És tudod miért nem írt már régen az "öreg" Don? Mert neki is ezt az ofiszos kis trükköt tanácsoltam, és már hetek óta helyesírást javít. Egy 3 soros üziben... :)
Hello!Fateromnak kéne egy xl-es póló meg egy sapka!Zoli leírnád mennyibe kerülne?Jah meg hogy megoldható lenne-e hogy szerdára hozd le a cuccokat edzésre mert vasárnap nem tudok bejárni....Köszi
Ez az "orodreath" nick a donhuán lenne? Vagy egy újabb csávó, aki vagy gépelni nem tud, vagy magyarul/angolul... Jótanács: elöször írd be az ofiszba a hozzászólást, majd helyesírás ellenőrzés, és ha kijavította, szúrd be a fórumra! Nem zavarna egyébként, de amikor a "tumbled TD"-n 2 percig kellett filóznom, hogy az meg mi a vérveretes világvége lehet, gondoltam írok. (Egyébként Fumble TD lenne??? Nyertem???)
- Vagy ezek a hozzászólásaid kódolt üzenetek? Úgy tűnik, mintha csak elgépelted volna, közben meg kapcsolatban állsz Lajka kutyával, aki -a tévhittel ellentétben- még mindig küldi a jelentéseket geostacionáris pályáról Washington fölül és te vagy az összekötője a ruszkikkal... - Vagy ez vmi nyereményjáték lesz, hogy aki összerakja mit akartál írni, nyer egy hangszórót... - Vagy így próbálod az emberek tudtára adni, hogy a magyar közoktatás egyre silányabb... - Vagy táltosnak születtél és 11 ujjal nem lehet normálisan gépelni... - Vagy csak szimplán IQÚ Light a kedvenc italod, évek óta fogyasztod...
(Egyébként létezik, hogy a nicked is elgépelted? (Nem orodeath? De ez már tényleg csak kötekedés... :) ) Hát, csak ezt akartam közölni veled/veletek. (Valahol én is elhelyeztem a szövegben helyesírási hibá(ka)t, aki megtalálja egy felejthetetlen hétvégét nyerhet donhuánnal.)
Persze megyek edzésre, de feldobhatná az önzetlenségével valaki a napomat! Ezalatt egy öv kölcsönadása értendő! Előre is köszi! Ha valaki nagyon kreatívnak érzi magát, nehogy visszafogja magát! Kis Soldiers felirattal ellátott masnival is átkötheti az övet! Nanana? Jó ötlet nem? Ugye! (remélem az öcsém nem haragszik meg, hogy ilyen barokk körmondatokkal teszem díszesebbé a fórumot, hihi :) )
Hy mindenkinek!Az a helyzet hogy most szegeden vagyok és a mult hétvégén berényben hagytam az övemet a ficsinacihoz!Nem tudna nekem külcsönadni egy övet a mai edzésre?
Tök jó, hogy jöttök hozzánk! Remélem TE is itt leszel, egyenlőre, mint diff.coordinator. Remélem, ha legközelebb jöttök, vagy mi megyünk, akkor már a pályán leszünk mindketten! :DDD
#73Wall!!! Küldtem a DVD- ket, MZ-nél átveheted! ;)
A BHD ominózus jelenete alatt nem Hendrixxx Papa muzsikál???
Kinek is kell a Full Metal Jacket (Teljesen fém zakó :D )???
Nekem az a kedvenc jelenetem, amikor a csávó "tűzőrségben" van, és a sloziban megtalálja a haverját, aki bekattant és az M14-esét ölelgeti... Elhangzik az a klasszikus mondat... 7,62 miliméter full metal jacket... :D A PK lelövése, és az öngyilok már nem a kedvencem...
Hát igen. Nem most volt. Öreg katonaként a század pkh törzszászlós lányát a laktanya kerítése mellett hupákoltam meg. Ha akkor terhes maradt volna akkor is idősebb gyerekem lenne tőle mint a csapatunk 40%-a.....:)
De azért jó érzés veletek lenni és azt hinni, hogy még k. ..va fiatal vagyok........:)
végre hazajöttem szentendréről de a drága kedvenc kollegáim holnapra beírtak szolgálatba. mert az jó nekem . szombaton ki megy a döntőre és mikor honnan stb. .
Szeretnék vele tartani ha megoldható.
A kis filmek király!! bár az eredeti black hawk zene az igazi:)))
Bocsi Csonti, a logikád helytálló, valóban az én bőröm (műanyagom). Egyenlőre igényt tartanék rá, ha leszel olyan kedves és elhozod péntekre. Előre is köszönöm. Ha megveszem életem második, focilabdáját, mely már igazi bőr lesz, akkor az előzőt felajánlom a csapat számára. :)
Van nálam egy gazdátlan labda!Tegnap hagyta valaki ott edzésen.Szerintem az RA-RAndrás kiskorút takarják.Nem kell a labdád Bandi mert ha így van akkor berakom a csapat labdái közés.....
Melyik film kellen a Full Metal Jacket (kézbedőlős öngyilkosos) vagy a Black Hawk Down (helikopterbe szálos lövöldözős rábaszos rangeres/deltás)?Mert a Black Hawk Down az meg van és természetesen oda is tudom adni a másikak meg ha kell akkor jövőhéten meg próbálom megszerezni.