Keresés

Részletes keresés

Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.04.28 0 0 994
Bár a Wasted Years feldolgozás még nem tölthető le, talán tartogat pár meglepetést a DA CAPO HOMEPAGE .
Nausea Creative Commons License 2001.04.23 0 0 993
Hallotta valaki az Iron Maidnem honlapról a Powerslave stúdióváltozatát?
Én most töltöttem le,úgy szól,hogy maidnem leszakadt a fejem.Érdemes meghallgatni!
Wisey_ Creative Commons License 2001.04.19 0 0 992
Megyek, de ezt ne itt tárgyaljuk meg :-)
(Láttalak a brazil zászlóval)
Előzmény: The Evil (991)
The Evil Creative Commons License 2001.04.18 0 0 991
Kocsmafoci pénteken?
Előzmény: Wisey_ (990)
Wisey_ Creative Commons License 2001.04.18 0 0 990
Az nevet, aki a holnapi meccs után neveeeeeeeeeeeeet! :-)))

Én meg lehet, hogy rendelek focimezt, ha megkapom végre a népszámlálói fizetésemet ;-)

Előzmény: The Evil (989)
The Evil Creative Commons License 2001.04.17 0 0 989
:P
Nekem van kék Brave New World Tour-os turnépólóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm! :PPPP
;)))

Egon!
Megkaptam az emailed, még gondolkozom! Ha bejön vmi komoly, ne várj rám! Amúgy valószínűleg azért számíthatsz rám!

Előzmény: Wisey_ (988)
Wisey_ Creative Commons License 2001.04.17 0 0 988
Nehéz lesz nem fekete pólót szerezni...
Neten keresztül rendelhetsz, de kicsit drága :-(

Ed Hunter kell valakinek? Olcsón adom :-)

xxzoleexx Creative Commons License 2001.04.17 0 0 987
csaoka!

ki tudna nekem szerezni jo kis iron maiden XL es polot, es ami nem fekete hanem mondjuk lehetne eredeti is vagy kulfoldrol
de semmikepenne nem kell fekete polo

adnak erte vagy rengetegf metal mp3 at tobb mint 100 giganyi van
vagy ilyesmi

lovet is
ha nem sok;-)

Bátor Sir Egon Creative Commons License 2001.04.17 0 0 986
Én írtam neked emilt, de a Matáv Démon Hill-je visszavágta valami hülye hibával. Ha érdekel írjál, majd megint megpróbálok amilezni.
Előzmény: The Evil (983)
murray Creative Commons License 2001.04.13 0 0 985
SZERINTEM A maiden bakelit egy egyedi élmény
pl megfogod a live after death dupla lemezt +újság meg minden cucc felrakod a lemezt (semmi léptetés meg ilyesmi) és mire megnézted az összes képet vége is lett a dupla live bakelitnek!
szerintem kissé máshogy is szól a bakelit pedig nekem régi jugó bakeliteim vannak!
The Evil Creative Commons License 2001.04.13 0 0 984
Öhhhhöm, bakelit? :o Akkor még meglátom! De még így is lehet, de szívesen adok esélyt bakelit-gyűjtőknek!
Előzmény: Bátor Sir Egon (982)
The Evil Creative Commons License 2001.04.13 0 0 983
ENYÉM!
Küldj emailt légyszíves, eddieth@freemail.hu!!!!
Isten vagy!!!!
Előzmény: Bátor Sir Egon (982)
Bátor Sir Egon Creative Commons License 2001.04.13 0 0 982
Van egy kiváló állapotban lévő HALLOWED BE THY NAME / WRATHCHILD (LIVE mindkettő) kislemezem, poszterré nyitható borítóval. Egyik felén Maiden felállás (1993) másik felén koncertképek. Maga a lemez piros bakelit. Angol nyomás. FOR SALE. 3000 Ft.
Espé Creative Commons License 2001.04.05 0 0 981
Én láttam Lénárdot is, az ott bólogatott végig, meg a Yeti is, szóval biztos lesz valami, ketten csak összehozzák. :)) (bocs, tzar)
Előzmény: v79 (980)
v79 Creative Commons License 2001.04.05 0 0 980
Nekem a legjobban az a gyerek tetszett, aki a Murders In The R.M.-t énekelte (nem a gyerek maga, hanem az előadásmód), de Demonlord Balázson is meglepődtem, pozitív értelemben. Rudán viszont egyre antipatikusabb. Kár, hogy a szintiből nem lehetett sokat hallani, de ugye az a billentyűs gyerek valami rettenetes dark/wave/alter/Depeche Mode-os zenekar tagja? (ami a színpadi munkáját illeti. Látszott, hogy rendes srác, de nekem úgy tűnt, hogy a metalhoz semmi köze)
Örülnék,ha lenne még ilyen, mert a hangzás fogyatékosságai ellenére is fantasztikus volt a buli: ennyi ritkaságot egyszerre, ez minden rajongó álma!!!
Arra kíváncsi vagyok, mit ír majd (ír-e) a Hammer, mert egyedül a Jetit láttam a helyszínen, de az is kint beszélgetett a folyosón koncert alatt (én csak egy pillanatra mentem WC-re)
TF Creative Commons License 2001.04.04 0 0 979
A web-lapunkra feltettem két nótát az E-klubos buli felvételeiből. Akit érdekel hallgassa meg: www.extra.hu/ironmaidnem
TF Creative Commons License 2001.04.02 0 0 978
A tribute-lemezen a Powerslavet játszuk. Mp3- ban letölthető a web-lapunkról: www.extra.hu/ironmaidnem

A kiállítást én sem nagyon találtam. Elvileg a Blekó hozta volna a fából faragott Maiden borítóit meg ilyenek, de én csak egyet láttam belőle. Meg úgy volt, hogy az EMI ad egy csomó CD-t kisorsolni, de aztán ebből sem lett semmi.

Az Action-ös Viktor tényleg jó, annak idején ő dobolta velünk a Metallica-est nagy részét, ezért hívtam meg. Egyébként eredetileg csak egy-két vendéget akartam hívni, aztán egy csomóan megkerestek, hogy hát ők is imádják a Maident és szeretnének játszani, így aztán jócskán felduzzadt a csapat.

sPaCe_cAKe Creative Commons License 2001.04.02 0 0 977
Kalapács meg Joe?!
HOPPÁ, asszem én valamiről lemaradtam. Mi közük neki a maidnemhez?
Espé Creative Commons License 2001.04.02 0 0 976
Azért a Szizsót se felejtsük ki, az is papírról nyomta, csak nem a kezében volt, hanem a földön. Nála hiteltelenebb arcot el sem tudtam volna képzelni, nemtom, minek hívtátok meg, én ellettem volna nélküle is, de végülis mindegy. Az Action-ös dobos sráctól megijedtem egy kicsit, de aztán nagyon ott volt, neki pirospont.

Meg az egész zenekarnak, a Patriknak akkora hangja van, hogy, muszáj Rémkopit szereznem valahonnan, mert hallani akarom. :)

Töfi, ti melyiket fogjátok nyomni a tribute-on?

Előzmény: TF (974)
Wisey_ Creative Commons License 2001.04.02 0 0 975
Igen, Kalács ezt is mondta, hogy alig tudott beszélni. Én sem úgy értettem, hogy aznap hallott a koncertről, hanem hogy kérdéses volt a fellépése. Én is félreérthetően fogalmaztam :-)

Mintha valami kis kiállításról is lett volna szó, nem?

Mindegy, a lényeg a ZENE, és abból nem volt hiány! :-)

Előzmény: TF (974)
TF Creative Commons License 2001.04.02 0 0 974
Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek az E-klubos bulit, kurva jól éreztük magunkat! Persze nem minden jött össze úgy ahogy terveztük, de a lényeg, hogy jó hangulat volt.

Nem hallottam, hogy mit mondott Kalapács Józsi, de lehet, hogy félre értettétek. Az történt, hogy már a múlt héten is komoly torok-problémái voltak és a buli reggelén már beszélni is alig tudott. Ekkor hívott fel, hogy nem tudja elvállalni a fellépést, mert nagyon gázul van. Szerencsére estére jobban lett és mégis eljött.

A Number elejével már a beálláson is szenvedtünk, mert az a téma 5/4-ben van és nem olyan egyszerű ráénekelni, szóval ezért nem jött össze. A leállást mindig csinálni szoktuk csak úgy poénból.

Egyébként egyetértek, hogy elég ciki papírból olvasni, tényleg illett volna megtanulni azt a pár versszakot.

Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 973
Aki papírról olvasta a szöveget, az szégyelje magát. Ha már nem akkora fan, hogy eleve vágja a szöveget, legalább erre az egy estére tanulja meg.
Most képzeljétek el, milyen ciki lenne, ha pl. Töfi kottát lapozgatva keresné a Number riffjét!
Wisey_ Creative Commons License 2001.04.02 0 0 972
Én is remekül éreztem magam!Nagyon megijedtem, mert negyed nyolckor kb 30-an voltunk az egész E-Klubban :-) Majd szép lassan jöttek az emberek...

Az énekhangot néha alig lehetett hallani.
A papírról olvasás szerintem nagyon gáz volt, nem igaz, hogy nem tudták volna otthon megtanulni! Beteszi a lemezt, olvassa a szöveget és fél óra alatt már meg is jegyezte...

Két kérdés Töfihez:
-Kalapács miért mondta azt, hogy csak aznap reggel szóltatok neki?
-Rudán Joe véletlenül rontotta el a Number elejét
(le is álltatok egy pillanatig), vagy előre megbeszéltétek?

Előzmény: BahnScorper (971)
BahnScorper Creative Commons License 2001.04.02 0 0 971
Hát hangulat szempontjából nagyon jó volt, meg zeneileg is, noha a technika ördöge nem mindig tolerálta a dolgokat, volt úgy, hogy Bozsik Patrik kezében lehalt a távmikrofon, pont mikor énekelni akart, meg a gitárerősítőkkel is kellett menetközben barkácsolni. Engem egy kicsit az zavart, hogy Kalapács meg Rudán Joe papírról énekeltek, meg az, hogy túlzottan az elejére rakták a Fear Of The Dark-ot. Ami viszont nagyon megkapott, hogy a The Clairvoyant előtt a The Prophecy akusztikus végét nyomták el intrónak...
Előzmény: murray (970)
murray Creative Commons License 2001.04.02 0 0 970
részletesebben!!
BahnScorper Creative Commons License 2001.04.02 0 0 969
jó nagyot mindenkinek!

Na, mi az, ennyire nem heverte ki senki a tegnap estét? Én se igazándiból, de muszáj volt bejönni... :-) vagy inkább :-( ? - de a koncert az szerintem fasza volt, én legalábbis igen jól éreztem magam!

Wisey_ Creative Commons License 2001.03.31 0 0 968
Holnap meglátjuk! :-)
Előzmény: sPaCe_cAKe (967)
sPaCe_cAKe Creative Commons License 2001.03.31 0 0 967
Szerintetek milyen az Iron Maidnem?
TF Creative Commons License 2001.03.29 0 0 966
Don Roberto részére kiutalok egy mezei pirospontot az ötletes műsortervért! Lehet, hogy tényleg meg kellet volna hívni, bár röhögőgörcsök közben elég nehéz Maident játszani.

A koncertet egyébként tényleg el akarjuk kezdeni 8-kor, mert elég hosszú lesz( több mint 2 és fél óra. Persze, ha a közönség csak fél 9-re gyűlik össze, akkor várunk egy kicsit.

A jegy 1500 lesz. Ez valószínüleg több amire sokan számítanak, viszont nem akartunk hangosításon meg ilyeneken spórolni,szóval tuti hangzás lesz és némi pirót is sikerült szerezni.

A TV2-vel egyébként csak az a bajom, hogy már le volt beszélve minden a riporttal kapcsolatban és Patrikkal áthangszereltük a nótát egy gitárra, aztán utolsó este mondták vissza.Tudom, hogy mi nem vagyunk olyan sztár, mint Balázs Pali, de ez akkor is szemétség!

The Evil Creative Commons License 2001.03.29 0 0 965
Murray & Wisey & all!

Én még nem vagyok abban biztos, hogy tudok menni, mindenesetre szeretnék! Majd még beszélünk, ok?
Up The Fucking Irons!

Előzmény: murray (964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!