Konkoretan nem arra gondoltam, hogy mas oldalrol leszeded a szoveget. :) Valami olyasmit gondoltam, hogy a sajat szavaiddal irsz rola, amit a igy mas oldalon lenne akkor annak a linkjet igy berakni. Olyasmit jo lenne ossze hozni eloszor, hogy az osszes tura enduro tipus itt kint legyen technikai adatokkal. Esetleg par linkel, ami erdekes arrol a tipusrol ilyesmi.
Ez így jó lesz neked, és akit érdekel. Próbaként megcsináltam a kawára. Jó így, tudod használni, hogy csináljam a többit, ha ez így nem jó ??? http://itar.tisztanet.hu/KawaLE500/
Ne habozz!!! Ez nagyon jó ajánlat! Én kp. -ben vettem, és mivel az 1 éves Kawasakimat beszámolták, csak egy kis ajándékot tudtam kialkudni, de ha egyben leteszem az árát, akkor is csak 10% ért adtak volna ajeszt!
Na most kiderül, hogy milyen "okos" vagyok, de akkor is megkérdezem! Mi az az e-bay????? És ha ott lehet kapni, mi miért nem vettünk még? Szerintem szinte feleslegessé teszi a cartervédőt!! Jártas valaki ott ebbe az e-bay-ban??
Egy ötlet a téli tárolásra, ha nem akarsz 16 ezer Ft-ot motoremelőre költeni.Előre-hátra 2500 Ft anyagáron csináltam és teljesen király, nem deformálódik a gumi, egyenes áll a gép,stb.
Ha csak dobot cserélsz a gépen nem szükséges mást tenned, csak felrakod és gáz.
Amennyiben teljes rendszert váltasz, akkor a befecskendezést hozzá kell hangolni a kipufogóhoz,természetesen ezt csak szervízben!
Volt egy Yamaha Diversion-on, az előző tulaj tett rá egy 4:1 be rendszert, de nem hagolták össze,hát katasztrófa volt, a motor erőtlen lett,egyenletlenül járt.
épp ez amiről beszélek! voltam két helyen az egyiken 300eft az ajándék, a másikon viszont nekem gyanúsan alacsony 4,9% thm de ott csak 80 eft az ajándék. bementem a hondához, ott egy fillért se adtak volna és még a forg. helyezést is én állom. a kawárol nem is beszélek a kereskedő szerint nagyon kedvező 17% thm és egyébként is a suzuki tetszik (bár egy cap is nagyon jó lenne :) )
A következő a helyzet: a kereskedőnek az új motor eladás a lényeg és mivel a vásárlók 80 %-a hitelre veszi a gépet, igen csábító ajándékokat tud a motorhoz adni, akár 300 ezer Ft értékben.
Amelyett viszont Te fogsz megfizetni, mert a kereskedőnek megvan a lehetősége, hogy a bűvös THM-el variáljon.
Tehát ad ajándékot és egyben feljebbviszi a THM-et, így mindenképpen jól jár.Persze Te is, mert részletre kapod az extracuccot.
Érdemes vásárlás előtt legalább 5-6 kereskedést végigjárni, garantálom Neked, hogy egyforma ajánlatot nem kapsz sehol.
Pedig minden kereskedő a két bankkal van szerződésben, az ő hiteleiket értékesíti:Merkantil/OTP/ és ERSTE leasing.
Konkrét kérdésedre a válasz: A Dl 650 10% befizetéstől elvihető,azonban macerás: 2 kezes,munkáltatói, teljeskörű casco, stb.
20 %-tól már jóval egyszerűbb a történet, közüzemi számla, jogsi, igazolvány és bemondott munkahely, casco kezes nem kell.
A motor nincs 1 éves, így a leghosszabb futamidőre és kedvező THM-el elvihető.
Pl:330 befizető, havi24 ezer Ft/72 hó
330 befizető, havi 27 ezer Ft cascóval
Én csak 70 ezer értékű ajándékot adok a géphez, de az valós.