Nem keell beleélni a személynek magát, mert akkora csalódás, mint Párizstól Tunyugmatócs, ami felesleges, illetve kiköszübölhető, ha azt vesszük. Matemetakaátlagot kell vonni, hiszen most sem volt 1 hétig napl, pedig már az őrület határán.
Hát az kongrétan nem tudom, de a nagyobbakban biztos. Éppen az ilyenféle rendezvények miá. Meg pl. a Plázás Szinema mozikban is van, mert látjuk, ha korábban érkezik a személy, ahogy működésbe hozzák a cuccot. De amúgy, ha az oldalfal mögül ugrándoznak elő a váratlanság erejével, az se kevésbé meglepetés mentálisan.
Azér ennek a szó szerinti szereplők előugrásának tanúja lettem volna. Vizuálisan elképzeltem, hogy a függöny megül egyszercsak robbanás szerűen beugrik egy darab színész. Majd a másik és így tovább. A nézők meg csak szívükhöz kapnak és meglepetésszerűen lefordulnak a székekről.
Először azt hittem, hogy ET is szerepel a filmben, mint bít zenész a Hungária zenekarban, azaz egy ilyen fantasztikus film lehet uckve, de aztán Flamingán gtársnő megvilágosodást keltett az agyamban, és eszembe jutott, hogyhát tényleg.
Ez a nosztalgiás szinesfilm felkeltette az érdeklődésemet, mert fiatalember koromban, illetőleg lányként kultiváltam a tvisztelést a 60-as évek elején.
Ha viccelődnek is benne, akkor vidámság lehetősége is.
Lehet, hogy Bélának már nem hiányzott a film végén a szereplők előugrándozása? Merthogy így maradnia kelletett és jó sokára ért haza. Tudvaleővleg Béla kultiválja a korán fekvés lehetőségét, hogy ki tudja magát pihenni a másnapi munkaszituáció előtt. Mely mint tudjuk, amúgy igen kellemes.