Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Mostmá,r hogy irtad a 30 évet,igy könnyebb,ugyhogy ugy módositanám,kb egy korosztály vagyunk....mondjuk az én Star Wars rajongásom olyan 79 környékére datálható.....ja,kb egy korosztály lehetünk,legalábbis vadászhattuk egy időben a Filmszemben vagy miben, az elmosódott fekete-fehér képeket:)
Csak ez a kisdobos volt elég degradáló,még akkor is ha a Párduc őrs jeles tagja voltam,bár nem mondanám hogy megbecsült:)
Köszönöm. Néni vagyok:)))) Akciófilmet a lehető legritkábban nézek, a 24 a kivétel, ezért volt nekem ismeretlen a drón.
A topik témájához, most láttam a Gyerekeket a BBC-n, minisorozat, csak 3részes, de jó. Jövő héten Dalziel és Pascoe kezdődik újra, a legkócosabb fogú detektívvel. Az AXN-en megy az Internátus 3. évada, az jó, bár szerintem ez is olyan, hogy közben találják ki a sztorit, ezért logikátlan, ha valakinek 3-nál több részre is működik a memóriája. A krimisorozatokat szeretem, most a Taggart és a Gyilkos elmék a kedvenc.
Én személy szerint azért mertem uram tevéled teréfálkozódni, mert igen nagy százalékban esik egybe a véleményem a tiéddel a filmek, sorozatok terén. Ebből kiindulva furcsa számomra, hogy nem szeretted a Firefly-t, mikor sok olyan értékkel bír ami kiemeli a szarok közül. Mivel ezen értékeket te is többnyire favorizálod sire, így merészelt eme fórumtársad élcelődni rajtad
Osztán teljesen feleslegesen vetted ezt személyes támadásnak, főleg annak tükrében hogy ezen azért többnyire túllépsz.
(Mint ahogy temagad is uram csodálkozol azon hogyan nem tetsződik nekem a BSG)
A Roaddal kapcsolatban meg leírtad azt az általam elfogadhatatlan tézist, hogy ez egy optimista film.
magamra ismerek, de rád nem annyira mert most elkezdtél személyeskedni...vagy csak kaka napod volt.
Sajnalom, (tegnap) te kezdted (de nem te voltal az elso a sorban aki...) + latod a tobbiek is betarsultak.
De oké, zarjuk. Béke! :)
Amugy miert, hany evesnek tippelsz? :)
Apa,akadj már le a témáról,mondtam hogy nagyrészt poén volt,sajnos azt hittem te egy normálisabb gyerek vagy,ehelyett itt szaladgálsz mint a mérgezett egér.Mondtam ,sorry....kikukurikultad magad,tiéd a virtuális szemétdomb.A kisdobosozás enyhe tulzás,tippem szerint évtizeddel minimum idősebb vagyok tőled:P
A drónos srácnak/lánynak:a drón egy pilota nélküli,távirányitott repölőeszköz,a kis repülökamerától,amit mondjuk egy gyalogos szakasz lő ki csuzliból,hogy benézzenek a domb mögé,a bazi nagy Predatorig vagy Global Hawkig,amivel mondjuk be tudnak
lőni egy levegő föld rakétát(ALM-t)egy talibán oduba.Nem láttam a 24 et,de az action moviekban nagy áhitattal lesik az ingyenélők mindenféle HQ ban.Ja hivják UAV nek is meg mifenének,elég sok tipus van,fejlesztenek vadászbombázót,helikoptert stb.igy már rá tudsz keresni,a dron szó állitólag a drone ból jön,valószinúnek tartom,hogy a repülőmodellezésből került át a katonai szótárba.....vagy nem:)
Várós sorozatok:
-Összes angol:) Luthet,Misfits,Sherlock Holmes...esetleg Strike Back a főszereplő jó volt,Fixer)
-Dexter,SoA az rohadtul hiányzik,Justified,Spartacus,Big bang,The closer...szokásból menni fog a többi is,Bones,Hawai,Mentalist (arra amugy kiváncsi is vagyok,hogy folytatják)
nálam a SW egy 30 éve tartó szerelem, egy atombomba, egy popkult ősleves, ami gyökeresen megváltoztatta az életem és azóta is jelen van mindenütt :) sokmindennek alfája és omegája, egy megkerülhetetlen alap, egy origo, egy eredő és egy vektor egyszerre :)
nem a mai, mindent elárasztó hegemón formája, és nem is az előzmény trilógia, de pl az 1986 előtti dolgok igen nagy mértékben
mondok egy példát, pont ma képes voltam az ebayen venni EGY ROHADT posztert 100 dollárért!
ami kurvasok egy 30 éves papírdarabért, de ha azt mondom, h a hirdető lamer volt és ha célzottabban hirdeti, akkor 200-at is kaszálhatott volna, akkor érthető(bb), h megvettem
már akár csak befektetési céllal is, de persze nem ez volt a lényeg
gyüjteményem egyik legjobb darabja lesz, amire már régóta fenem a fogam, csak nem voltam képes kiadni érte eddig a kb 200-at
a kertévés változatokat (azt a szinkront és felújított képet) ugyan birtoklom, mint érdekességet, de nekem nem az az igazi
idehozni a veszekedést nem szerettem volna (nem is tettem), de ha már idejött, kénytelen voltam beleállni
egyébként itt már elég rég "böktem neki oda" (most sem tettem), főleg csak akkor, amikor magam is néztem, és értetlenkedtem a sorit övező lelkesedések láttán
Nem tudom mi az a spontán fikkantás, (biztos én vagyok műveletlen) de a spontán kisregény író az előbújt belőled. :) Mivel, itt folytattátok a "veszekedést" és mivel érintett vagyok a témában, ezért reagáltam a dologra.
Star Warssal el vagyok, láttam egy párszor a kertévéknek köszönhetően, de nem hozott lázba.
Ahogy írtam neked előbb, ha pl BSG-nek vagy a Sparatcusnak bökne oda valaki itt rendszeresen, akkor hozzá is intéznék néhány (de egyáltalán nem keresetlen) kommentet, mert azok a sorozatok is ugyanúgy szívügyeim, mint a Firefly...
odaát, a filmes fórumon, van néhány film, amit sokan hivatkoznak, mint vackokat
sokan érdemtelenül túlhypeoltnak gondolják őket meg ilyenek
ezek a filmek gyakran előkerülnek, egy teljesen másik film kritikája közben is, akár
hogy ezek "mennyivel rosszabbak", "de bezzeg" stb...
ilyenek pl:
- The Road (itt majd most mindjárt magára ismer valaki)
- Inception (ezt legutóbb pont nina is, nekem, mert nekem nagy-nagy kedvencem, mégsem hisztiztem)
- Machete
- Becstelen brigantik
- Nem vénnek való
- Fekete hattyú
- The Expendables
stb.
sorozatok közül pedig a LOST kerül gyakran fókuszba ilyen szempontból
de ezekből valahogy sosem lesz hiszti, egy kritizálós fórumon az ilyesmi erőteljes facepalm faktor volna
mert én sem tettem mást, csak írtam egy véleményt egy filmről, amiben volt vadnyugat is meg űrhajó is
innen a kapcsolat
tehát nem "úton-útfélen" fikázom, csak emiatt nem tudtam nem megemlíteni
más filmmel kapcsolatban ilyen jó eséllyel nem történt volna meg
ócska egy film volt (ez az új Harrison Fordos), én hülye meg megnéztem (bár már a posztere alapján sem kellett volna), meg beleszőttem egy kis firefly-t a fentiek miatt, erre nem elég, h valaki ott beokoskodik, még itt is előadja a nagy halált, ti meg ráugrotok és fél napig ezen kattogtok...
...ezen kattogtok, h én mit merészelek megengedni magamnak egy teljesen másik topicon! LOL! a magánlevelezésem mikor kerül terítékre? :)
de nem csak a firefly jár részemről így, hasonló módon "lövök" néha, számomra érthetetlen módon ajnározott egyéb dolgokra is, most nem sorolom, mindegy, elég az hozzá, h azokból sem szokott hiszti lenni
megint mások meg még másabb filmekkel/sorozatokkal vannak így stb
számomra érthetetlen, h ez a firefly viszont ilyen szinten vörös posztó
h hogyha ez megemlítődik, akkor mindig jön egy kis mókus örs és egyesével kioktat, hogy én itt mit merészeltem
mondom, más filmekre lazán lehet "lőni" odaát, egy kritikai fórumon ez teljesen alap dolog
de tényleg, mi a tököm ez a firefly, h ilyen hiszteroid viselkedést vált ki a fanokból? ez valami belsős rajongó kör szent totemállatkája, amit minden áron/körülmények között védelmezni kell? fel nem foghatom... nem érzitek ezt egy kicsit röhejes... viccesnek?
nekem pl nagy kedvencem a Star Wars, ha valamit, hát azt igen sokan fikkantják (jórészt trendiségből), de nekem mégsem jut eszembe okoskatörp módjára kioktatni őket, h merre van az előre
a suttyóság az volna, ha ilyen firefly rajongói fórumokra járnék csak azért, h oltogassam a népet, de ilyet meg nem teszek
a többivel meg nem érzem, h olyan hűdenagyon átléptem volna bármilyen határokat
csak ti valamiért ezt nagyon szeretitek túlreagálni
lassan tényleg kedvet csináltok a spontán fikkantáshoz, annyira mozdultok a témára :)
A Lost abszolút főhősét tegnap tartózttták le egy kicsit, mert állítólag megvert egy buszsofőrt Clevelandben. A Hollywood Reporter infói szerint a Lost Jack Shepperd dokija egy bérelt, tehát nem menetrendszerinti buszra szeretett volna felszállni, és visszajutni szállására, de a[...] Bővebben!Tovább »
A BSG Blood & Chrome ki maradt, de ahogy én is most olvastam. Ki tudja mi lesz belőle...
A Survivor-ra meg a The Amazing Race-re most kattantam rá, amikor behalt a gépem és hétvégente az AXN-en azokat adták. Ebből a két show-ból lenne mit pótolnom. De mire lejönne ezekből a megapack amit egybe feltoltak... :D Meg sajna helyem sincs...
Nem akarok én is beszállni a vitába, de ha már... :)
Figyelj! Nem az a gond, hogy van véleményed vagy hogy nem tetszik istenem van ilyen, hanem ahogy korábban említették, úton-út félen mikor eszedbe jut állandóan előjössz vele, hogy milyen sz@r volt a Firefly. Előbb utóbb te is zokon vennéd, ha valaki örökké a BSG-vel példálozna, hogy mekkora egy rakás ... volt.
Hidd el én is. Veled együtt, mert mindkettőt ugyanúgy imádom. :)
'mint valami nő'- épp most dőlt meg a tézis, miszerint... szóval az általánosítást kéretik száműzni! *a férfiak egyébként tudnak sokkal hisztisebbek lenni, mint holmi nők- bocs, ez így van*
Sparti is, bezony :)) Kíváncsi vagyok a Spartacus 2.0-ás verzióra- ránézésre semmivel sem rosszabb, mint Andy, és az előzetes alapján is csöcsöcs-véres lesz, ögén.
Nem köröm lerágósan, de ezeket várom már, hogy legyenek végre ismét: GoT, Sparatacus, Dexter, Walking Dead, DH, Hawaii Five-O, Survivor, The Amaznig Race