Én semmit sem értek amit ezek művelnek,szépen felturbózták a gazdasági adatokat,csak azt felejtették elmondani,hogy ezt eus pénzekből finanszírozták,mert ahogy olvasható a gazdasági mutatók csökkentek!
Azért mielőtt elsikkadna a nagy szarozásod közben a lényeg, szögezzük le, hogy én valóban cáfoltam az ökörségedet (mondjuk nem volt nehéz) te meg azóta a negyedik-ötödik hsz-t szenteled annak, hogy megmagyarázd, miért fogytak el az érveid.
Már azt se értem, hogy a felügyelt brókercégekkel hogy kerül egy tulajdonosi körbe, de hogy az osztrákok kivásárlása után az MVM és a Szerencsejáték tőzsdére menne?
Ne erőlködj fütyőke, ötfejű kartácsnő lényegében miattam teljesít ebben a topikban szolgálatot, úgyhogy előbb fog téged agyhalott hülyegyereknek aposztrofálni, semhogy felhagyjon az én bactatásommal:))
A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2015 II. negyedévében 2,7 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. A feldolgozóipar és a szolgáltatások teljesítménye bővült, a mezőgazdaságé jelentősen visszaesett. 2015 II. negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a gazdaság teljesítménye az előző év azonos negyedévéhez képest 2,5, az előző negyedévhez viszonyítva 0,5 százalékkal nőtt.
Minél hangosabban minél nagyobbat kiabálnak hazugságokat az ellenzékre, Gyurcsányra,, koalára, szocikra, ballibekre, .... stb., annál nagyobb disznóságot követtek el vagy fognak elkövetni, de már ma is írtam ezt.
Jelezte: nagy kihívás lesz ennek a többes célrendszernek való megfelelés kapcsán, azaz a 2007-2013-as ciklus forráslehívásának maximalizálása is feladat, a minél kevesebb forrás kényszerű lekötése a 2014-2020-as ciklusra szintén cél és ezzel párhuzamosan a hazai költségvetés minél kevésbé megterhelése is elvárás.
Így nem függ a költségvetés ugyi az eu-s pénzektől.
Be vannak tojva ha nem jön a pénz, mert nem lesz mivel eltakarni a szart!