sehogy kevesen voltunk 1. playben LB voltam a 2. fal lettem volna de nem birtam tovább nagyon fájt a lábam és kiszáltam az ágyékom és a medence környékén vmi nincs rendben nagyon fáj a lábam nem tom rendesen felemelni és kitámasztani jobb lábra szal lehet pihizek kicsit mondjuk holnap reggelig aztán meglátom mi lesz az esti edzéssel
napi 2x kene diclac géllel használ használ, de lassan pedig már hiányzik az edzés:)))
"A fórumozás nem egyenlő a 'cseteléssel' ! Ha beírsz egy kérdést valahova, légy türelmes. Amint jön valaki, aki akar és tud válaszolni, meg fogja tenni"
internet etikett. nem kell lebaszni érte csak most olvasom a protokoll jegyzetemben hogy ilyen is van és gondolom pont idevágó :PPP:)))))))))
Egyébként Csonti lehet én se megyek edzésre mert még fáj a lágyékom és a combom sztem kicsit meghúztam.
Nah en is csatlakozok a beszelgeteshez ezen a szurke delutanon. Szombati edzes tenyleg jo volt, egy IC megint majdnem osszejott. Elkonnyelmuskodtem, ugyhogy csak repultem egyet mint batman. :P
Hasselbeck megserult... Terdficam, vagymi a fasz. 2tol 4 hetig kiesik a jatekobol. Helyet Seneca Wallace veszi at. (csendben megjegyzem hogy big bent is ugy lezuztak hogy nem tudta hol van :D mozdulatlanul fekudt a foldon)
Ma voltam bent a korházban és megnézte a doki a bokámat azt mondta hogy most még minden rendeben van de január vége felé megint meg kell majd műteni mert ki kell venni a fémlapot és a csavarokat de most még nem akarja kivenni mert akkor "újra kell majd tanulni járni".Tehát akkor újra ki leszek egy ideig kapcsolva a játékből, Azt majd én eldöntöm:)
A jó hír az hogy most már csinálhatok bármit mert a csontom rendben van és kaptam egy király bokarögzítőt is:))
A másik hír hogy Szekeres Bélát ma műtötték meg -találkoztam vele- tehát elvben szerdán nem tud jönni edzésre.