Hy mindenkinek!Az a helyzet hogy most szegeden vagyok és a mult hétvégén berényben hagytam az övemet a ficsinacihoz!Nem tudna nekem külcsönadni egy övet a mai edzésre?
Tök jó, hogy jöttök hozzánk! Remélem TE is itt leszel, egyenlőre, mint diff.coordinator. Remélem, ha legközelebb jöttök, vagy mi megyünk, akkor már a pályán leszünk mindketten! :DDD
#73Wall!!! Küldtem a DVD- ket, MZ-nél átveheted! ;)
A BHD ominózus jelenete alatt nem Hendrixxx Papa muzsikál???
Kinek is kell a Full Metal Jacket (Teljesen fém zakó :D )???
Nekem az a kedvenc jelenetem, amikor a csávó "tűzőrségben" van, és a sloziban megtalálja a haverját, aki bekattant és az M14-esét ölelgeti... Elhangzik az a klasszikus mondat... 7,62 miliméter full metal jacket... :D A PK lelövése, és az öngyilok már nem a kedvencem...
Hát igen. Nem most volt. Öreg katonaként a század pkh törzszászlós lányát a laktanya kerítése mellett hupákoltam meg. Ha akkor terhes maradt volna akkor is idősebb gyerekem lenne tőle mint a csapatunk 40%-a.....:)
De azért jó érzés veletek lenni és azt hinni, hogy még k. ..va fiatal vagyok........:)
végre hazajöttem szentendréről de a drága kedvenc kollegáim holnapra beírtak szolgálatba. mert az jó nekem . szombaton ki megy a döntőre és mikor honnan stb. .
Szeretnék vele tartani ha megoldható.
A kis filmek király!! bár az eredeti black hawk zene az igazi:)))
Bocsi Csonti, a logikád helytálló, valóban az én bőröm (műanyagom). Egyenlőre igényt tartanék rá, ha leszel olyan kedves és elhozod péntekre. Előre is köszönöm. Ha megveszem életem második, focilabdáját, mely már igazi bőr lesz, akkor az előzőt felajánlom a csapat számára. :)
Van nálam egy gazdátlan labda!Tegnap hagyta valaki ott edzésen.Szerintem az RA-RAndrás kiskorút takarják.Nem kell a labdád Bandi mert ha így van akkor berakom a csapat labdái közés.....
Melyik film kellen a Full Metal Jacket (kézbedőlős öngyilkosos) vagy a Black Hawk Down (helikopterbe szálos lövöldözős rábaszos rangeres/deltás)?Mert a Black Hawk Down az meg van és természetesen oda is tudom adni a másikak meg ha kell akkor jövőhéten meg próbálom megszerezni.
Az 1986 augusztusi bevonulásom jutott eszembe. Az üvöltözés a lenézés már akkor is megvolt, de szerencsére senki nem kérte, hogy döljek a kezébe és legyek öngyilkos. Helyette ugráltam mozgó tankról és véletlenül (parancsot félreértve) éleslövészeten kifutottam az RPG és 24db AK47 tűzvonalába..... És most itt vagyok mindenki örömére...................:)
Nah akkor..... Eltekintek a szerdai fórum látogatástól :-P Dallasnak már /az eredmények ismeretében/ nem kell szurkolnom tehát nem kell megnéznem a felvételt. THX!!! De legalább a Patriots menetel előre és csak 1 megbotlása volt :-) A Saints meg pihi hetes. Na mindegy. Mentem dolgozni. Csá
Nem!Rögtön ki kell fizetni a 0 forintot mert a nulla szebb mint a kör mert nem tökéletes............................................................................a nulla mindenkit beindít:)))