Keresés

Részletes keresés

BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.30 0 0 647

196 centi 139 kiló, most fogyasztok kb. 125re, 7 hete kezdtem 146 kilósan

400g proteinen vagyok meg 300g szénhidráton, heti 6x60 perc kardióval az edzés mellé

szépen lassan... majd meglássuk

Előzmény: Törölt nick (645)
azsem Creative Commons License 2006.06.30 0 0 646
Mit mondjak jó lenne ha a csirkék osztódással szaporodnának, a tojást meg csak úgy nekünk embereknek tojnák szivességből! :) Vagy a gólya hozná a kiscsirkét vagy ilyesmi...
Előzmény: Abdelhafiz (639)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.29 0 0 645

400????

Úristen, mekkora növésű vagy Te? :-DDD

Nem semmi a 400 gramm!

Amúgy persze, megoldom, nem is mondtam hogy nem!

:-)

ÜDV

Előzmény: BigDaddyZ (643)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.29 0 0 644

Igaz, Béci!

A 10-12 ismétlés jóval kisebb súllyal megy, nagyon lassan, le is, fel is. Ez egyfajta bemelegítés. Már nem emléxem és nem akarok oldalakat visszamenni, de talán Mirrmurr vagy Ayeron ajánlotta így.

A kétségem inkább a vastagított résszel kapcsolatos. Mármint hogy elég-e (csupán) ennyit nyomni fekve? De akkor gondolom igen.

:-)

Kössz, szia!

Előzmény: BBéci (642)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 643

nehogymá probléma legyen 150 gramm fehérje bevitele... ha én meg tudom oldani a 400+ grammot :)

fél kiló csirkemell - 100 gramm fehérje

2-3 mérőkanál fehérjepor - 50+ gramm fehérje

ennyi, nem bonyolult...

Előzmény: Törölt nick (640)
BBéci Creative Commons License 2006.06.29 0 0 642
 Hamár kérdezel. A nagyok szerint fekvenyomásnál 6-8 ismétlést célszerű végezni, nem 10-12-t. De ezt már többen, többször leírtuk.
Dorien Creative Commons License 2006.06.29 0 0 641
Ja, és még valami: tárogatás és egykezes áthúzás közben nem jut TÚL nagy terhelés a vállakra? Tehát nem "veszik el" a hatékonyságot a mellről ezek a gyakorlatok?

Koncentrálj a mellizom feszülésére.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.28 0 0 640

Hmm, tegnap "belenyomtam" a 60 kilóba (:-), nekem ez nagy szám!), de segítség híján csak ennyit mertem:

1x14 10kg

1x12 40kg

1x10 45kg

1x7 60kg

1x5 60kg

1x7 55kg

Tényleg elég csak ennyit fekfenyomni? Valamelyikőtök ajánlotta ezt a "mennyiséget".

Ezután csinálok még tárogatást, és utána még egykezes áthúzást. Olyankor mindig remeg az egész mellem a végén, jó érzés!

Van valami ötletetek még mell edzésre? Csak hogy több fajta gyakorlatot is csináljak...

Ja, és még valami: tárogatás és egykezes áthúzás közben nem jut TÚL nagy terhelés a vállakra? Tehát nem "veszik el" a hatékonyságot a mellről ezek a gyakorlatok?

ÜDV

Abdelhafiz Creative Commons License 2006.06.28 0 0 639
"Mondhatni minden tojásban bőséges nyomot hagy, és ez biz a sárgájához tapad leginkább, így azt is eltávolítom vele együtt"

FÚÚÚÚJJJ! Az -az-?!?!?... Jókor szóltok... :) Van itthon rakott krumpli, de asszem holnap vmi mást eszem inkább.

Előzmény: azsem (636)
azsem Creative Commons License 2006.06.27 0 0 638
Ez még nem 100%, csak szerintem! Én úgy tudom hogy 48 órán belül kell az oltást beadni, de akkor még nem gondolkoztam ezen.....
Előzmény: Abdelhafiz (634)
azsem Creative Commons License 2006.06.27 0 0 637
Figy biztosan igaz, de 15 ft körül van egy tojás, akkor kicsit többet kell enni belőle, ennyi. Ha olyan kedvem van akkor én is megeszem a sárgáját, főleg ha nincs benne a kakasból is...
Előzmény: Törölt nick (631)
azsem Creative Commons License 2006.06.27 0 0 636
Ahonnan mi hozzuk, ott elég aktív a kakas... Mondhatni minden tojásban bőséges nyomot hagy, és ez biz a sárgájához tapad leginkább, így azt is eltávolítom vele együtt. Valahogy nincs gusztusom hozzá.... :/ boáááá
Előzmény: BBéci (629)
Abdelhafiz Creative Commons License 2006.06.27 0 0 635
Huh.. Nem valami fincsi ez az Attack:/ Remélem beválik.

Előzmény: Abdelhafiz (634)
Abdelhafiz Creative Commons License 2006.06.27 0 0 634
Na én is rohadtul unom hogy naponta 4szer, 5ször kell zuhanyoznom, mert ragadok az izzadságtol... Rádásul teremben focizunk, szerintetek milyen idö van ott 2 ora foci után?..blaghh...
Nade mindegy. Ja a hátam nekem is leégett, uh a fekpad nem esik valami jol:) Dehát "az élet nem habostorta, Pelikán elvtárs":)

Jobbulást, azsem! Oltás nem segít a lyme-kór ellen? Ugy hallottam van olyan is ami "esemény-utáni". Bár lehet h nincs:/

Valaki! Hogy szedjem az Attackot? Mármint milyen porciokban? Most vettem egyet mert a creatint abszolut ignorálta a szervezetem:/

Ayreon Creative Commons License 2006.06.27 0 0 633
Ma mintha könnyebbenment volna az edzés, mint tegnap, pedig ma is 100 fok volt, és természetesen ma is csavarni lehetett a törölközőt, a pólót, a gatyát és rámrohadt a kesztyű is...
Előzmény: Mirrmurr (630)
BBéci Creative Commons License 2006.06.27 0 0 632
 A mogyoróban sok a zsír és a kalória, tehát csak módjával!
Előzmény: Törölt nick (631)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.27 0 0 631

Azért én egy kicsit komolyabban venném a helyedben ezeket a... nevezzük információknak.

Szóval take care...

Amúgy a tojást illetően azt olvastam egy táblázatban, hogy az 5-6 grammnyi fehérje bizony a sárgájával együtt igaz csak! A sárgája nélkül kábé 3 grammot tartalmaz egy darab 40 grammos tojás. Nem tudom, igaz-e.

De a mogyoró is sok fehérjét tartalmaz, és azt szeretem is (plusz kevés benne a szénhidrát, ez nekem szintén jó hír)!

No pá.

Előzmény: Mirrmurr (630)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.27 0 0 630

Tegnap volt az év legrohadtabb napja a teremben. 28 fok, izzadságszag, punnyadtság, VB miatt nemalvás, alultápláltság.

Ja, lejárt a jogsim, ezért a laborban jártam. Kiderült, hogy picikét kevés a vas bennem, vérszegény vagyok és a koleszterinszintem is magasabb 3%-kal a felső határnál. Persze marhaságnak tartom, mert sosem volt gondom az ilyenekkel, pillanatnyi szintek ezek. Állítólag jön az enyhülés a hét második felében.

Adja a sors, gyűlölöm a hőséget!

BBéci Creative Commons License 2006.06.26 0 0 629
 A sárgája sokkal finomabb, én inkább a fehérjét adnám a kutyának.
Előzmény: azsem (626)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.25 0 0 628
A szakirodalom azt írja, hogy intenzív munkát végző embernek testtömeg-kilogrammonként 1,5-2 gramm fehérjét kell bevinnie a szervezetébe, ennek kb. felét érdemes kiegészítőből fogyasztani. Azaz te naponta egyél 105-140 gramm fehérjét összesen.
Előzmény: Törölt nick (627)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.25 0 0 627

válaszodból újabb kérdés következik: mennyi fehérjét ajánlatos fogyasztanom naponta? tudod, uszkve 70  kilós testtömeggel rendelkezem...

szia

ps: jobbulást! :-)

Előzmény: azsem (626)
azsem Creative Commons License 2006.06.25 0 0 626
Egy tojás kb 5,4g fehérje. A sárgáját nem kell megenni, én a kutyának szoktam megsütni :) De általában bennemarad 1-2 sárgája mert nem sikerül szakadás nélkül szétválasztanom. Ha kihagyom a sárgáját akkor még kenyér nélkül is ehető, ha benne van mind, akkor olyan zsíros hogy egy kicsi kenyér elfogy mellé...
Előzmény: Törölt nick (624)
azsem Creative Commons License 2006.06.25 0 0 625
"amiért így vigyáznak ránk:)"

Azért lehet ezt túlzásba is vinni. Vszinüleg lyme kóros lettem a mocsadék kullancs miatt, és bedagadt a bal bokám kb egy hete. Ma a jobb is elkezdett dagadni, de fájni nem fáj. Anyám meg azt mondja hagyjam abba ezeknek a "szereknek" a szedését mert biztos benne hogy ezek okozzák. És azt mondja azt írnak a dobozra amit akarnak, biztos van benne más is. Nem lehet neki megmagyarázni az ellenkezőjét, most dugiban kell innom. :/
Az edzésemnek is lőttek, mert csoda lesz ha jövő héten lábra tudok majd állni :((((((
Előzmény: Mirrmurr (620)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.25 0 0 624

Köszi, nemsokára fent lesznek, ígérem.

Most nem tudok edzeni, mert úgy felégettem a hátam az ezévi első strandolásom alkalmával, hogy megérinteni sem tudom a teljes hátsó felem, nemhogy fekpadra feküdni... :-)

A tojás ügyben: hány db tojit kellene megennem naponta ahhoz, hogy számottevő legyen a fehérje-bevitel? Elég csak a fehérjét megennem, vagy a sárgájában is van fehérje?

Köszi, sziasztok!

Előzmény: azsem (619)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.23 0 0 623
Én pont az ilyen kis "apróságok" szívok. Egy gikszer, és valóban felborul a beosztás, a rendszertelenség meg nem éppen a töretlen fejlődés záloga:)
Előzmény: Ayreon (622)
Ayreon Creative Commons License 2006.06.22 0 0 622

Ne is mond! Kedd este svéd-angol meccsnézés haverokkal, heveny sörözés a melegben és persze másnap iszonyat fejfájás miatt már nem mentem edzeni, ma egésznap a bushos pesten rohadni a forgalomban, úgyhogy ma sem volt edzés.

Szóval a meleg a VB és a pia együtt elcseszte az egész heti edzéstervemet...

Előzmény: Mirrmurr (621)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.22 0 0 621
Jut eszembe, ebben a rohadt dögmelegben elég vacak edzeni, ráadásul a VB miatt mindig 11 után fekszem le, 6-kor meg kelek, ejh, még a végén ártalmas lesz a foci. Hülye egy helyzet:)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.22 0 0 620

Nekem meg anyám könyörög hogy hagyjam abba, meg azt mondja csupa izom lett a hátam, meg a karom. És nem tetszik neki... Miféle nézet ez....?

Melyik az az anya, amelyiknek tetszik, hogy fiacskája emberesedni kezd? De hát ezért szeretjük őket, amiért így vigyáznak ránk:)

Előzmény: azsem (619)
azsem Creative Commons License 2006.06.22 0 0 619
Engem mondjuk érdekel :)
Vszinüleg azért sem látod magadon mert fehérjehiányosan étkezel. Mindegy miből viszed be, nem muszáj fehérjeport venned, zabáld a tojást!

Nekem meg anyám könyörög hogy hagyjam abba, meg azt mondja csupa izom lett a hátam, meg a karom. És nem tetszik neki... Miféle nézet ez....?
A mult héten szombaton meg beszívtam egy kullancsot, lehet hogy lime-kóros leszek :((((( ááááááááá! Holnap megyek a dokihoz megmutatni a nyomát meg a fájdalmaimat elmesélni........
Előzmény: Törölt nick (618)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.20 0 0 618

Helósztok!

Régen nem írtam, mert egyfolytában edzek! :-D

Lassan két hónapja lesz, hogy felraktam a fényképemet, nemsokára beteszem a következőt, csakhogy össze lehessen hasonlítani (kit érdekel, mi???)!

Amúgy egy a lényeg csak: szóltak, hogy "formásabb" vagyok, és ez jól esik!

Sajna nem látványos azonban ANNYIRA a fejlődés-legalábbis én többet szeretnék. Nem híztam, 69-70 kg között mozgolódok. És csak formálódik, nem annyira növekszik az izomzatom.

Én is egy "szárítóban" vagyok, úgyhogy átérzem a helyzeteteket, Ayreon!  :-)

A nyáron azért nekem is több időm lesz, és elgondolkozok a fehérje-készítményen, amiről már beszéltünk, és amiről egyet megjegyeztem: nem SZER! ;-)

Lehet hatása 6-7 hét alatt?

Sziasztok és mindenkinek kellemes szünidőt így előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!