Én az olyan hozzászólásokat nem értem (ezen a fórumon, szerencsére ez nem jellemző, de pl. a FB tele van ilyenekkel), amikor rögtön betámadják azt, aki valami negatívumot szóvá tesz, mondván, hogy az nem is igazi szurkoló, aki "támadja" a csapatot.
Miközben pont az az igazi szurkoló, aki ha valami rosszat lát kedvenc csapata táján, azt szóvá teszi, és nem az, aki rózsaszín ködön át szemléli a valóságot.
nekem pl. sok olyan ismerősöm van, akivel a meccsek alatt csetelünk, és 2-3 perccel korábban mondunk ki valamit, amit a kommentátor vagy a szakkommentátor.
mert láttunk kb 1000 kézimeccset, tudjuk hogy mi után mi következik/következhet, látjuk a hibákat a játékban - szóval azon túl, hogy nem végeztük el mondjuk a KOS-t, attól még érthetünk a játékhoz.
nincs ebben semmi, több szem többet lát.
egyébként meg a kudarchoz vezető kikövezett út az, ha azt hiszed, hogy csak neked lehet mindig igazad...mert azért valljuk be, mi is teljesíthetnénk jobban, a Szegedről meg ne is beszéljünk.
és itt nem 1-2 meccsről van szó, hanem kb az október óta tartó lejtmenetről.
ha leszarnánk a klubot, akkor mindenki lökné hogy milyen szép kék az ég, majd jó lesz a játék - de ezek szerintem nem mi vagyunk.
Oh, de népszerűek lettünk. :) Hétvégén meghallgatom Egriéket, most már érdekel mit mondtak.
Azt azért el kell ismerni, hogy van egy-két (nem több) fórumozó, aki - valószínűleg személyes indittatásból - mindig ugyanazt szajkózza. Engem ez egyébként nem zavar, átlépem és ennyi.
Én a FB-on kívül 2 működő fórumról tudok a 2 csapattal kapcsolatban. Erről a Veszprém kapcsán és a webradiósról a Szeged kapcsán.
A FB-ot hagyjuk, mert ami néha ott megy az az én ízlésemnek túl nyálas, illetve van egy-két megmondó ember aki igencsak a központi narratívát tolja, ráadásul adminként ki is rakják azokat akik nekik nem tetsző hozzászólásokat írnak oda.
Viszont én sem itt, sem a webrádión (néha beleolvasok) nem tapasztaltam azt amit "Péter" kifogásol. Hülye persze mindenhol van, de a trollokat hamar lepattintjuk, lepattintják. Az viszont igaz, hogy a hozzászólások nagyon nagy része bírálat. No de miért? Nem azon kellene elgondolkozni hogy vannak dolgok amik a klubok részéről nem működnek jól? Ráadásul jól látható a kapcsolat a két csapat mutatott teljesítménye és a két fórum általános hangulata között. Ha jól megy a csapatnak kevesebb a bírálat, az elégedetlen hozzászólás. De szerintem ez természetes.
Ráadásul a bírálatok igen csak információszegény környezetben születnek mindkét fórumon. Valahol ez érthető is, hiszen nem minden tartozik a szurkolókra. Van ellenpélda is, pl Reméli leigazolása amit szerintem jól kezelt és kommunikált a klub, kivéve NL Sport TV- s beszúrása. Az nem volt igazán "szurkolóbarát".
Előbb-utóbb minden kiderül és ezt kellene a nagy titoktartásban figyelembe vennie a kluboknak.
Az meg hogy 10 hozzászólásból kb egyben, kettőben tényleg arról van szó hogy az adott klubhoz köthető személy bármit csinál az rossz, azt vagy meg kell cáfolni ha valótlan vagy nem kell vele foglalkozni.
Ez egy fórum ahol vélemények kerülnek beírásra, a valóságtartalmuk sokszor megkérdőjelezhető vagy épp nem egyezik másokéval ez a vélemény. Lehet velük vitatkozni, vagy csak simán átsiklani felette, el sem olvasni. De pont az a lényeg, hogy kultúrált formában bárki bármit beírhat ezekre a fórumokra. Aki olvassa vagy elfogadja vagy sem.
Ami a vaxban elhangzott szerintem egy kicsit erős volt és aki nem ismeri ezt a két fórumot az azt gondolhatja az ott elhangzottak nagy részt alpári stílusban, gyűlölködve születtek, azért hogy ártsanak az adott klubnak. Ez viszont erős csúsztatás! Mindkét fórumon az adott klubért aggódók, azok szurkolói aktívak.
Szóval kedves "Péter", ha nem tetszik amit ezen a két fórumon írnak ne olvasd. Menj a FB-ra, lehet az a Neked való!
Pont ma volt téma a már emlegetett Vakszban,hogy hiába jön Gudmundsson, ez a keret Bodóval,Bánhidivel, Garciandiaval teljesen alkalmatlan arra a játékra,amit az izlandi játszik a csapatával.
Egri úr azt is fejtegette benne, hogy ezeken a fórumokon lehetnek emberek, akik olyanok megbízásból kritizálják a vezetőségeket, akik be akarnak kerülni a helyükre. 😆
Nem iw hittem a fülemnek. Nem tudom melyik fórumra gondolhattak, de a hangnemmel itt nem lehet gond. Sokunknak van vesszőparipája, enyém, hogy nagyon elégedetlen vagyok a kapusok százalékaival, más úgy gondolja, hogy Momó sokszor rosszul cserél....ezeket, ezekkel a szavakkal tilos leírni? Hol élünk?
Már minusz kettőnél jársz, Sevi és NL folyamatosan olvassa a fórumot. 😃 Komolyra fordítva, furcsa volt a hétfői Vakszban, hogy Pónáczék " megszólítottak" minket, kritizálták,hogy véleményt formálunk, a hangnemünk pláne. Szerintük vegyük át Momó és Sevi helyét.
Sztem ne avassuk szentté Nemadicot,tényleg zseni,aki képes eldönteni egyedül meccseket de mint a legtöbb különc nem egyszerű eset. Engem nem is az zavar h megy hanem a helyén lényegesen gyengébb képességűek vannak és lesznek,ez a legnagyobb baj. Igen nyilván a most kialakult helyzetért is Nl,Sevi,stb a felelős mint minden rosszért úgy,h nem is tudjuk mi van a háttérben