Jó árnak tűnik! (De a szöveget nem értem. :) )
Jó lenne tudni, hogy a 2 millió pixelből miért lesz alacsonyabb felbontásban 4 milkó? Pixeleltolással? :(
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2913282472&category=undefined ">Ezt gyorsan nézzék meg a digit fényképező guruk! Véleményeket várok!!!
Na igen, néha kissebb-nagyobb kódolt üzenetek is röpködnek errefele, de ez speciel nem az volt. Csak örülünk errefele az emberkéknek :))) Neked is :))))
Megnéztem, IPAQ-hoz NAVMAN-t árulnak, csak az a baj, hogy drága, és van hogy 10 percbe is beletellik, mire feláll a rendszer :((( ami tetszene 124k, az nekem sok,az én összeállításom kevesebb lesz(talán) de univerzálisabb.Pedig amúgy tényleg nem rossz cuccok.
Az IPAQ-ot már megvettem, kb. egy hónapja, 95 pénzért.A GPS billionton gyártmányú CF kártya lesz 49k bruttóért.Ez egy kipróbált darab, többen használják az ismerettségi körben.Kb 36 sec, amíg feláll a kapcsolat, utána nagyon jól használható.Nekem kocsiba, illetve városi tájékozódásra kell külföldön.Veszek mellé egy dupla PCMCIA kabátot, amibe a standard notebook picimaci kártyák mennek, ill. van hozzá PCMCIA-Compact Flash átalakító.Ebből az egyikben a GPS lesz, a másikban egy 512-es, vagy ha lesz, nagyobb CF kártya a térképeknek.Esetleg az alap SD foglalatban egy 1Gigabyte-os SD kártya.De azért köszi az infot,csak hagyományos értelemben vett GPS-t nem szeretnék, mivel a PDA-t sokminden másra is használom, használnám :)))de megnézem az oldalt mindenképpen.
IPAQ, digitális személyi asszisztens, vagy PDA, windows pocketpc oprendszerrel.Némi kiegészítéssel kivállóan alkalmas GPS funkciók ellátására(is, és még sokminden másra :)))
típusok:COMPAQ IPAQ 36xx,37xx,38xx,39xx, esetleg 5450 a legújabb.Nekem 3950-es van, és én is be akarom szerelni a Clio-ba, meg venni hozzá compact flash GPS modult.
Bővebb infót lehet találni a www.pdamania.hu oldalon
"Csak még ne jutottam el odáig, hogy kezdjek vele valamit."
Mire gondoltál :-)
p.s.: Átfutott az agyamon, hogy x év múlva szét fognak csúszni a kontinensek :-)))
Ha a térképre gondolsz, igen. Csak még ne jutottam el odáig, hogy kezdjek vele valamit.
Épp most akarok "böngészni" rajta. De hogy más is böngészhessen, íme: