En meg ma kaptam meg a Nylon Maiden (Iron Maidnem) promo CD-jet. 8 szam van rajta, plusz 4 video:
1. Powerslave
2. Evil
3. Evil
4. Clairvoyant
5. Stranger
6. 2 Minutes
7. Trooper
8. Flash Of The Blade
1-2 (studiofelvetel)
3-5 (live - Maiden est)
6-8 (studio-live)
+ video
Aces High,Powerslave,Icarus,Hallowed (ezek is a Maiden estrol)
Ez a CD hivatalosan meg nem jelent meg, koncertszervezok reszere keszult. Multheten voltam a Tokaj-hegyalja fesztivalon, ott lattam eloben oket, koncert utan megdumaltam Tofivel a gitarossal, hogy kuldi a CD-t. Ha valakit erdekel 1000 HUF-ert kuldik, irj erre a cimre: deneverstudio@axelero.hu Egyebkent 3 szam letoltheto mp3-ban az oldalukrol: www.extra.hu/ironmaidnem
Ma jártam a CD Pincében, és láttam Dynamo-s és Rock In Rio-s bootleg koncerteket! 7000 forint, dupla CD.
Az egyikre (talán a Dynamo) rátettek még egyéb B-oldalas dalokat (pl. I Live My Way).
A Dynamo megvan nekem is, ha érdekel valakit...
Megpróbálkozhatnának pár Bayley-s szám Bruce általi újradalolásával is (már elnézést a Blaze fanoktól).Tavaly a Kisstadionban mekkora volt már a Sign Of The Cross,meg a Clansman!
Te Egon igazán nyomhatnád már azt a linket!
Az újaknak megjegyzem a régebbi fórumos emberek (evil, Wisey, + én most hamarosan összeröffenünk a szokásos mp3 video stb csereberére akinek van kedve társulhat nyugodtan szívesen látjuk!
Emberek, hozzájutottam egy igazi ritkasághoz! A WRATHCHILD eredeti, KILLERS-re felvett verzióján kicserélték DiAnno sávját és Dickinson énekelt rá 1999-ben! Ez nem a Bruce Audition Tapes! Ez egy 1 számos promo CD, de állítólag az Ed Hunter USA változatán rejtett track-ként szerepel. Jövő héten felteszem MP3-ban a weblapomra, ide meg teszek egy linket. A borítóját is kitenném, csak valaki árulja el, hogyan kell képet beszúrni a fórumba!
Nem tudtam mire vélni...
De megijedtem. Azt hittem, hogy ennyit játszanak le a DALból.
Aztán arra gondoltam, hogy direkt így volt, és hogy hülye trükk...
Ettől függetlenül a Fest egyik legfaszább koncertje volt.
Lábak a hangfalakon, teátrális mozdulatok, ZENE ZENE ZENE.
A baránőmnek rögtönzött kiselőadást tartottam Maidenből. Abszolut nem rokker, de tetszett neki nagyon a Maidnem! Nem is ismerte eddig a Vasszűz zenéjét. Átnevelése megkezdődött.
Koncert közben én is elgondolkodtam ezen-azon.
Röviden kábé: Iszonyat jó zene a méden, a mai divatos kemény zenék a bokájukig se érnek szvsz. Egyszerűen van benne valami plusz. Nem sok mjuzik hallatán kezd felállni a szőr a hátamon, de a Fear... introjánál ez történt:-))
Lehet, hogy megmosolyogják sokan a HM gesztusait, pózait, szövegeit - én is, mea culpa - de ennek így kell lenni. Egyszerűen állati jó az egész, úgy ahogy van. És itt most nem a numetalosokat akartam bántani, csak kitört belőlem a rajongás:-))
Voltam a Hegyalja fesztiválon...ott volt az Iron Maidnem is, sajnos csak a koncert második felére sikerült odaérnem. Nagyon király buli volt, sikerült megszereznem Töfi pengetőjét. A többi fellépő hang beállitása eég szar volt, itt aránylag jól szólt minden.
Egyetlen szépséghibája a dolognak: Utolsó számot úgy konferálta be Patrik, hogy, asszem: "Ez előtt a szám előtt nem mondok semmit, hanem..." és a keverőpuultra mutatott. Pár másodperc szünet, szólt, hogy a keverőpult nem vette a lapot. Még mindig semmi, aztán elnyomták a Number első versszakát, abbahagyták, és azt mondta, itt van vége a koncertnek. Ekkor esett le a technikusoknak, és megszólalt a várt intro, majd eyután folytatták a számot. Koncert után megkérdeztem Patrikot, hogy a technikusok b*szták el, vagy így volt megbeszélve. Azt mondta, maradjunk annyiban, így volt megbeszélve...
Nektek mi a véleményetek erről?
Nagyon hanyagoljátok ezt a fórumot, gondoltam hozzászólok. Ki mit tud a Virus maxiról. Én eddig csak egy változatáról hallottam(9 számos promó), de most szereztem a neten 2 totál más változatot belőle. Ha van v.kinek v.mi infója egyéb ritka cuccokról, please ossza meg velem. Egyébként keresem a "First Ten Years" 1ü3. és 5. részét. Mp3, CD-R nem érdekel, csak eredeti. Továbbá keresek mindenféle ritkaságot, koncertet, van egy kis csereanyagom, de lassacskán bővítem. Ha tud v.ki E Hunterhez v.mi kódot v. trükköt, asztat is szivesen fogadom.
Sziasztok !
Ki tudna nekem irni vagy mutatni egy teljes diszkográfiát Maidenéktöl (esetleg évekkel).
Csak a nagylemezek érdekelnének !
Köszönöm elöre is !
Ez még csak a bootleg (hiába digipack), azt már én is hallottam. De a hivatalos verzió (tudomásom szerint) még nem jött ki. Valami külföldi forumon egy "beavatott" aszonta, hogy a Blood brothers lesz a kisérő maxi, és a Silent planet és a Fallen angel lesz a másik 2 dal, mind LIVE verzió meg persze multimédia bigyó is lesz rajta szokás szerint. Hogy ebből mi igaz nem tudom. De má' jelenjen má' meg má'!
Én a minap vettem meg a Rock In Rio-t dupla CD-n a Blahánál a Musiclandben és a srác a fiókból vette elő, úgyhogy több van nekik biztosan, Egyébként állat. Milyen is lehetne...:-)
Tud már valaki valamit erről a Rock in rio-s DVD-ről? Lesz belőle CD, VHS, maxi? Valamint keresem, mint állat a Wrathchild 1999-ben felvett változatát. Csak az ED HUNTER amerikai változatán szerepel bonus track-ként, illetve 1 számos PROMO CD-ként kering a világban.
Én meg elolvastam a Szép új világot, és megnéztem videón a Hosszútávfutó magányosságát! :-)
Csütörtök hajnali 1-kor pedig Elátkozott gyermekek a TCM-en (nappal Cartoon Network).
Minap vettem egy Wolsbane promo CD-t a Belvárosban. Nagyon jó!!!!!! Szerintem Blaze bá azért csak letett már valamit az asztalra a Maiden előtt (és alatt ;))))) is! A Steel című daluk számomra máris örök időkre szóló classic!
(Supertzarok kíméljenek ;))))))))))
Üdv mindenkinek!!!