Ez nem vicc, a mínuszolás az ellenfél elhallgattatásának egyik eszköze (még ha nem is túl hatékony), így valóban bántalmazási forma a nane szerint. Aki bekapcsolja az 'Alacsonyra értékeltek elrejtése' funkciót, az elől rejtve marad a lemínuszolt hozzászólás. Nem véletlenül nyom az az egy-két fanatikus tucatnyi mínuszt is...
Persze, ennek megvan az az előnye is, hogy pontosan lehet látni, mi karmol be nekik igazán: ahol a mínuszok már két számjegyűek, az volt a telitalálat! :-)
A gyori esetben az lett volna a legoptimalisabb kimenetel hogy az apukanak sikerul anyukat elrendezni , utanna apuka- halalbuntetes hijan- tenyleges eletfogytit kap , a gyerekeket meg azonnal orokbeadjak valami normalis csaladhoz.
a tettestárs a baba létrejöttében pedig még az anyagi tehertől is mentesül.
Tettes van, az anya, ő döntött: felneveli a gyereket vagy megöli. Ha a megölése mellett döntött, akkor mire fel kérne pénzt? Nincs gyerek, nincs gyerektartás.
Ha nem akart gyereket akkor gumit kellett volna húzni neki.
A nő teste, az a sajátja, ő rendelkezik vele, ha nem akar gyereket, akkor védekezzen ő, vagy pedig ne keféljen! Van egy csomó fogamzásgátló a nők számára. Egyébként itt egy nő, akinek volt libidója, amit mindig tagadsz, igaz, volt mellé gyilkos ösztöne is.
Én annyit hallok a híradóban hogy amikor pl inkubátorba teszi a nő a gyereket és lemond róla, akkor még több hétig várnak, hátha másik szülő, rokon jelentkezik, csak utána adható örökbe.
Semmit nem hallottál te a híradóban!
Majd jelentkezik egy rokon, hogy én vagyok annak a gyereknek a rokona, akit névtelenül hetekkel ezelőtt betettek az inkubátorba?
Érdekes, h mennyire visszasírják a régi időket. Püfi is azzal érvelt korábban, h persze, régen nem volt ez az összevissza kufirc, hanem aki felcsinált vkit, annak feleségül kellett vennie.