Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nagy bajom ezzel se volt,főleg a Mentalista után....hát az röhejes.EGyszerűen pofátlanok és egy ilyen szar rész után is megy a sorozat,a SG Destiny meg kasza?A Human Target kasza?A Lie to me kasza?Hogy a ........!!!!!!!!!:)
De Castlenek visszahozhatnák a kindenttudó karakterét,amitől leült mindenki
-SoA Jó volt,de valami uj kellene a sorozatba.Kezd nem lekötni.
-Mentalista......elintézték hogy többet egy részt se nézzek,ez a RJ vonal k..va unalmas már,az elég erős zárás
után ez a nyitás.....röhejes.A szerezz egy misit akcio meg szánalmas volt.
-Castel,szokásos,vissza a status quo hoz:(
-The Closer......ez is már tul van huzva.Remeg a feje a csajnak állandóan (mondjuk ez nem is évadnyitó,már a 10 iket néztem)mindenki perel mindenkit,a karakterek ellaposodtak.....
Ja,olvasom elkaszálták az SG.Destiny-t.Persze,pont mikor kiforta magát valamennyire.Gratulálok.
Erős sorozat,bár a tiszteletes karaktere adott neki egyfajta abszurd jelleget,T.O meg amennyire tetszik Justified-ként,itt annyira idegesitő .....viszont a főg...iket megint összakapták rendesen.
Most volt (a nevekkel hadilábon állok,T.O t se amerikai lazaságból irtam igy,hanem nem tudom, hogy van leirva:)az "angol betegnek:)" a hugykő purgálása,na az kemény volt.
De tényleg,a sorozatnak az orvosi része,a pár naturális kupijelenet,meg az emberi élet olcsósága az durva.Kupijeleneten se az erotikus dolgokat értem,hanem egy- két vágóképet,teszem azt megtörli a száját a csaj,vagy a doki vizsgálja......
Az Againts the Wall-t én is pont ma kezdtem el, igaz csak két részt abszolváltam eddig, de eleve nagyon bírom Rachael Capranit, a McLeod-ból, szóval muszáj nézni ;-). Maga a sorozat egyelőre semmi extra, de adunk neki időt beindulni.
Viszont én végignéztem az előző idényt,ugy emlékeztem az az utolsó rész,mikor mentek a sittre,nem emlékeztem hogy a ruszkik megkéselték Jax-et....
Justified mikor indul?
Ja a Closer is megy,sőt 9 rész fent van,na ezek most már kicsit unalmasak.....mintha megváltozott volna a karakter
Találtam egy uj sorozatot,kicsit csajos,de a fsz aki állitólag Mcload lánya(akkor halhatatlan?:)aranyos csaj és az alapötlet is jó...Against the wall egyébbként.
Ma (holnap) Entourage, utolsó rész... legutolsó... országos dara lesz belőle hideg téli estéken-köszönjük fiúk, és a napos Kaliforniának is. Ari Gold mennybe megy!
A további évadok is szörnyűek, de végigszenvedtem őket. Néha ilyen mazochista vagyok, az Internátusnak is megnéztem minden elérhető részét, pedig akkora bakik vannak benne, hogy ihaj.