Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Pár rész Dexter után aszondom', ez az évad kivárós-ütős lesz, de nagyon. Ha robban a vallási fanatik Colin Hanks-Olmos bomba, az szanaszét repeszti a falakat. Imádom, ahogy Dexter Harrisonnal foglalkozik:)))
Az újoncok közül elkezdtem a Suburgatory-t; sitcom, jópofa, nem az a sírva röhögős, de a főszereplő kiscsaj baromi jó karakter(nek tűnik). Egy manhattani nagyvárosi laza apuka és a lyánya a kertvárosba költöznek- és illeszkedjenek be a műcsöcsök, az öt centire nyírt fű és a soccer moms-ok világába. Klisés, de a megalósítás egyelőre szuper. :D
Dextert áhííííítattal vártam és néztem... aaaaaaaah! Baromi jónak ígérkezik a mostani szál is, Colin Hanks és Edward James Olmos méltó, zseniális prédái lesznek Dexnek, csak le ne gyűrjék. :-D
Viszont - bár lehet, hogy csak én képzeltem oda - tapintható a feszültség Michael és Jennifer közt a közös jeleneteikben. Debra a szokásosnál is prosztóbb.
Eddig az Againts the Wall-t és a Pan Am-et próbáltam ki, előbbi bejött, utóbbi érdektelen számomra. Csak a légikisasszony-táska köll:) Az általad felsoroltak közül egyiket sem kezdtem el (még), egyelőre próbálom összefésülni a jól bejáratott sorozataimat és bepasszintani őket az időrendembe, visszaszokni a heti adagra.:) Aztán a karácsonyi szünet táján megnézek pár újat.
Áh, még az American Horror Story-t fogom nézni, okt. 5-től indul az FX-en.
Hol láthatók ezek a sorozatok. Az nekem nem szempont, hogy valaminek alacsony a nézettsége, a Kidnapped is leállt, mert nem hozta a nézettséget, de én élvezem, jók a fordulatok, izgalmasak és reálisak, és a színészek is jók.
Az eddig egyetlen jó hazai sorozatnak, a Tűzvonalnak is alacsony volt a nézettsége, de ugy azt senki nem mondja, hogy a Barátok közt vagy a Jóban-rosszban jobb lenne.
Van olyan, hogy valamiért nem kattannak rá a nézők, de ez nem biztos, hogy értékmérő.
Más kérdés, hogy joggal állítják le, mert a TV műsoridő drága játék.