Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Yah, köcsögözést kerülni kellene. (Magyarázat: ha engedjük valakinek, aki a barátaival így szokott társalogni - ún. sajátos humor -, akkor sajnos engednünk kellene mindenkinek/bárkinek/azoknak is, akik egyszerűen csak neveletlen taplók, és pusztán így akarják minősíteni - sans humor - valamelyik másik fórumtársukat.)
kiszedtek egy hozzászólásomat a NOX, az évszázadok gagyija? topikból, amiben szülinapilag felköszöntöttem két topiktársat, nemtom miért, miért??? asszem benne volt talán aza szó, hgoy "köcsög", de ez stilisztikai szükségszerűség volt, nem homofóbia vagy ilyesmi, szóval mi volt vele a gond? valami más is íyrtam talán, amire nem emlékszem? :(
hogyan lehet a moderátorral kapcsolatba lépni, ha olyasmi kérésem lenne, amit nem nyilvánosan szeretnék előadni? próbálkoztam a moderator@index.hu címmel, de semmi választ nem kaptam... kedves moderátor, ha erre jársz, áruld el lsz a helyes módszert! köszi
Nagyon kérem a kult. moderátorokat (ha ugyan léteznek ilyenek), hogy figyeljenek már oda, hogy a Nox topikot ne offolhassák már szét ugyanazok az alakok, akik tönkretették a régenbbi Nox-topikot is! Vagy a kultúra topikokra semmiféle moderálási szabály nem vonatkozik???
Várom Mumu mumifikálását. Vagy Mumu fikálását. Mindegy csak a pali ne aludjos sosem nyugodtan. Mert ha másnap ilyen jön ki belöle akkor biztos forgolódott egy kicsit.
b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
f.) Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.
Kérem a Moderátort az egész "Reális világ, virtuális világ" topik megszüntetésére, mert a topikindító (Mumu) - alantas módon - egy topiktárs (Ragika) mocskolására (lásd: 28) használja.
Tudomásom szerint ez Modus ellenes.
Ugyan ezért kérem a topikindítóra a megfelelö büntetés kiszabását is.
Megjegyeznék azért valamit: mégis miből gondolod te, hogy én bárkinek a másodnickje vagyok??? Remélem a moderátorok tudják, bár nem tudom, hogy milyen rálátással bírnak az IP címekre. Senkinek nem vagyok semmilyen másodnickje, Enrico-IRR a barátom, nem az alteregóm. Ha pedig valami konkrét problémád van, akkor az írd be, másold be, ne dobálózz a szavakkal. Képes lennél kitiltatni, valami szerencsétlen téveszméd kapcsán. Röhejes vagy...