Baromira felemelő érzés, beteszek egy szaklapból egy adatot ami növeli az államadósságot, - mert a kötvényeladás az hitelfelvétellel azonos, minden héten kb átlagban 60 mrd a kötvénykibocsátás van egyébként,- erre jön egy fideszszektás agyhalott percemeberke és azt rebegi a klavijáról: ez tényszerűen nem igaz.
Kinyilakoztat.
És belemosolyog a moncsiba, jól megmondtam az igazságot és visszagyűrtem a hazugságát ennek a hülye ballibsinek!
Az nem is jut eszébe: a szaklapban leírtakat tagadja egy laza nemigazzal, nem a topikoló posztját.
Azért ennyire nem kéne meghülyülni!!
Nem kéne ennyire lejáratni a fideszszavazókat, hogy ilyen szellemi szinvonallal rendelkeznek, habár tisztába vagyunk ezzel.
Az is igaz, sorozatban igazolják, a vakhit nagyon erős, legyőzi az ésszerű gondolkodást, a tények csak zavaróak.
"Szabó László előadása végén visszhangozta azt a Miniszterelnökség által is rendszeresen elmondott keretet, miszerint a most elindult 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus után, azaz 2020 után nem lesz majd többé érdemi uniós támogatás Magyarország számára, azaz ezután "a saját lábunkon kell majd megállni", így tehát "minden területen nekünk kell megoldani a gazdaságfejlesztést".
"Az OBA és a Beva vagyona összesen közel 160 milliárd forinttal csökkent, ezt a jövőben a bankszektor ártatlan szereplőinek kell állniuk. A takarékcsődök és a brókerbotrányok összességében közel 500 milliárd forintba kerülnek a bankszektornak."
A bruttó adósságkibocsátás nem azonos azzal, amennyivel ténylegesen nő az adósság. Mondjuk rólad tudom, hogy ezzel te is tisztában vagy, ahogy egy képzett provóhoz illik, de ez a szerencsétlen koviubi valóban ilyen hiányos ismeretek "birtokában"szól hozzá a topikokhoz. Katasztrófa.
Az állami újraelosztás és az adók aránya Magyarországon a régióban messze a legmagasabb - ezért sem jön a tőke, hiszen itt a legnagyobb az elvonás.Az államháztartási hiány ugyan csökkent, de ezt jórészt az állami beruházások visszafogása és a nyugdíj-megtakarítások felélése idézte elő - summázta Csányi.
Az adóstól akkor kérik a magasabb kamatot, ha a hitelrészlet kifizetését csak kölcsönből tudja megoldani. Akkor is a kölcsönnek van magasabb kamata, nem az eredeti hitelének!