A renault norma szerint a lökhárító le/felszerelése 0,5 óra. Hogy mennyi a rezsióradíj, azt a szervízben kell megnézned.
A lökhárító árát is kapásból megmondja az alkatrészekkel foglalkozó munkatárs a szervízben.
Tehát menj be és kérdezd meg tőlük a pontos árat.
Aztán ráérsz dönteni.
Hát, helye válogatja, de úgy 20 ezer körül szokott lenni egy teljes elem fényezése.
Ha viszont újat kell venni (feltéve, hogy nem bontóban veszed) érdeklődd meg, hogy gyári színre fújtat mennyiért adnak a márkaszervízben.
Kösz Tami, ez csak elvileg 2 megapixeles, gyakorlatilag 4, mert valami technikával 4-es képeket hoz ki belőle (bocs, nem tudom, miért, csak hallottam).
Tulajdonképp nekem még egy szerényebb tudású gép is megfelelő lenne, de az eBayen feltűnt az ára és a tudása miatt. Sajnos erről már lecsúsztam, mert a regisztrálás miatt min. 1 hét múlva tudom csak igénybe venni az eBay szolgáltatásait, az aukció meg ma este lejár. Ja, meg különben is már az összeset elvitték :(((
De nézelődök még, szerintem nagyon megéri innen vásárolni, mindent lehet kapni autótól a könyvekig, érméket, mindent, és minden olcsóbb, mint itthon. Szerintem a 8310-est is innen fogom beszerezni, csak magyar menüt kéne bele tölteni.
Sziasztok, sajna elég rossz hírem van: Clioka megsérült :((((((((((((((
Én vagyok a hunyó, Vumenke szörnyű béna volt, lehet nyugodtan szidni a női sofőröket :(((((
Asszem' nem leszünk szoros barátságban a garázsajtóval... a régi autónk tükrét is garázsból való kitolatáskor sikerült letörnöm, most hasonló volt: egymás mellett van 2 garázsunk, a bal oldaliban van a Clio, de a jobb oldalival szemben van kapu. Így tolatáskor mindig nagyon alá kell tekerni a kormányt, hogy be tudjak irányba állni, mert különben vagy a bal oldali ház sarka húzza meg a kocsit, vagy a jobb oldalon húzódó kerítés :((
Szóval a nagy manőverezés közben túl hamar kezdem el csavargatni a kormányt, és már csak a recsegésre figyeltem fel... :((((((
A bal első kerék fölött a lökhárítóból, meg a garázsajtóból is kiszakadt 1-1 kisebb darab :(((((
Vérzik a szívem a kicsi kocsiért :(((((
Biztos, hogy nem lehet javítani, 100%, hogy új elemet kell beszereltetni. Szerintetek mennyibe fog kerülni kb. fényezéssel (metál), szereléssel?
A képeim legnagyobb részét Casio QV-3500 EX digitális géppel
készítettem, ami bizony nem mai darab, lassan 2 éves lesz.Adatlap Értékelés Másik értékelés
Nekem egy Fuji S304-esem van, nekem nagyon bejött. Ahogy elnéztem, az kint alig drágább 100 kHUF-nál (kb. 450 euró = 120 kHUF) Ennek 3,24 "hasznos Mpixelje van és a kategóriájában kiugróan magas, 6-szoros az optikai zoomja. Az általad megjelölt gépnél lényegesen jobb és nem sokkal drágább. Gondold meg! Itthon csak 16 Mb-s xD memóriával adták, egy 64 megás kártya 10.000 kötül van és arra magyon sok kép ráfér! Nekem 128-as kártyám van azon a 3 megapixeles normál felbontásban kb 200 kép fér el! Ezek alapján a 64-es kártya is jó vagy 100 képre. 2 megapixeles felbontásban (még mindig nagyon használható képekkel) kb. 400 (!) kép fér el a 128 megán! Ráadásul a digit fényképezők nagy előnye, hogy a rosszul sikerült képeket azonnal eldobhatod, nem foglalják a helyet!
Szóval gondold meg! Ezen kívül az S304-es mégjól is néz ki, igaz kissé több helyet foglal el.
Köszi a véleményt Tami!
Képeket a www.meganeklub.hu oldalon találsz a múlt vasárnapi találkozóról, igaz azok nem a teljes felbontással készültek (csak 1 és 2 megapixel), de szerintem így is tűrhetőek.
A gyárilag mellékelt ceruzaelemek semmit sem bírnak (max. 1-2 órát), ezért vettem hozzá inkább akksikat + töltőt. Ezzel lehet sokat fényképezni, több ezer képre elegendő energia van benne, plusz a letöltések. Még tanulgatom a masinát, úgyhogy nincs még túl sok tapasztalatom.
A linket köszi, mindjárt letöltöm a cuccot.
Mire megtanultam a leckét
Már új lecke van
Mire elmentem a holdra
Már megjöttek onnan
Mire találtam egy álmot
Már a kirakatban állt
Mire divatba jöttem volna
Nekem már derogált
Semmire nem vagyok jó
Semmire nem vagyok képes
Néha egy kicsi sex
De attól meg mindenki mérges
Már elmúltam húsz
Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni
De nincsen hozzá kedvem
Mire elmúlt a náthám
Már halott voltam
Mire megjött az orvos
Már meggyógyulam
Mire volt végre egy csillag
Már lehozta más
Mire kiértem a hídra
Már mindenki beugrált
Semmire nem vagyok jó...
Mire eljött az érzés
Már gondolkodtam
Azon, hogy milyen lesz és
Elment nyomban
Mire kinyogtem végre
Már rádiókba szólt
Mire megcsináltam a cselt
Már berúgták a gólt
- Nos igazan hasznalhato komoly velemenyt mondani nehez, amire tudok mondani valamit az a technikai adatok alapjan - majd mindenki megteheti.
- A PhotoSmart 850 gep egy SLR kategoria - en csak almodom egy hasonlorol.. Gratula hozza, "/me irigykedik" :-), en inkabb toled varnek velemenyt a geprol!
- Nem artott volna ha az optikanak kisebb a gyujtotavolsaga nagylatoszognel, telenel viszont a 300-as ertek messze boven eleg-sot ezt csak allvanyrol lehet igazan hasznalni. Az SD kartyaja nekem nemjonbe :(, de ettol fuggetlenul ha megdobnanak vele elkapnam :))
- Amugy 'egybe' van a gep nagyon :).. teccik kulsore is, van mit fogni a kezben, rogzitese is fullos minden tekintetben.
- Viszont irhacc rola mennyire megy el a 4 AA elemmel/akkuval? Van valahol a neten feltoltve kep amit vele csinaltal?
- Meg a vegere: hamar ugyis utannaneztem: kijott egy uj firmware a gephez, felraktad? Klikk ide
Jó kis hozzászólássorszám volt ez! ilyen számú szobában laktam 4 éven keresztül...
Lesz egy idézetem/dalszövegem nekem is hamarosan ide, nem baj, ha magyarul? :)
Ne légy szomorú, ok?
TamiBT, mi a véleményed egy HP Photosmart 850-ről? Én 200K pénzért vettem 2 hete, most akarok egy 128MB-os kártyát venni bele, mert gyárilag csak 16MB-os van hozzá. Ja, és 4.1 megapixeles a cucc, úgyhogy nagyon profi képeket lehet vele csinálni. Kár, hogy az Index.hu még nem tesztelte, kíváncsi lennék egy szakértői véleményre.
- Itt megleled magyarul is: http://index.hu/tech/digicam/mutat_mc?formid=284
- Szerintem manapság kevés aza 2 megapixel.., attol fugg mire akarod hasznalni. Ha elohivatni is szeretnel a digi kepekbol papirra akkor nem art a 3megas.
- Az optika erzekenyseget tekintve pedig furcsa, hogy nemtudja a 100-ast, de a 1600-t meg igen - ebben az esetben szerintem akkora zaja lehet hogy elvezhetetlen kepet produkal, mondjuk meg nem lattam mintakepet rola de megneznek egy 1600-t; a gyakorlatban meg a 800-ast is igenritkan szoktak hasznalni, zomeben: 100/200/400. Optikai zoomja elfogadthato, a 38-as erteket tekintve me'g elfogadhato (e fole nemszabad menni), fenyerzekenysege is ok - bar a kepet nezve eleg kicsi az objektiv atmeroje :(
- Nem talalom, hogy a video kimenete milyen fomratumu (PAL?, NTSC?)
- Meg lehet venni de en elgondolkodnek azon, hogy 100k korul mar veheto kicsit komolyabb gep is. Nekem pl. egy kieso szempont, hogy nem CF a memoriakartya tipusa es az is, hogy nem lehet elotetet az objektivre felteni. De megjegyzem ebben a kategoriaban /ultra kompakt/ 'minden' igenyt kielegitot nemigazan talalni.