Ugy néz ki ma leszek egy a4 b6 3.0 v6 Új tulaja. Van valami információtok vagy tapasztalatotok ezzel a modellel kapcsolatban. Évjárat 2001 automata és elsőkerék meghajtásos. Persze tudom sokat eszik meg automata. De előtte is egy a6 os 2.8 automatam volt és nagyon meg voltám vele elégedve.
Első körben az érdekelne, hogy milyen motorral érdemes? Szívem szerint benzinest (1.8T) vennék, de dízelből (2.0 DT TDI PDF) nagyobb a kínálat, viszont félek a dízelek komolyabb hibáitól.
Elég sok motorral készült (benzin: 1.8T, 2.0 FSI, 2.4 V6, 3.0 V6, 3.2 V6 FSI, dízel: 2.5 V6 TDI, 2.0 DT TDI PDF, 3.0 DT TDI). Miket kerüljek?
'98-as évjáratú, A4-esemen a vezetőoldali ajtóban rossza a zár. Pontosabban: kulccsal nem nyitható és zárható, de csukott ajtó mellett a gomb lenyomásával be lehet zárni (a kilincs meghúzásával nyitható ki).
Bízom benne, hogy nem kell új zárat vennem, elképzelhető, hogy egyszerű(bb)en megoldható a probléma? Egy hozzá különösebben nem értő ismerősöm megnézte a zárat és úgy látta valami apró (talán műanyag) pöcök van eltörve és amiatt nem viszi kulccsal.
Tudna valaki tanácsot adni, segíteni? Köszönöm előre is!
A 2007-es már jó széria. Mármint ha jó kezekben volt. A motorkod is jó. Mikor vettem akkor körbe jártam a témát. Igaz én nem automatát vettem. A motor amúgy pd. Kicsit morgos ,de nagyon jól használható és nagyon jól fogyaszt. Mármint manuál váltóval:)
Meg annyi hogy senki sem tavgyogyito itt, gepre kell dugni ha hibaja van az autonak az altalaban segiteni szokott...minden auto mas nem tudhatjuk hogy mi a baja latatlanban...
Van egy 2004-es A4-em 2.4 benzin automata váltós. A gond, hogy a váltót beteszi szervizbe (3.-ban indul), de ha elmegyek vele 5-6 km-et 100km/h környékén és leállít/ indít akkor a hiba megszűnik a következő leállításig.
Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet a baj, vagy esetlen egy jó váltószerelőt tudnátok-e ajánlani.
Sziasztok.Egy A4 esem van 96-os.A gondom a klimával lenne.Még pedig az hogy hiába kapcsolnám be a klimát,egyszerüen ha elengedem a gombot akkor eltünik a hópihe a kijelzőről.Tehát addig világit a hópihe jelzés mig nyomom a gombot.Ha elengedem a gombot a jelzés is elalszik.Természetesen nem kapcsol be a klima.Tudna valaki segiteni mi lehet a probléma?Köszönöm.
Érdekelne, a véleményetek az AHA motorkódú 1.6 -os motorról egy kombiban. Sok helyen azt olvasom gyenge, és problémásabb mint ugyan ez 1.8-ba. A gyengesége relatív, mert eddig egy 1.4 es Astrám volt. Ahhoz képest meg szerintem jobban megy. Nyilván mivel nincs nagy külömbség fogyasztásban így az 1.8-as értelemsebb választás volna. Viszont nekem adott ez az 1.6-os kombi, jó áron.
Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e ajánlani Budapesten (vagy környékén) egy jó Audi szerelőt? Egy 2012-es A4-et szeretnék bevizsgáltatni egy hosszabb út előtt, és majd akár ott is szervizeltetni a jövőben.
Előző autómnál volt egy márkára specializált szaki, aki a márkás szervizek árának harmadáért/feléért megcsinálta az egészet ugyanolyan jól, eredeti alkatrészekkel. Valami hasonlóra gondoltam az Audival kapcsolatban is.
És ha már itt tartunk, mi a véleményetek a a Csömöri út 203 cím alatti szervizről? Állítólag egész jó Audi szakértő az illető, de sajnos nincs összehasonlítási alapom. Volt valakinek tapasztalata vele?