Lehet, túl van ez ragálva, általam is, és mindenki által is, de mondjuk ezt úgy, hogy nem tudjuk mi is történt valójában.
Sztem ez a dolog azt is mutajhatja, hogy elég sok minden nincs itt a helyén, rendben, nincs egy erőskezű vezetés, mindenki tiszteletét bíró edző, és vkinek elgurult a gyógyszere mert elgurulhatott, és akkor nincs más megoldás, mint hírtelen a majd én megmutatom, persze lehet, hogy tényleg olyat tett, de nem tudjuk.
Én azért még elég sok megoldását látnám egy öltözői balhénak.
Mellesleg, ha tényleg Mahé volt az 'áldozat' akkor elég sokszor szenvedtünk mi is az ő felesleges önfejűsködéséért, öncélú játékárt, felesleges 2perceiért.
Mindegy, be lehet ma bizonyítani, hogy Petarom túl is van élet, ez lenne a lényeg.
Szerintem meg baromira nem tartozik a külvilág számára,h mi történt ez a klubb belügye. Petar valszínű vagy komoly szerződésszegést vagy csapattársaival szembeni nem megengedhető viselkedést követett el,komoly dolog kellett h legyen ha kizárták. Mégis mit várunk,h kiteregetik a szennyest… snem lenne helyes,belsőleg kell ezt megoldani
Oké, akkor adjanak neki pénzbüntetést, 1000 fekvőt, 1 nap planket, de ezzel a döntéssel a csapatot is büntetik, vagy mekkora volt az a határ, hogy már nem számítanak az eredmények?
Elég gáz egy, hogy minden témában szurkáljuk itt a ködöt, ahelyett, hogy lenne egy világos kommunikáció, mindenkinek jobb lenne, de lehet, hogy a közönség és a többi dolog csak zavarja a klubot a nagy cél érdekében, legyen is az bármi!
Petar Nenadic maradt ki, aki ellen fegyelmi eljárás van folyamatban. Ameddig az le nem zárul, nem látogathatja az edzéseket és mérkőzésen sem léphet pályára.
"Petar Nenadic maradt ki, aki ellen fegyelmi eljárás van folyamatban. Ameddig az le nem zárul, nem látogathatja az edzéseket és mérkőzésen sem léphet pályára"
A sportemberek zöme nagyon nehezen viseli a kudarcot és amíg friss az élmény bizony puskaporos lehet a hangulat. Feltörölte velünk a padlót a Magdeburg és a srácok ezt nem tudták ott és akkor kezelni, összeugrottak. Kár ebbe szerintem többet gondolni. Viszont Petar átléphetett egy határt, ami következményekkel járt az edzők oldaláról, megbüntették. Kár kétségbe vonni Momoék döntését. El kell fogadni, hogy minden csapat egy érzékeny közösség, ahol szükség van írott vagy íratlan szabályokra, amelyek minden tagra nézve érvényesek, még a legnagyobb Zsenire is. Írom mindezt úgy, hogy fogalmam sincs mi történt, de nem is feltétlen az a fontos.
Ezert hianyolom a csapatjatekot mert nem egyenektol kene várjuk a villanasokat, hanem mindenki tudna mi a feladata az adott figuraban. Az elmúlt meccseken meg Nenadic vagy lőtt, bejatszott vagy eladta a labdát. Ahogy írtam is, ez csak akkor az ő felelőssége, ha nem a megbeszélt taktikát játszotta. De én figurákat nem véltem felfedezni mostanában.
Azzal is teljesen egyet értek, hogy Eldeeranak semmi keresnivalója Veszprémben, egyszerűen nem ez a szint. Én is szívesebben nézném Lukácsot, akit teljesen elfelejtett idén Ilic
Csak a szarkavarás végett, Mahénak biztos vannak elévülhetetlen érdemei a francia vonal erősődésében és lehet nagyobb lett az arca és most többet meg is engedhet magának, így már át is vették a hatalmat az öltözőben és leszámoltak a balkáni maffiával? Ezt csak félig írom komolyan, de ...
Az is lehet eccer vmikor Petar rálépett Remili lábára és...
Persze akkor születnek ilyen agymenések, ha nincs semmi kommunkáció, még a magyar fociban is bátran kiírják, ha leküldenek vkit a tarcsiba...
a csapat(vezetés) kíváncsi leszek ,hogy kommunikálja ezt a Nenadic dolgot . Végén remélem nem az lesz a kommunikáció mint a brazil beállónál ,hogy családi probléma miatt távozik :-)
Gyerekek ne hülyüljünk már, volt régen is összetűzés az öltözőben csak emlékezzünk vissza a két legjobb védőnk elég nagy fasirtba volt egymással .Ha jók az infóim akkor össze is balhéztak és évekig nem is beszéltek egymással .Mégse rakták ki a csapatból egyiketse.Egyébként Mahé és Nenadic az én tudomásom szerint elég jóban is vannak én erre az öltözői balhéra Mahéval mérget nem vennék. Itt szerintem más van a háttérben
Engem egy dolog érdekel ettől elvonatkoztatva. Ha van egy munkavállaló aki odateszi magát és van más munkavállaló aki alibizni jár be a melóhelyére és ezek összetűzésbe kerülnek akkor melyiket teszitek ki a cégtől?
Kitől várjuk a csapatjátékot Mahétól vagy Elderaatól ?OMG.Mindig jobban elnézem Nenadic sajátos játékát mint ElDerra és Mahé játékát ami borzalom . De ha ilyen tökös a vezetés ,hogy elzavarja Nenadicot (bármi is legyen a hátérben) akkor év végén az egyiptomit is küldje haza mert eddig nem sok mindent tett le és sok pluszt nem is látni a játékában . Ez más szempontból de ugyan úgy bomlasztó csapat szempontból ha nincs egy jó írányítója aki megszabja a csapat játékát . Érdemtelenül sokat is játszik az egyiptomi ,igaz sok más alternatíva nincs de azért szerintem ennyit Lukács is hozzá tudna tenni.
Igen! Csak úgy,komoly ok nélkül nem tesznek ki egy játékost a keretből főleg nem egy Petar Nenadicot és nem a szezon fontos szakaszában,valszínű tett is érte…. Ami külön fura,h mindig tisztelettel beszélt Momorol,h neki ő a példaképe,felnéz rá stb,valami csúnyán megtörhetett,de mondom ez a legdrasztikusabb döntés!
Ha Petar ennyire bomlasztott és káros volt a közösségre sztem megfelelő döntés született,hogy jó e az majd kiderül. Nekem egyedül az Andriskával való kapcsolata fog hiányozni semmi más.
És igen nézzük a jó oldalát talán lesz csapatjáték (bár ez nem Petar hibája h eddig nem volt hanem az edzőké),folyik a labda szélekre,húzások stb… Istenem de szép is lenne!! Mahé es Eldeera Urak meg bizonyíthatnak végre,épp itt lenne az ideje!!!
Ez teljesen igaz. De Petarban bízott Momó, Mahéban nem. Valami nagy dolog lehetett a háttérben. Kósza gondolat, L. Máté megtáltosodott amikor egyedül maradt, Mirkó szintén amikor Roli lesérült, hátha Mahe is felnő a feladathoz. Elderaa-tól félek.
Azt várom, hogy Nenadic távollétében lesz csapatjatek, mert az szerintem hónapok óta nincs. (Amiért nem Nenadicot, hanem az edzői teamet okolom).
Most fog igazán kijönni, hogy mit is szeretnénk játszani. Amennyiben ugyanolyan tanácstalan, esetleges támadások lesznek, akkor még talán időben lehet edzőt keresni a jövő szezonra.
Először is Gozonak elismerésem az összefoglalóért.
Hallanád Egri V.-t Elekkel kapcsolatban, mintha beakadt volna a lemez. Mégis szoktam nézni, érdekesek a statisztikái pl. Golovin válogatási elveit most Borsos is kritizálja. Lehet, hogy a Handball Mánia FB-n olvastak sértő megjegyzéseket. Lépjünk túl Pónáczon, ma fontosabb "dolgunk" van.
Vannak szituációk, amiket nem lehet tolerálni, akármekkora sztárról van szó. Valóban nem tudjuk, mi történt pontosan, de nyilván nem valami mondvacsinált ügy miatt került ki a keretből Nenadic.
Amúgy meg igen, még az is lehet, hogy ez jót fog tenni a csapatnak.
Amikor nincs a pályán, sokkal jobban működik a csapatjáték (nem az elmúlt 2 meccsre gondolok természetesen, hanem, amikor jobb formában volt a csapat), mert amikor ott van, mindenki tőle várja a csodát, majd ő megoldja. Ami aztán vagy bejön, vagy nem.
Szerintem evvel el is úszott a final 4.Személy szerint én szeretem Nenadic játékát hibái ellenére de ha valóban igaz ,hogy zülleszti a csapat öltőzöi hangulatát akkor mese nincs mennie kell.Kérdés az ha elküldik mi lesz vagyis ki lesz helyén .Mert Lauge se egy élet biztosítás...Mahé ,El Ederaaról meg ne is beszéljünk...
A csillagok mai állása szerint a 2020-ban elmaradt "szalámis tavasz" idén tkp elkerülhetetlen lesz. Minimum 6, worst case 7 meccses sorozat néz ki a Szeged ellen. Az eddigi "produktumot" tekintve - akárcsak 3 évvel ezelőtt - meglehetősen azonos szinten van a két csapat. Remili jelentheti az egyik döntő faktort, de ő egyedül kevés lesz, főleg úgy hogy Petar kikerült az egyenletből. Hatalmas javulás kell a sikerhez, elsősorban a padról.
Én az aggódó, kritizáló tábort erősítem, mert nagyon nem szeretném, ha a közelmúltban tapasztalható lejtmenet folytatódna. Ma este és szombaton lehet bizonyítani.
Ma magyarországon két dolog zavarja az embereket, a munka, és a munkájukat érő kritika. A szükséges minimum országában bárki is jön ide bármilyen szándékkal a kevés kivételektől eltekintve idővel rájön, hogy a kevesebb is elég, a közeg beszippant és körülzár, ha 'jól végzed' a dolgod akkor meg is véd, csak jól el kell adni a semmit és hangosan megvédeni magad a kritikáktól, ez megy, máshol meg a lehetséges maximumra törekednek nap mint nap, ez van szerintem.
Fb-n nem értem azon hozzászólókat akik, mikor szar játékkal kikap a csapat 7 góllal és leírják, hogy "hajrá veszprém a legjobb csapat" és meg mered kérdezni, hogy ez most mire fel-akkor még te vagy a patás ördög, hogy mered kritizálni a csapatot. Ez persze szimpi a vezetőségnek, mert így bármilyen lélektelen játékot el lehet adni....