Itt van angolul is!
Home-field advantage will go to the two Division winners who had the highest winning percentage during the regular season (Games 1, 2 and 5).
The Wild Card team - the second place team with the highest winning percentage - will NEVER have home field advantage OR play a team from its own division (in the Division Series).
The site for the one-game playoff would be determined by a coin flip.
Szerintem nem játszhat a divizió bajnok a csoportjából továbbjutott Wild Cardos csapattal.
Hál istennek mondjuk, mert igy mi elkerüljük a Floridát!:))))
a magic number azt mutatja, hogy a divíziót vezető csapatnak hány meccset kell nyerni a hátralévő meccseiből ahhoz, hogy akkor is első legyen, ha a mögötte levő az összes meccsét megnyeri.
hátra van 10 meccs, csapatod MN-e 3. ha 10-ből hármat csak nyertek akkor is megvan bajnoki cím, ill ahogy megvan 3 győzelem, bajnok a csapat, akkor is ha a másik mind a 10 meccset hozza. tehát minden győzelem után eggyel csökken a MN, és természetesen az ellenfél veresége is mindig eggyel csökkenti!
a rájátszás beosztása úgy alakul, hogy a legjobb százalékot elérő csapat játszik a legrosszabb százalékúval és a második legjobb a harmadikkal. a sorsolás kialakítása tehát független attól, hogy a WC melyik divízióból kerül ki, azaz összekerülhet a WC a divíziója bajnokával.
mondjuk ha most hirtelen vége lenne a szezonnak és a REDSOX eredményeit nem néznénk akkor NYY-MIN és OAK-SEA párosítás lenne.
Mi az a magic number?
Mi dönti el a rájátszás sorsolását?
Arra gondolok, hogy, ha Wildon a Seattle jutna tovább (nem a Boston)akkor, változna a sorsolás? Vagy az A's -val kerülne össze mindenképpen?
pontosítsunk, AL East Champ-ek egyelőre még nem vagytok... a playoff hely már garantált, de mivel 6 meccs az előnyötök és a red soxnak még 7 meccs van hátra matematikailag még bukhatjátok az első helyet ill. lehet hogy mégis le kell majd játszani az orioles meccset!!! :))
Juhééééééé! Ezt sem kell lejátszani!!
Tegnap nyert a Yankees Tampában 7-1re a Boston pedig kikapott és ezzel minden eldőlt.
New York Yankees 2003 AL East Champion
Zsinórban hatodszor vagyunk elsők. Pöti 20. győzelme volt idén. A Boston tovább kaparhat a wild card helyért. Egyenlőre másfél meccsel vezet a Seattle előtt de ilyenkor szokták elbukni :PPP
Én szívesen mennék! Legalább végre tudnánk beszélni és a videofelvételt is ideadnád Pöttyről. Ha még megvan.
Csubi játszik még a csapatban? Nálam van két kazettája.
Azért ez hihetetlen, hogy hogyan szív G. Maddux!
Lenyom 7 menetet. 1 run, és a 8 felénél vezet a a csapat 4:1-re és a bullpennek sikerül elbaszni a 15 gyözelmet, most már másodszor.:(((((((
Ennek ellenére mi már benn vagyunk a playoffban, és még Greg-nek is lesz egy esélye a 16.-ik 15 gyözelmes szezonhoz!:))))))))
Ujra naponta vagyok online, ugyhogy porgessuk fel a topicot!
Nagyon kemeny a harc az postseasonbe kerulesert. A szezon elejen azt hittem, kelet NY, kozep Minn., nyugat A's, wild card Seattle. Most viszont ugy all a helyzet, hogy Bostone a WC, mert Tampa Bayjel meg Baltimoreral kell jatszania, Seattle csak ugy jut e, ha megnyeri a nyugatot, erre lesz lehetosege, mert Oaklanddel van vagy 6 meccsuk. Szoval hajra Seattle.
Boxutca? Vmikor, vki?
Fighting: hoztam a kazettad, idekoltoztem most Pestre egy idore.