+TopoMagy./ így megpróbálok keresni valami nem túl legyepált használt Map60C-t, TopoMagy. együtt max.80-90eFt-ért, tudom kicsit lehetetlennek tűnik, de kitartó vagyok, ha meg nem jön össze akkor marad a papírtérkép!:( Ice
Sajnos rossz a filmecske, mert egyértelmüen a motoros vét, de súlyosat ilyet senki nem engedhet meg magának, ezerrel ment a motoros hibázott, az autós körültekintően jól csinálta, nézd meg 2-3 másodperc telik csak el míg körülnéz ( bár előbb ballra majd jobbra kéne és ballra nézve kanyarodni, ball-oldalra-tarts), ennél többet nem tehet, ami utána van az valószínű az, hogy vigyázunk egymásra gyerekek, közlekedjünk körültekintően és a megfelelő, a még kezelhető sebességgel, ezzel egyetértek. Persze látszik, hogy ez trükk, sokkoló az igaz, de rossz, egyre jó ha az marad meg bennünk motorosokban, hogy amit nem lehet ( gyorshajtás) annak a következményétől ember nem tudd megvédeni.
Szal nem nagyon jonnek az anyagok a tura endurokrol ;) Tolhattok minden felet, cikkeket turakrol ahol voltatok, nyaralasokrol, motorokrol hasznos linkeket infokat fotokat ilyesmi.
Mivel senki nem szól, hogy zavarja a GPS téma folytatom.
"de mi van, ha mégis arra szeretnél menni (vagy nem szeretnél, de arra terelnek pl. baleset miatt), "
Azért ritka az akkora baleset, hogy Vas megyei uticélodat csak Borsodon keresztül éred el. De az is ritka, hogy Balaton felé tervezel utat majd meggondolod magad és Szegednél kötsz ki. De hogy nemzetközi távlatokban gondolkodjunk aki az adriára indul az sem találja magát a Szlovák Paradicsomban.
Mindazonáltal elismerem és ezen kár is lenne vitatkozni, hogy sokkal kényelmesebb ha minden cakkumpakk fenn van a gépen.
Hát igen. A magyarország térkép mellé még betudod tölteni Burgenland 3 térképszelvényét és csókolom :((((
Tényleg betudod szegmensenként tölteni a térképet, de mi van, ha mégis arra szeretnél menni (vagy nem szeretnél, de arra terelnek pl. baleset miatt), amelyik térképszelvény éppen nincs benne a gépben......???
Ha belegondolok, hogy a 60C City Select-tel 164900 Ft, akkor ehhez főnyeremény a 243 Mb-tal rendelkező Quest 1 City Select-tel bolti áron 159900 Ft-ért .......(vagy 140 e -ért tőlem :DDDD )
Valóban ijesztő filmecske, egyetlen hibája van: a valós életben egy ilyen balesetnél az autó vezetője is megsérül. Ha ezt is belevették volna a filmbe, talán mégjobban elgondolkodnának rajta az autósok.... De igy is elég hatásos......
az biztos, hogy nagy előny a CX bővíthetősége, de a C 56 MBjébe is belefér az egész Moi térkép (31 MB) és térképeket lehet szegmensenként is betölteni. Én is most tanultam ezeket. :)
Nehéz lesz jól választanom, mert mindennek van előnye s hátránya, itt nem az amcsi Garminokra gondolok hanem a úgy általában PDA vs. GPS, Map 60C vs. Quest 1!:( Még töprengek egy kicsit!;) Mármint a Questen! Ice