Beteszek valamit, jön egy fideszagyhalott és vagy valami hazugságot tesz be vagy rávágja: az nem úgy van!
Ezt hogyan cáfoljam?
Egyszerűbb átlépni őket mint kutyaszart a járdán, ordibálhatnak amit akarnak, gondolkodő úgy is látja mi az ábra, az agyhalott fideszhívőt meg úgy sem tudod meggyőzni!
Csillagászati árakon kapható ma már a petrezselyemgyökér a hazai boltokban, mert az aszály, az orosz embargó és a vontatott kelés drasztikusan csökkentette a termést. Az utóbbi hetekben egyes bevásárlóközpontokban már 1000-1200 forintot is elkértek a petrezselyemgyökér kilójáért, így egy-egy szálért 120-130 forintot is kellett fizetni. Ez azt jelenti, hogy sok helyen az árak tavalyhoz viszonyítva megduplázódtak.
"A lehívható EU-s pénzek nem befolyásolják a fizetőképességet"
francokat nem, annyival kevesebbet kell költeni saját zsebből azokra a fejlesztésekre, és pörgeti a GDP-t is, ezzel nem csak a termelékenység javul hanem a hitelezői bizalom is.
A lehívható EU-s pénzek nem befolyásolják a fizetőképességet, illetve qrva nagy baj lenne, ha abból próbálnák finanszírozni a fizetendőket. Szóval ha már ilyen lelkesen javasolgatod másoknak, hogy olvasgassanak, nézd meg, hogy momentán miből "fizetünk", illetve, hogy mekkorák jelenleg a tartalékok.
A "fizetés" az aktuális aukciók alapján zökkenőmentesen teljesül, anélkül, hogy a kormánynak bármit is hozzá kéne tenni, egyébként meg a tartalékaink még nominális szinten is majdnem (kis túlzással) a felét teszik ki a teljes töketartozásnak. Fölöttébb fincsi állapot.
Idén, és jövőre sem vagyunk rászorulva, hogy devizaalapú kötvényeket bocsássunk ki, ez még egy plusz tényező a kellemes állapot irányába.
Nos, én ezért mondtam, hogy nem fogadnék veled, mert nem lenne fair, de te azért csak várd a "véget" :))
Már leírtam párszor, nálad a különféle hazugságaid cáfolata mellett plusz problémaként jelentkezik, hogy számodra a leírt szöveg megértése is gondot okoz, ha nem te írtad.
Nem azt a megállapítást cáfoltam, hogy a hitelfelvétellel nőtt-e az adósság (bár lehet, hogy ha tüzetesen megvizsgáljuk, még ez is kiderülhet), csupán az lett cáfolva, hogy annyival, amennyi milliárdot értékesítettek, ez ugyanis az éves bruttó kibocsátás része, momentán olyan 6000 milliárdnyit terveztek 2015-re.
Érted?
Nem érted?
Semmi baj. Nem te vagy az első, aki gyakorlatilag nulla tudással idejön észt osztani.
Még mielőtt azt gondolnád, hogy ez magas labda, közlöm veled, hogy az én ilyen irányú tudásszintem is a tiedéhez hasonlatos, csupán annyi a különbség, hogy én nem a koncepcióm, hanem a felmerülő téma szerint nézek utána a dolgoknak, ha hozzá akarok szólni valamihez.