Én is gyűjtöm a vasszűz CDket, mindent: Hivatalost kiadást eredetiben, de ha a kalózt nem tudom megszerezni "eredetiben", az jó irottan is. Nincs kedve valakinek cserélni?
Hát van ez így. De mit csináljak velük? Beszereztem az összes eredetit, így a másoltak feleslegessé váltak. Égessem el? Letörölni nem tudom :-). Egyébként javaslom az EBAY-t. Onnan mindent be lehet szerezni, csak szerencse is kell hozzá. Egy-egy maxit 10-20 dolcsi között. Persze a ritkaságokat drágábban. (Pl. Wasting love, Fear of the dark, Hallowed, Maiden Japan/Purgatory). Volt ami 10 márka volt. Szemfülesnek kell lenni.
Eladnám az alábbi CDR-eimet: MIND EREDETI LEMEZRŐL MÁSOLT (tehát nem eredeti CD!), SZÍNES (FÉNYMÁSOLT) BORÍTÓVAL!
- First 10 years collection (10 cd) 1000 Ft/db, 10.000 Ft/kollekció
- Holy smoke (3 szám, 2 nonLP) 1000 Ft
- Bring your daughter (3 szám, 2 nonLP) 1000 Ft
- Be quick or be dead (3 szám, 2 nonLP) 1000 Ft
- From here to eternity (FHTE remix, 1 nonLP, 2 live) 1000 Ft
- Wasting love (WL remix, 3 live) 1000 Ft
- Hallowed be thy name (4 live) 1000 Ft
- Fear of the dark (3 live) 1000 Ft (Digipackról másolt a borító, nem fér bele a normál CD tokba)1000 Ft
- Man on the edge (4 szám, 2 nonLP) 1000 Ft
- Lord of the flies (3 szám, 2 nonLP) 1000 Ft
- Virus (3 szám, 2 Metal for muthas lemezről) 1000 Ft
- Virus (9 szám PROMO, válogatás a Best of the beastről, +Virus EDIT verzió) 1000 Ft
- Futureal (3 szám, 2 live +Angel gambler klip- Digipackról másolt a borító, nem fér bele a normál CD tokba)1000 Ft
- The angel and the gambler (TAATG edit, +2 live + Man on the edge klip) Digipackról másolt a borító, nem fér bele a normál CD tokba)1000 Ft
- The wicker man 1. (angol verzió! TWM +2 live +TWM klip) 1000 Ft
- The wicker man 2. (angol verzió! TWM +2 live +Futureal live klip) 1000 Ft
- Out of the silent planet (OOTSP edit, + 2 live +OOTSP klip) 1000 Ft
Vótam, de így tré, hogy szabva van az idő. Meg a keverés is tényleg valami nagy szar vót, mert összhang, az nem volt, össze-vissza szólt az egész, kár érte! Na mindegy, azt mondták a fiúk, dec. 21-én a Wigwamban játszanak, az csak jobb lesz...
Attila, a Maidnem koncertet Tokajban is elbaszták a keverősök, és ott is szinte minden bandának szar volt a hangzása, de ezt már korábban leírtam. Remélem Ózdon jól fog szólni a Majnem, mert nem akarok 2 és fél órán keresztül szart hallgatni.
Én voltam Iron Maidnem-en. A keverős egy akkora balf@sz volt! A Hallowed be thy name közepén benyomja a Number of the beast bevezetőjét. Csak néztem, hogy mi van. De vagy fél percig ment mire lekapcsolta. Olyan halk volt az egész, hogy én este elalvás előtt hangosabban hallgatom a magnót! A Fear of the dark-ba a közönség még lazán oóóó-zott, a zenekar meg már befejezte a számot. De megfigyeltem hogy rendszeresen azt énekli a FOTD-ban hogy: "Watching horror NIGHTS the FILM before". :-)) Horror éjszakákat nézel a film előtt. :-))) Töfi gitárja meg csak kb a koncert felétől hallatszott. Az egész sziget egy nagy szar! Kalapács koncert első 2 számában (!!!!) csak dob és ének volt!!! Ez nem Drum n bass B+! Ilyen fasz keverős emberek menjenek a discoba azt talán nem keverik el! Egyedül a NEMESIS szólt jól, de ők a vitték a saját technikusaikat. (Valamit előre sejthettek.) Ennyi pénzből, ammennyi a belépő volt minden bandát megnézhettem volna külön koncerten, rendes cuccal! SZIGET SUCKS!
Én most nem voltam, csak Tokaj hegyalja fesztiválon, ott egy órát játszottak. De Töfi elmondása szerint aug. 25.-én Ózdon 2-2 és fél órát fognak nyomni :-))) Asszem Iron Man fesztivál lesz. Na csak ennyit akartam
Megvettem a Musiclandban a Scream for me Budapest! CD-t. Közönségből felvett, + van rajta néhány '94-es Dickinson Tour-os akusztikus nóta. A Fear of the dark és a Run to the hills lemaradt a CD-ről. Biztos elbénázta a felvevős emberke. Nem egy csúcsminőség, de hallgatható. Kicsit kevesek a gitárok.
Murray!
Nem egy pillanatra fogok megállni Sao Paulo-ban, hanem ott fogok élni kb. 6-8 hónapig :) Ígérem, hogy nem maradok le a januári Monsters of Rock-ról meg ilyesmikről :) Nem beszélve a Libertadores-kupa meccsekről:) Ja, és ugye minden valamirevaló banda "télen" D-Amerikába bassza a rezet ;)
Amúgy a barátnőmnél fogok lakni, aki ugye helyi lakos.
Wisey!
Ha azt akarod hogy leromboljam, amit válogatottunk 100 év alatt felpített, akkor viszem a kazit :D
Ok, röföghetünk. Én részemről pesti vagyok, és általában sokáig dolgozom, bár ez így nem helyes, inkább sokáig vagyok a munkahelyemen :-). Holnap meg valami VOODOO klubban játszunk asszem Csepelen a világhíres zenekarommal a További Magyar Hangokkal.
Evil: nem mondod, komolyan mész Braziliába??
San Pauloban állj meg egy pillanatra dúdold el a Scream For Me San Paulo idézetekkel megspékelt Road To Hell c. nótát!:))
Egon: nem nevezel be a köv. összeröffenésre a többiekkel valamikor jövö héten esedékes!
OK, engem érdekel. Ha lesz egy kis időm rendbeszedem a weblapomat, csak mindig lusta vagyok. Tegnap szereztem ebay-en a Happy birthday Bruce-t ('99-es teljes koncert). Talán egy hónap múlva megjön.
Addigra talan megjelenik a hivatalos is... Bruce egy interjuban azt mondta, a kovetkezo Maiden koncert lemez anyagat Rioban rogzitettek, es varhatoan ez ev vege fele adjak ki CD-n,DVD-n es VHS-en
furcsa volt ez a kereszténymánia...Nicko még hagyján de a Mustaine már fájt!:))
Te Egon érdekelne egy két bootleg amit láttam az oldaladon talán tudnék tudnék olyat adni ami neked nincs még meg! Pl Slayer 91-es Donningtoni Live Show v. ilyesmi..megdumáljuk??
A heavymetal.hu nagy újdonságként reklámozza, hogy valami gagyi brazil oldalról meg lehet rendelni a Rock in Rio III. CD-t. Az nem tünt fel nekik hogy elég aluldizájnolt a borító, és Eddie-nek nyoma sincs rajta. Ugyanezt a CD-t már nálunk is hónapok óta lehet kapni, az EBAY-en meg már március vége óta fent van. Egyszer talán a hivatalos verzió is megjelenik. Egyébként csak azért írtam be mert szófosásom van és nincs kedvem dolgozni kora reggel.