Az 1986 augusztusi bevonulásom jutott eszembe. Az üvöltözés a lenézés már akkor is megvolt, de szerencsére senki nem kérte, hogy döljek a kezébe és legyek öngyilkos. Helyette ugráltam mozgó tankról és véletlenül (parancsot félreértve) éleslövészeten kifutottam az RPG és 24db AK47 tűzvonalába..... És most itt vagyok mindenki örömére...................:)
Nah akkor..... Eltekintek a szerdai fórum látogatástól :-P Dallasnak már /az eredmények ismeretében/ nem kell szurkolnom tehát nem kell megnéznem a felvételt. THX!!! De legalább a Patriots menetel előre és csak 1 megbotlása volt :-) A Saints meg pihi hetes. Na mindegy. Mentem dolgozni. Csá
Nem!Rögtön ki kell fizetni a 0 forintot mert a nulla szebb mint a kör mert nem tökéletes............................................................................a nulla mindenkit beindít:)))
sehogy kevesen voltunk 1. playben LB voltam a 2. fal lettem volna de nem birtam tovább nagyon fájt a lábam és kiszáltam az ágyékom és a medence környékén vmi nincs rendben nagyon fáj a lábam nem tom rendesen felemelni és kitámasztani jobb lábra szal lehet pihizek kicsit mondjuk holnap reggelig aztán meglátom mi lesz az esti edzéssel
napi 2x kene diclac géllel használ használ, de lassan pedig már hiányzik az edzés:)))
"A fórumozás nem egyenlő a 'cseteléssel' ! Ha beírsz egy kérdést valahova, légy türelmes. Amint jön valaki, aki akar és tud válaszolni, meg fogja tenni"
internet etikett. nem kell lebaszni érte csak most olvasom a protokoll jegyzetemben hogy ilyen is van és gondolom pont idevágó :PPP:)))))))))
Egyébként Csonti lehet én se megyek edzésre mert még fáj a lágyékom és a combom sztem kicsit meghúztam.