Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem csak, hogy jó, de kiszabottul jó. Én a könyvekben nem rég kezdtem a 3. kötetnek. A sorozatot már kétszer láttam a 2. évad kezdete előtt még le akarom darálni harmadszorra is...
Pedig ez alapvetően nem is középkori sorozat, hanem fantasy sorozat. Mégha low fantasy is. Szóval korhűséget felesleges keresned egy fantasy sorozatban. :)
Hogy érted, hogy az első rész végéig unalmas? Akkor a rész végén az mi, ha nem egy veszett nagy WTF? :D
Amúgy meg lasabban indul be, de aztán nem ereszt. Jó kis kulimászkeverős sorozat, mint pl a Spartacus vagy Róma is. Olyan karakterekkel, akiket imád az ember gyűlölni...
(Sajnos van nekem egy olyan nagy bajom, hogy az ilyen középkori-jellegű filmeknél a korhű dolgokat értékelem. Zselézett haj...meg villogó fogsor....persze-persze. Egyedül a Black death c. filmben láttam végre valódi pudvás fogazatot, ahogy az akkor volt:-)))
A történet hat hónappal a nyolcadik (záró)évad utolsó pillanatai után kezdődik és a sorozathoz hasonlóan 24 óra történéseit fogja át, de csak két órában. Kiefer mellett a Chloét alakító Mary Lynn Rajskub már biztos szerepelni fog a filmben, ami 2013-ban kerülhet a mozikba.
A 2. evaddal annyira megtetszett, h kedvet kaptam az 1. evadhoz újra. :)
Sokkal jobban tetszett, mint elsore!
A sorozat tokeletes, a legnagyobbak koze helyezem, egyik kedvencemmé lépett elő! :)
Nagyon megszerettem! Az első évad ennyire nem kattintott, de most újra kell nézzem azt is.
Mondom ezt annak ellenére, hogy nemigen tudnám megmondani, h a sztori hová is tart? Abszolút nem szokványos a dolog. (mai "menő" USA sorikra gondolva)
És nehezen is követhető, h a sok gengszter most ki kivel van, meg miért löveti le egyik a másikat egy rosszul sikerül félmondat alapján.
De nekem a Keresztapát is 2x kellett megnézzem, h teljesen felfogjam a dolgokat.
Viszont itt (is) olyan pengeéles karakterek vannak, és akkora drámák, hogy már csak amiatt is. És egyik karakter sem érdektelen, mindenki sorsára kíváncsi vagyok, csak miattuk bármeddig tudnám nézni. Színészekről már ne is beszéljek.
Ja, és a díszlet, a környezet is bombajó. Élvezet nézni, félig ott lenni, abban a világban.
A legjobb sorozatok egyike, mindenki odatette magát, ezt már szeretem/értékelem.
Október közepén Nina és Luciana kolléganők javaslatára végre elkezdtem nézni a Supernaturalt, ami annyira berántott, hogy egy hónap alatt eljutottam a hetedik évadig. Nagyon szórakoztató sorozat.
Viszont annyi rémálmom volt tőle, hogy most jólesik egy kicsit a TBBT-vel pihentetni az agyam, épp most nézem újra az első évadot.
És mivel így belejöttem a darába meg az ébrenlétbe, úgy döntöttem, hogy elkezdem nézni a West Winget.
Betelt a pohár. Ez egy hulladék sorozat. Totál égő, így 2011-ben, annyi jó sorozat után, ennyire hozzá nem értő módon csinálni. Nem érdekel, befejezem, nem nézem tovább. Egyetlen jó dolog benne: az alapötlet. Minden más szar. Ezt jól elb.szták...
Walking Dead:
Hmmm... Hát, ez sem az igazi... Az előző etap jobbat ígért. Azért itt még kitartok :)