Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
A letiltott nickek többek közt a következő kifejezésekkel kommunikáltak: "náci, görény, szájbaszart fogyatékos, kurva anyád, kis buzi, neonáci, pondró, nyomorult, nyomorék, húzz a picsába, kibaszott cigánygyűlölő" stb., stb.
Mivel első eset, nem kaptak véglegest. Legközelebb igen.
heló. most mért kellett Megatront letiltani, nem lett volna elég a náci uszítókat kimoderálni? és mikor kapja vissza Megatron a jogosultságát, úgy látom, így elszürkült a nickje, ez nem sok jót ígér :(
Üdv és előre is elnézést a T. Moditól ha OFF-nak tűnnék!
CSAK kb 10 hozzászólás-váltásig mentem vissza, de már kezdek tikkelni - nem lehetne (csak javallat), hogy Te, kedves Fáradt Vándor (amúgy szervusz ;-) ) egyszerűen nem válaszolsz neki?
Én csak nagyon-nagyon sok kávé UTÁN, a 72. óra talpon állás UTÁN és SZAKMAI ÜGYEKBEN vagyok képes "E.k". szeélyéhez és cselekedeteihez, megnyilvánulásaihoz mérhető logikai ellentmondásokra is válalkozni. De legalább szakmailag ilyen esetekben van némi értelme a dolognak legalább... ;-DDD
NEM JÓ látni, hogy ún. Kultúrális főáramlatokban is itten ugyanaz a félelmetes szájtépés megy egyesek részéről, üldözési mániával és személyeskedésekkel spékelve, mint pl. egy politikai topikban.
kérem a "StonerDoomSludge" (kult/zene) topikban elkövetett 13256. és 13257. sz. hozzászólásaimat töröltetni, személyes okok és megbánás miatt. köszönöm.