Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Dextert áhííííítattal vártam és néztem... aaaaaaaah! Baromi jónak ígérkezik a mostani szál is, Colin Hanks és Edward James Olmos méltó, zseniális prédái lesznek Dexnek, csak le ne gyűrjék. :-D
Viszont - bár lehet, hogy csak én képzeltem oda - tapintható a feszültség Michael és Jennifer közt a közös jeleneteikben. Debra a szokásosnál is prosztóbb.
Eddig az Againts the Wall-t és a Pan Am-et próbáltam ki, előbbi bejött, utóbbi érdektelen számomra. Csak a légikisasszony-táska köll:) Az általad felsoroltak közül egyiket sem kezdtem el (még), egyelőre próbálom összefésülni a jól bejáratott sorozataimat és bepasszintani őket az időrendembe, visszaszokni a heti adagra.:) Aztán a karácsonyi szünet táján megnézek pár újat.
Áh, még az American Horror Story-t fogom nézni, okt. 5-től indul az FX-en.
Hol láthatók ezek a sorozatok. Az nekem nem szempont, hogy valaminek alacsony a nézettsége, a Kidnapped is leállt, mert nem hozta a nézettséget, de én élvezem, jók a fordulatok, izgalmasak és reálisak, és a színészek is jók.
Az eddig egyetlen jó hazai sorozatnak, a Tűzvonalnak is alacsony volt a nézettsége, de ugy azt senki nem mondja, hogy a Barátok közt vagy a Jóban-rosszban jobb lenne.
Van olyan, hogy valamiért nem kattannak rá a nézők, de ez nem biztos, hogy értékmérő.
Más kérdés, hogy joggal állítják le, mert a TV műsoridő drága játék.
Homeland pilot megvolt, nagyon ígéretesnek tűnik baromi jó színészekkel, bár azt nem tudom, hogy az "alapkonfliktust", hogy lehet húzni több évadon keresztül.
Person of interest - Michael Emerson és Jim Cavaziel miatt mindenképpen bepróbálom,
Prime suspect - ezt is ki akartam próbálni, de úgy néz ki, hogy csak egy újabb nyomozós sorozat, ráadásul elég pocsék a nézettsége, szóval nem biztos, hogy megéri a köv évadot, úgyhogy lemondtam róla.
Nagy bajom ezzel se volt,főleg a Mentalista után....hát az röhejes.EGyszerűen pofátlanok és egy ilyen szar rész után is megy a sorozat,a SG Destiny meg kasza?A Human Target kasza?A Lie to me kasza?Hogy a ........!!!!!!!!!:)
De Castlenek visszahozhatnák a kindenttudó karakterét,amitől leült mindenki
-SoA Jó volt,de valami uj kellene a sorozatba.Kezd nem lekötni.
-Mentalista......elintézték hogy többet egy részt se nézzek,ez a RJ vonal k..va unalmas már,az elég erős zárás
után ez a nyitás.....röhejes.A szerezz egy misit akcio meg szánalmas volt.
-Castel,szokásos,vissza a status quo hoz:(
-The Closer......ez is már tul van huzva.Remeg a feje a csajnak állandóan (mondjuk ez nem is évadnyitó,már a 10 iket néztem)mindenki perel mindenkit,a karakterek ellaposodtak.....
Ja,olvasom elkaszálták az SG.Destiny-t.Persze,pont mikor kiforta magát valamennyire.Gratulálok.
Erős sorozat,bár a tiszteletes karaktere adott neki egyfajta abszurd jelleget,T.O meg amennyire tetszik Justified-ként,itt annyira idegesitő .....viszont a főg...iket megint összakapták rendesen.
Most volt (a nevekkel hadilábon állok,T.O t se amerikai lazaságból irtam igy,hanem nem tudom, hogy van leirva:)az "angol betegnek:)" a hugykő purgálása,na az kemény volt.
De tényleg,a sorozatnak az orvosi része,a pár naturális kupijelenet,meg az emberi élet olcsósága az durva.Kupijeleneten se az erotikus dolgokat értem,hanem egy- két vágóképet,teszem azt megtörli a száját a csaj,vagy a doki vizsgálja......