Zoran Ilic téma meddig megy még? remélhetőleg max a szezon végéig.
csak azért mert magyar(???) miért kell homokba dugni a fejünket? semmi keresni valója nincs se nálunk, se BL csapatba és a bundás is sokk lesz neki. Az ügynöke ügyes volt h elpasszolta Hamburgba… max 2 év és Tatabánya vagy Füred. Felejtsétek el a srácot. Ügyes de nincs meg benne az a faktor ami naggyá tesz egy játékost.
ElDeera király volt, végre.
hála a magasságosnak már csak egy meccset kell végigszenvedni jobb átlövő nélkül.
ElDeraa nagyon jó volt de azon kívül nagyon rosszul játszottunk helyenként szerintem most is . Visszarendeződés nagyon rossz ,egy Iturizza lefut minket az azért elmond mindent. .Nem tudom ez a játék majd egy erősebb csapat ellen mire lesz elég de azért még sokat kell fejlődni majd a következő időszakban. Hál isten Remili már lassan jönni fog ami kell nekünk majd mint egy falat kenyér.
El Deraa szerintem így még a válogatottba se szokott játszani . Ma nem tiki-takázott hanem végre oda tette magát és amibe nagyon jó ( távoli lövések)azt érvényesíteni tudta
A fontos góloknál nem tudom, mire gondoltál, összesen 2-t lőtt, persze lehet, hogy egyik fontosabb volt, mint a másik, de azért egy átlövőtől ez elég kevés, még úgy is, hogy egyedül is van a posztján.
Persze,ha azt vesszük, hogy a Magdeburg ellen kaput eltaláló lövése sem volt, akkor még a fejlődés is egyértelműen megfigyelhető.
Sokszor kritizáltam Elderaa játékát, most bocsánatot kérek Tőle. Csak maradjon így, vagy legyen még jobb. Azt hittem, Petar kiesése Mahera lesz jó hatással, tévedtem. Nem baj, 12 gólos tévedés volt. Jobbra Remili, balra Elderaa, induljon az egyenes kiesés.
szerintem nincs így . Fontos gólokat lőtt és sokat fejlődött a régi önmagához képest .Hiba persze bent van a játékába de egyedül van a posztján ilyen fiatalon nem is lehet sokkal többet elvárni,
Rengeteg hiba továbbra is megvan sajnos. Lényeg a győzelem a 2 pont és az ,hogy megjött egy új fiú a csapatba aki reméljük itt is marad .Remélem végre el kezd hinni magában ez a fiú mert benne van a tudás csak néha beszari és nem mer válalkozni .
Egyébként a múltbéli kommunikáció miatt ilyen kíváncsiak az emberek és várták a közleményt a klubtól . Hasonló esetben vagy nem kommunikált konkrétan semmit a vezetés vagy egy hazugságot talált ki .Ez amit most közöltek Petar esetében teljesen rendben van így kellett volna a többit is a múltban .Az ,hogy mi történt és jogos e az más kérdés. Bármilyen öncélú Petar azért nagy űrt hagy maga után .Minden rendben lenne ha lenne egy helyetese de sajnos közelébe nincs senki Laugén kívül.