nem is emlékeztem, hogy ezek a kezdőhatosok feszültek egymásnak :-) pláne feskovicsra :-))
Kaposvár, 400 néző. V: Forrai, Kiss L., Kapitány KAPOSVÁRI KK: FESKOVICS 12/6, Vojvoda 9/3, Szőke 10, HENDLEIN 23/9, KINSELLA 25/12, KISS K. 9/3. Cs: CSIRKE 16/9, Orosz 6, Tömösváry 2, Márkus. Edző: Horváth Imre NYÍREGYHÁZA: Savic 8, Siska 8/6, Mouton 13/3, SITKU 32, HELBICH 18, Krasznai. Cs: Trepák 3/3, Tóth D. Edző: Déri Csaba Az eredmény alakulása. 3. p.: 6–9. 7. p.: 24–11. 13. p.: 44–21. 17. p.: 55–29. 23. p.: 77–47. 27. p.: 87–54. 33. p.: 99–69. 37. p.: 103–75 Kipontozódott: Mouton (35. p.) MESTERMÉREG Horváth Imre: – Nagyon jó napot fogtunk ki. Igaz, készültünk is erre a találkozóra, s amit begyakoroltunk, azt közönségünk segítségével megvalósítottuk. Déri Csaba: – A Kaposvár főként az első félidőben mindenben jobb volt, s ekkor már eldöntötte a mérkőzés sorsát. A második játékrészben kiegyenlítettebbé vált a küzdelem.
Reméljük! Az utóbbi két meccsen tényleg jól nyomták, és összálltak csapattá, maradjon ez így kb. és akkor nem lehet gond. Valami ilyesmi egységet hiányoltam eddig. Most úgy tünik megvan az összhang.
Hát idén a 8-ba jutó csapatok közül egyet sem vertünk meg, még itthon sem. De a szombati után adok egy 45%-ot a győzelemre magunknak. Persze tudom, a Nyír1 jobb, mint a Kecso, ellenben Pipi biztosan extrán felkészült belőlük. Szóval ezt egy optimista-realista előrejelzésnek tudom be. :)
Hát ja, odavissza vertük őket, ez mindent elmond róluk azt hiszem.
Amúgy a tegnap nap pozitívuma a győzelem mellett, hogy hárman kiötleteltük a csapat pénzügyi helyzetének hosszútávú rendezettségi receptjét! Miért ne, igaz Lecsó? Merjünk nagyot álmodni! :)
Őszintén nem vágom, hogy min akadt ki ennyire. Biztos hiányzik neki Zacsi, vagy mittomén. Vagy már nagyon kellett a váltás fehérnemű és inkább kiküldette magát a teremből :)
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. Tényleg jót küzdöttünk és megérdemelten nyertünk. A Kecsap is nagyon színvonalas csapat. A hatalmas ígéret fiataljaik szerintem örök életre csak ígéretek maradnak, mert semmit nem mutattak. Szíkó hatalmasat játszott. Ha ő nincs, akkor meleg a pite.
Bandi bácsi pedig újra bizonyított. Nem csalódtunk benne. Ezért szeretjük:)
Szép volt fiúk, szép győzelem volt! A játék nem volt valami színvonalas, de helyenként azért láthattunk szép dolgokat is néha. Nem hittem volna, hogy van most csapat, melyik alattunk van játékban, de a Kecsó most ilyen volt. A szarosgatyás nem is bírta idegekkel, bizonyított ismét. :) Kellene a Nyír1 ellenit is hozni, hogy legyen esélyünk az alsóházin, annyira nem is lehetetlen. Majd meglátjuk.