Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
A fiam nevét egyébként a szülőszobán voltam már, amikor eldöntötte, addig más lett volna, már be is diktáltam a másikat. Végül amit kitalált, az nálunk egy családi név, dédapám neve és a szülés után nagyon örültem, hogy ez lett a neve.
na igen, az végképp szívás, ha még a névnap is decemberi. Én picit gondolkodtam ennek a lányomnak a Fruzsina néven, de az asszem jan.1 és eleve jan. 3-ra volt kíírva, mondom enniyre csak nem tolhatok ki vele:-).
CSerébe egyébként neki két névnapot tartunk, van egy, amelyik a nagyon ismert nap, meg egy sokkal kevésbé, de ez a többi gyerek szülinapja közelében van s hogy akkor egy kicsit neki is legyen valami.
egyik lányomnak is dec 27:-). Még az ovis szülinapját is oylan béna dolog megszervezni január elején.
De sztem felnőtt korban jó lehet, én örülnék neki, mert ilyenkor ünnepi hangulat van s ez hozzákapcsolódik. Amúgy meg már egy felnőtt szülinapjában nincs semmi ünnepi.
Azt is szerettem, mikor a születése előtt pont adventkor én is vártam, hogy bármelyik pillantban megszülethet, szép emlék az az időszak.
Jaja, én se értettem, hogy minek húzgálták haza a bőröndben a ruhájukat, meg aztán hozták vissza tisztán, meg hoztak otthonról egy csomó kaját. Sokszor pénteken már eleve a munkahelyről indultak. Mosogatás azért ment még nekik is.
Ja, mostúgy el is képzeltem, ahogy egyik kis bőröndbe húzták haza a heti szennyest, a másikba meg a heti csetrest, hogyaszongya: anyúú, énugyan az irodavezetéssel elbódoguluk, vagy a műtéthez is úgy bemosakszom, hogy ihajcs, de a mosógéppel meg a mosogatószivaccsal ippeg nem vok jó baráccságba, meg a nőkek aszonták, hogy lerohad a pöcsöm, ha ffiként hozzájuk nyúlok:-) Úgy soxor eltűnődöm, hogy nektek femcsiknek vót egyáltalán dógotok hímneművel a diszkó vécéjében töltött ötpercen kívül, hogy mindig csak ezek a szájhagyomány útján terjedő hülyeségek jutnak eszetekbe a kanapén böfögő, maga alá szotyizó életképtelen ffiakról.