Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
mindazonaltal javasolnam bioarnold olvtarsnak, hogy ez iranyu iroi munkassagat inkabb lehetoleg az eletmod -> hazepites, lakasugyek forumon kovesse el.
Új vagyok ezen a fórumon, így ne haragudjatok, ha lerágott csontnak számító témákat feszegetnék!
A helyzet a következõ: lakásvásárlás elõtt állok és szeretném felmérni a lehetõségeket. A 9-10 milliós árkategóriát céloztam meg, elvileg zsebbõl is ki tudnék fizetni egy ekkora összeget, de egyéb okokból úgy gondoltam, hogy csak 6-ot költök el lakásra, a többit hitelbõl fedezem. Tehát szükségem lenne kb. 3 millió forint hitelre.
Kérdéseim:
1, A munkahelyemen bruttó 70-re vagyok bejelentve, ilyen háttérrel mekkorák az esélyeim? (Fiatal vagyok, 25 éves, no asszony. :) ) Természetesen jóval többet keresek ennél, de a bankokat gondolom ez hidegen hagyja. Vagy nem?
2, Több hitelkérelmi lapon is láttam, hogy be kell írni az összes olyan hitelt amelyet a jövõbeli adós jelenleg törleszt. Mennyire kell ezt komolyan venni? Ki tudják-e nyomozni, ha van egy autó hitelem egy másik banknál?
3, A jelenlegi munkahelyemen próbaidõs vagyok, ami június végén jár majd le. Ezt figyelembe veszik az elbírálásnál? (Természetesen elõtte is dolgoztam, a volt és a jelenlegi munkahelyem között hivatalosan egy nap luk van csak.)
4, Kaptam egy fülest, hogy a munkáltatók elvileg bármilyen összegrõl adhatnak jövedelemigazolást. Igaz ez, vagy ha többet írnak a bejelentettnél akkor egybõl kopogtat az APEH náluk?
A két S. Lem topikot összekéne vonni, ha lehet. És miután én nyitottam késöbb, értelemszerüen a régebbibe kéne beolvasztani. Csak nem tudom miért nem találtam mikor kerestem. Kösz.
Az említett topicból több nick több hozzászólását töröltük. Arra nincs mód, hogy minden egyes törlés esetén levelet/értesítést írjunk a felhasználóknak, mert akkor a napi több ezer levél írásával menne el minden időnk (ami így is iszonyú kevés).
Elvileg a Közlemények topicban a fórumszoft automatikusan tájékoztatná a nickeket az esetleges tiltásokról, de ezt - ismét sajnos - sokszor nem teszi meg. Merthogy eléggé döglődik. Nekünk pedig semmiféle ráhatásunk nincs az Index-szoft programozóira.
Egyszerűen röhejnek tartom, hogy pont én lettem megcenzúrázva a "Benne leszek a TV-ben, Hajóssal" c. topikban, amikor is töröltétek a 1157-es hozzászólásomat... Azért mert bíráltam az RTL Sz... jaj, már majd csúnyát mertem írni, szóval azt a Sz.Box valamit, illetve azt, hogy egy ilyen műsoron a számomra kulturembernek számító Hajós is jelen volt?! + Most utólag jöttem rá, hogy miért nem tudtam hozzászólni vagy egy hétig a fórumhoz. Köszönöm a tájékoztatást, tényleg! Mondjuk egy e-mailt, akár automatikusat is, nem volna jó küldeni ilyenkor?! Másrészt - most megnéztem - a moderátori topicban egy szóval sincs említve a törlés oka. Ha megtennéd...
másodszor....továbbra is kérem a "StonerDoomSludge" (kult/zene) topikban elkövetett 13256. és 13257. sz. hozzászólásaimat töröltetni, személyes okok és megbánás miatt. tisztelettel köszönöm.
Sajnos ez általános probléma, és gőzünk sincs, mi okozhatja. De egy rakás topic nem látható rengeteg felhasználó számára, teljesen random módon. Viszont a moderátorok semmilyen módon nem képesek befolyásolni a fórumszoft működését (= mi is csak szívunk).
hejj, nem tudom, hogy ez a megfelelő topic, úgyhogy szorri ha off, de rá tudnátok nézni a hardcore őrületek kerestetnek topicra? nem lehet megnyitni napok óta, több gépről is lett próbálva és több fajta browseren keresztül is, köszike
1. A provokátoroknak nem visszaszólni kell, mert attól még egyetlen egy sem húzott el semmilyen topicból, csak a harc tört ki. Ha valaki valamilyen hozzászólást sérelmez, szóljon a moderátoroknak, ne pedig anyázással ("keményen visszaszólva") próbálja kiharcolni a békét.
2. A letiltott nickek nem kapják vissza a jogosultságaikat a tiltás végéig.
3. Kérem fejezzétek be itt is a személyeskedést! (Személyeskedés = a másik személyét támadni annak érvei helyett.)
ez nem igaz, ezek szerint nem olvastad a hozzászólásait. szerintem mostmár nyugodj le, mert még jobban fölbőszíted a Tisztelt Moderátort, neked lesz rosszabb
Akkor nem voltam elég világos. Megatron semmi mást nem csinál, mint provokál a topikban. Náciz, kurvaanyáz etc. Fisico normálisan irogat, de a nácizásra keményen visszaszólt. Egy hetet kapott emiatt, ugyanakkor más topikokba is írogat, ahová most nem tud. Legalább azokba kéri vissza a nickjét.
Nem képzelem magam istennek; moderátornak képzelem magam jó pár másik emberrel együtt. A tiltások célja az, hogy a Modust megsértők legközelebb ne sértsék meg azt. A mostani nickek egy hetet kaptak.
Megatroncsi végleg megszűnt a Modus Moderandi V./9. pontja alapján.
"Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után."
Provokálni csak azt lehet, aki hagyja magát. Kurvaanyázni stb. nem szabad az Index fórumain.