Én meg jól rákapáltam erre, mert elkezdtem mindenfélét összevásárolni, most meg nem tudom kifizetni, magyarázkodhatok, mint egy hülyegyerek, az angolok meg majd jól lehúzzák az értékelésemet... :o(
Szia! Igen, szomszédomnak regisztráltam paypal accountot, mert abszolút nem beszél semmilyen nyelven... - a lényeg neki egy hét volt amire lekönyvelték az 1.50-EUR összeget, amikor megterhelte a paypal a credit card-OT az összegel akkor a 4 jegyű kód nem szerepelt a tranzakció melett csak akkor amikor lekönyvelték ... többször fel kelett hivnia bankot és érdeklödnie a tranzakció felöl mivel nem akarta kivárni a havonta érkező számlakivonatot.
De la Cruz irta korábban: Amikor a kártya adatokat megadod kártya szám... lejárat dátuma...cv kód a kártya hátlapján... utánna terheli meg a PAYPAL 1.50 euro-val vagy 1.50 usd-vel a hitelkártyát vagy a bankkártyát amely a havi számlakivonatodban is megjelenik. Ezzel együtt küldi a Paypal az 4 jegyű kódot amellyel "élesiteni tudod a PAYPAL account-ot azaz "VERIFIED" leszel. Ez a 4 jegyű kód hamarabb rendelkezésedre áll amennyiben van mobilbank elérésed vagy netbank elérésed. Ebben az esetben a netes hozzáférésedben a terhelés megtörténte útán rögtön látni fogod a 4 jegyű kódot a tranzakció melett feltüntetve.. Ha ilyen szolgáltatást nem veszel igénybe akkor a havi számlakivonatban fog mejelenni amelyet postai úton kapsz meg a számlavezető bankodtól havonta. Ha ez sem áll rendelkezésedre akkor be kell menned a bankfiókba és kérned kell némi plussz pénzért hogy nyomtassanak a tranzakciókról egy másolatot. AZOTÉPÉ nevezetű ALIGBANKBA gondolom ez plussz 200-300 Ft-ba fog kerülni....
Mert én mintha azt olvastam volna a paypal oldalon, hogy ez az Euro levétel akkor van, ha rányomsz a Get Verified-ra. Meg aztán utána jött is levél tölük, hogy szépen várjak a kivonatomra. A kérdésem csak arra vonatkozik, hogy tényleg lehet 3-4 nap is ez az idö? Csinált valaki ilyet mostanság? Mi a tapasztalat? Sajnos a 100 EUR limitet már elhasználtam, viszont nagyon kellene küldenem a pénzt.
Pont jó a téma, mert a Bidpayről lenne néhány kérdésem. 2 napja nyertem egy cuccot az eBay.com-on, és ki kellene lassan fizetnem. Ezt mindenféleképp a BidPay-jel akarom megtenni, viszont nincs még bankkártyám, és egyelőre csak kölcsön tudok kérni. tervezem, hogy beszerzek egy Visa Classic v. Electron kártyát. Melyiket a célszerűbb a BidPayhez? Elfogadja mindkettőt? Le tudná vki írni, hogy egyáltalán hogy műxik a BidPay, csak úgy nagyvonalakban? Köszi előre is, Viktor
tényleg fogadtad a pénz!!! ez az un. Refund! amikor az eladó visszatériti a pénzed vagyis kártyáról kártsára visszanyomja ugyan azt az összeget! szal csak ugy tudsz fogadni ha már valakinek küldtél pénzt!
Végigolvastam az egész fórumot, de az eredeti kérdésemre nem kaptam választ. Van PayPal accountom, fizetni kiválóan tudok vele :), de szeretnék eladni ezt-azt az Ebayen és valami egyszerű, értelemes módon pénzt fogadni. Van Visa Electron kártyám (ezzel mindenhol esélytelen vagyok), meg Mastercardom (Paypalról pénzt küldeni OK, de a Bidpay ezt sem fogadja el).
Többen is írtátok, hogy szoktatok eladni. Milyen módon oldjátok meg a "kasszírozást"? Az vajon működőképes ötlet, hogy megadom az amerikai XY-nak a magyar bankszámlaszámomat és átultaja nekem az összeget?
Nekem már az is tök jó lenne, ha a Paypal accountomra bejönne (bejöhetne) a pénz, nem akarok én készpénzhez jutni sem, egyből tovább is költeném a bevételt az Ebayen :) De ha jól sejtem, mi magyarok úgy sem tudunk pénzt fogadni, hogy nem emeljük le a Paypal balance-ról?!
A Paypal customer service nem válaszolt sem a rendszeren belülről, sem pedig a kívülről küldött e-mailemre. Bocs, ha kicsit hosszú voltam, köszi a válaszokat előre is.
Előnye is van annak hogy a paypal nem tud pénzt fogadni.
A SKYPEn egy userhez lehet csak egy kártyaszámmal fizetni, de én több usert is fel tudok tölteni adott paypal accounttal, mivel a SKYPE a második esetben már nem fogadja el és visszaküldi automatikusan a paypalra a pénzt. De mivel a paypal nem tud pénzt fogadni magyar regisztráció esetén, az összeg ott hever a SKYPEn mint credit és használható.
Így egy magyar paypallal akármennyi SKYPE userID feltölthető. Igaz nem ad számlát de az úgyse számla.
Nekem van egy olyan gondom hogy nem tudtam mijen kodot kér a miután levonta a 1.5 dollárt és letíltott. Most se fizetni se semmi mást nem tudok csinálni és a verify kodot sem kéri tobbet csak azon szenved hogy adjak hozza egy uj kártyát. Erre megpróbáltam a kártyámat és nem fogadja el. hogyan lehetek ismét aktív kártyával és 100 dollár fölött? (elméletileg a mostani l8imitemböl is lenne47 euro és mégsem tudok átutalni 25 dollárt egy lyan valakinek akinek a legelején kültem már pénzt)
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a paypal vmiért nem enged fizetni. Ebayről rendeltem egy terméket de amikor átutalnám az összeget vmi 3005-ös hibaüzenetet ír ki!Mi lehet az? Vmi olyasmi hogy vmi problémájuk akadt csak nemtudom hogy mi.
Írjatok légyszi hogy mi lehet ez mert nemtudom és nagyon zavar!
Szerintem a bankkártyaszám alapján az issue bank szerint azonosít. Az, hogy most nem működik a pénzfogadás valószínűleg a magyar bankokkal kapcsolatos technikai probléma, vagy jogi megállapodás miatt van nem pedig azért mert "fúj ez magyar akkor nem, egyébként lehetne...."
Ha egy német bank által adott VISA számot adsz meg és németországot otrszágnak, tuti hogy magyar IP címről is működik.
Egy észrevétel: A CIB Internetkártyát (MC) a PayPal nem akarja elfogadni:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."