na hi a kötelesség mék aludni ha már igy eltünt mindenki!könyörgöm szeretnék valakit körbe puszilni ,arakot inni stb 99 látogatója volt a fototáramnak !
ki lesz a100 ? szeretném megszüntetni azt tat hogyan kell?
bocsánat néha rossz férfiként minden női lélekhez fordulok egyszerre Sat a piros kék neked szólt, hogy tudd a tungi is piros kék. nemcsak a külső váci út felel neki( ja az a vörös csepel)na mindegy tegnap is tanultam valamit GGG(3g)érzékeny pontom van. igaz zöld fehér!
na akkor még én is olyan fiatal voltam, hogy volt nagy sajnálkozás, csodálkozás. balatonon vitorlás tól való eltiltás után kajak sima viz meg szinte soha.ó látod a történetekis csak igy jutnak az eszembe!
ebben az évezredben rozogácskA TALÁLKOZÓT BESZELT MEG egy strandon, de mivel előre haladott korú elfelejtette ,hogy melyiken is. semmi baj majd szépen végig evezek a part mentén és majd megtalálom!hát a parton szépen volt látni való én meg szépen lassan csorgok .( szembeszomszédot leköltöztethetnéd)
egyszer csak nagy káromkodások, égszakadás föld indulások , rozogácskára ráomlik négy húshegy, hogy az anyád kukkolós mindenét stb ,stb hát a nagy bámészkodás közben a nudi camping területére tévedtem
miután kölcsönösen kicsit egymás lelkivilágába tapostunk a becsület megvédésére és erős fel indulásból és nem utolsó sorban végső érvként a kajakban!!! fel álltam gatya le igy már jóó kérdeztem és pár másodpercig álltam széttárt karral majd gyözelmi zászlóként borultam a vizbe.kicsit enyhült a hangulat,föleg ahogy sikerült vissza tornáznom magam a kajakba!! közben az a nagyon kedves hölgy is megkerült ki miatt idáig eveztem
és mit gondolsz ki volt ?? igen igen az egyik hústorony mamája talán ép azé akinek az idesanyát a legjobban szidtam. az is kiderült,hogy ide beszéltük meg a találkozót,csak ő úgy gondolta ha azt mondja piroska(mint harci disz)én tudom,hogy az nudi. na ennek is sörözés volt a vége! öt pali sörözik egy nudi kemping közepén! ez normális ?!
B_B örömmel olvastam , hogy elkeltél! bátorság!
gombócka az a harci disz nagyon érdekelne! évekik evezgettünk mi is a dunán tungsram csónakházból(ezis piros kék) lila-fehérterület. itt kielboot huztuk ,vontuk. én a karbantartást szerettem a legjobban mert töménytelen sör fogyott csiszolás, lakkozás ürügyén. és a sellők a dunán, meg a rendőrök ójaj
boldog ifjuság.én még találkoztam a körös nevü sétahajóval, na arról tudnak az öregek mesélni..az még a lányokról a... trikót is lehuzta