Sajnos 3 fával kikaptunk Pakson, de végre már hajtottunk és küzdöttünk, a végén nüanszokon múlt a győzelem. Az első két negyedben vezettünk általában 5-tel, aztán a harmadikban elmentek 8-cal, a végén még feljöttünk, egyenlítettünk, de a büntetőknél sajnos ők dobtak biztosabban:-((( 73-70
Falco-Alba
92-120!!!!
Asszem jókor játszottunk az Albával - bár az is lehet, hogy a falcosok már szartak az egészre, mivel az első meccsen egy 40-essel küldték haza őket...
És a végére egy szenzáció: Nyíregy - Kaposvár 83-81
Már a meccs előtt tudta, hogy Adderly elmegy, és a szerződése is megvolt már év végéig. Azért hajtott ennyire, mert otthon ehhez volt hozzászokva. Nem mellesleg szerintem igencsak feldobta a hangulat(ami már kezd hasonlítani az igazi SZOLNOKI hangulatra), és azt se felejtsük el, hogy nem mindenkinek szokták már a 3. meccsén skandálni a nevét. A flegmasága engem is zavart, főleg, amikor 1 percen belül összeszedett 2 faultot. Ezen viszont könnyen lehet javítani, egy idő után ki lehet ismerni, hogy mikor veszti el a fejét, és akkor le kell ülteni 1 percre.
Sporttárs!
Én nem akarok senkit megveretni, itt a topicban ez úgysem lenne lehetséges, ott a helyszínen meg úgysem azok köpködnek, akik az indexet olvassák.
Nekem csak az volt furcsa, hogy egy fehérvári vállakozó, akinek a sporthoz semmi köze, hogy kerül egy szolnoki kupameccsre, ami teljesen érdektelen kellene, hogy legyen számára.
Mit kerestél te ott azon a meccsen Szolnokon, már akkor tudtad tán, hogy te közvetíted majd a mai meccset és elmentél körülnézni előtte?
Vagy arról is csinált valami beszámolót a Duna tv?
Nyögvenyelős volt ez a győzelem a Paks ellen! De mindegy! A lényeg az, hogy nyertünk és remélem mi fogunk belőle tanulni és nem az Erőmű! Még leverjük őket 3x (+ még 3 a rájátszásban) és milyenk a világ! :) Gyertek az Alba elleni meccsre a hétvégén, és drukkoljatok! Nem tudok kik azok akik egyfolytában kifütyülik a csapatot, de le kellene már állítani őket! Hiába bénáznak, ők akkor is a mieink és szeressük, segítsük őket! Legyen újra a régi a Szolnoki közönség!
Jönnek. Meg van beszélve, nyugodt lehetsz. Csabesz, Laca,+ akik itt tanulnak vagy dolgoznak Vas megyében avagy a környéken. A LÉTEZŐ KÖRMEND-OLAJ BARÁTSÁG!!!!!
Hajrá Körmend!!!!
Piros és fekete az ISTEN!!!!
Az amerikai Reggie Elliott egyelőre még csak a hazaiak kispadján ücsörgött, ugyanis nem érkezett meg a hátvéd játékengedélye. A hírek szerint szerdán, a SMAFC ellenében már bemutatkozhat a szolnokiak soraiban. Érdekesség, hogy Elliott, a Tisza-partiak negyedik légiósa ugyanazon a poszton szerepel, mint honfitársa, Adderly, akinek csak felvillanásai vannak mostanság. Azt, hogy a négy külföldi közül melyik játékos fog kimaradni a közeljövőben, Heinrich edző dolga lesz eldönteni.
Takit 4 hónapra kölcsönadjuk a Kecskemétnek, olyan szerződéssel, hogy bármikor visszahozhatjuk. Magánéleti problémái vannak. (én azt hallottam, többfelé van tartozása, és ez összesen több milkót jelent... hát, nem tudom.)
Leigazoltunk viszont a CBA-ból egy amerikai srácot, Reggie Ellisont. Nyerges aszonta csodálkozik, hogy eddig még 1 európai csapat sem szerződtette, mert qrva jó. 196 centi, 2-3-as poszt. Tavaly 20 pont körüli átlaga volt, 6 körüli lepattanóval. Most már ugye 4 légiósunk van(Lapov, Maljkovics, Adderly, Ellison), de marad mindenki. Azért jött a srác, hogy az erőltetett menetekben egymást váltva ki tudják magukat pihenni a srácok, és egy esetleg sérülés esetén sincs nagy baj.
Ja, és még mielőtt azt hinnénk, hogy húú, de sok lóvé van itt, Nyerges szerint bagóért vettük meg a gyereket. Most 15 napig próbaidőre itt van, aztán május 31-ig szerződtetik. Takival is nyáron tárgyalnak majd újra.
Az ifik az Országos Ifjúsági Kupa döntőjén vannak/voltak Sopronban. Ez a legrangosabb verseny. Sajnos elég szerényen muzsikáltak a fiúk, talán az lehet az egyetlen vigasz számunkra, hogy megverték az Albacompot(80-70). :-) Ez már a tegnapi keresztbejátszás volt. Viszont előtte a csoportmeccseken elég csúnya vereségeket szenvedtek. OLAJ - Honvéd 57-91, OLAJ - MAFC 85-45. Az utolsó csoportmeccsen már "jobban" ment "csak" 9-cel kaptak ki a Soprontól.
Ma játszottak az 5. helyért a Honvéddal, akiktől ugye kikaptunk 34(!!) ponttal az első meccsen.
Holnap lehet, hogy tudok majd végeredményt mondani.
Zolika!
Az OLAJ B-t simán meg lehetne valósítani, és eros a gyanúm, hogy akár az NB2-ben is kezdhetnének! Persze nem csak 2 osztály van hánem sokkal több, de ha másod osztályú csapatok bevásárolhatják magukat az NB1-be (lsd tavaj), akkor a mi fiaink is kezdhetnek egybol az NB2-ben! Ehhez csak egy kis pénz kell és egy döglodo csapat, aminek átvennék a helyét a másod osztályban! Ha akarná a vezetés simán meg lehetne valósítani! Azt sem hiszem, hogy sokkal több kiadást jelentene, hiszen ami péntz az ifisták kapnak az nulla, semmi, hurka, kevés! Még ok is örülnének a plusz meccseknek igazi ellenfelekkel! Plusz a felnottben kevesebbet játszó játékosok is kaphatnának némi játéklehetoséget! Másrészrol pedig nem kéne szétszórni a játékosokat Tiszaújvárosba! Egyébként nem hiszem, hogy a fiókcsapatunk lenne! Szerintem csak megegyezés van a 2 csapat között a kölcsönadásokról!
Mostanában nem sokat vagyok Szolnokon! Szilveszter óta összesen csak kb 72 órát voltam otthon! Vizsgaidoszak van az egyetemen és tanulni kell! Így nem sokat tudok az ifirol! Sot! Mostanában abszolút semmit! De 1 hét múlva végzek a vizsgákkal és frissítem az információjaimat! Majd akkor szólok ha megtudok valami érdekeset!
Na! Ennyi! Megyek is tanulni mert rossz vége lesz!
Jók legyetek!
Első hallásra nem tűnik rossz ötletnek az OLAJ B, de meg lehet ezt valósítani?? Nem hiszem, hogy csak úgy hipp-hopp be lehet nevezni egy fiókcsapatot a másodosztályba(vagy csak 2 osztály van?). Egyébként a Tiszaújváros nem a fiókcsapatunk? Szerintem ezért mennek oda a fiatalok, mert ott viszonylag szem előtt vannak.
Más. Az ifi Sopronban van egy többnapos tornán. Tudsz erről valamit? Kivel játszanak, esélyek eredmények, mi a tét stb?
Alex!
Az Olaj B-t én is jó ötletnek tartom, de azzal megint az a bajom, hogy nb2. Az az ötletem támadt, hogy ezt az ötletedet továbbítani kéne az elnökséghez. Az igaz, hogy biztos elvetnék nincs pénz, nincs edző stb. Abban is igazad van, hogy más csapatoknál is a padon ülnének, de mégis több lehetőséget kapnának mint az OLAJban. Mindenesetre reménykedjünk, hogy Heinrich több lehetőséget ad nekik, mint Zorán. Úgy érzem ennél jobb befejezés nem kell.
Hushee
HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!
Hushee!
Mindenben igazat adok neked! De szerintem a legjobb megoldás az lenne, hogy létrehoznák egy OLAJ B-t, a PVSK és a GYESEV mintájára! Jelenleg ok képviselik a minoségi kosárlabdát Magyarországon! Hogy mért azt valószínu nem kell ecsetelnem... Szóval! Ebben az OLAJ B-ben kellene játszatni az ifistákat az NB2-ben! Aki jó, azt egybol fölhozni az NB1-be! Aki meg nem azt meg lefokozni, amíg magára nem talál! Szerintem ez egy kellemes megoldás lenne! Ha másért nem mert így könnyebb lenne az átjárhatóság a csapatok között (mindketto OLAJ lenne), a fiatalok sokkal többet játszhatnának (ifi meccsek és az NB2), és nem utolsó sorban több meccsre mehetnénk ki drukkoni :)! Mert az, hogy kölcsönadjuk NB1-es csapatnak, az szerintem nem jönne be! Már csak azért sem mert a kezdo ötös mindenütt elég jó! A meccseket általában a cserék minosége dönti el! (lsd tavaji bajnoki döntok) Akkor meg ugyanott lennénk! Ülheznének a cserepadon a fiatalok! Szerintem ez az OLAJ B jó ötlet lenne! Szerintetek?
HAJRÁ OLAJ!!!!!
Srácok!
Az utánpótlásnál az is gondot jelenthet, hogy ha valaki 14 éves korában 190 cm akkor biztos berakják centerbe. Ha a srác nem nő tovább(lsd Bódi)akkor a felnőttben már bedobót,vagy irányítót kell(ene) játszania de dobni csak közelről tanult meg rendesen tehát kezdheti a legelejéről az egészet. Az tényleg hülyeség hogy nb2-be küldik le a srácokat, de ha egy gyengébb képességű nb1-es csapathoz (lsd SMAFC,NYír1háza) küldenék őket akkor sokkal jobban edződnének. Szerintem ez megvalósítható mert tehetséges fiatalok az ilyen csapatoknak jól jönnek és még erősítést is jelentenek nekik és még nekünk is jobb lenne, mert csak másabb az nb1, mint az nb2.
Mára ennyit.
Hushee
HAJRÁ OLAJ!!!!!!
Zolika!
Legyen igazad! Legyen a mostani OLAJ ifi a jövo csapata! Bár erre nem látok reális esélyt! Szaszáékból se lett semmi, pedig ok is nagyon jók voltak! Néhányukat elküldik Tiszaújvárosba tapasztalatot szerezni! (lsd Cica) De ez semmit sem ér! (lsd Bódi) Az NB2-ben ok a királyok! Bódi 20-akat dobott, Cziczás pedig 30 felett szórt a Paksnak a kupában! ÉS? Miután visszajönnek ugyanolyan "szarok" maradnak mint voltak! Valami el van nálunk baszva az utánpótlásneveléssel! Pedig sok a nagy TEHETSÉG!
Nagy Robit nem ismerem! Akkor te 3.-os vagy?
Husi!
Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk! Légy üdvözölve!
Tudod mi a nagy probléma a fiatalok játszatásával? Az, hogy ész nélkül csinálják! Tegyük fel! Ha epp 20-30-al vezet a csapat beküldik a cseresort! Na ez a legnagyobb hülyeség amit el lehet képzelni! (Bár mostanában ezt se csinálják!) A megtört ellenfél nem ellenfél! Oket könnyu legyurni! Egyessével kéne beépíteni a srácokat a csapatba! Néha megtenni oket kezdonek! Növelni az önbizalmukat! Hagyni, hogy összeérjenek a rutinosabbakkal és a sztárokkal! Ha egy megvan jöhet a következo! Ésszel kéne fiatalítani nem kényszerbol!
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy kettesben cseverésszetek. Szerintem is kéne játszatni a fiatalokat, mert rutin nélkül semmire se mennek, és a csapatnak is kevesebb hasznot hoznak. A nemzetközi kupából való kiesést nagyon sajnáltam, de ez is szép eredmény volt, hogy mi lettünk a legjobb magyar csapat.
Mára ennyit.
Hushee
HAJRÁ OLAJ!!!!!!!
Akkor valószínűleg egy idős vagyok az öcséddel...
Tibike csapattársa, Nagy Robi ő az ifiben a csk, ismered? Szóval Robi 8 évig volt osztálytársam, most évfolyamtársam. Ő mondta, hogy csk "helyettes" volt, tehát Robi a 2. számú jelölt, de mivel Tibike fegyelmezetlen, nem lehet csk, így Robi lett.
Amúgy elég jó kis csapat szerintem - sok tehetséges srác van. Ha együtt tudják őket tartani, akkor pár év múlva (Körmend mintára), ők lehetnek a jövő csapatának tagjai. Természetesen rutinos játékosokkal kiegészülve.
Tibikével is játszottam együtt a Gépipariban! Ezen túl öcsémnek az osztálytársa! Amikor o odakerült én akkor már 5.-es voltam, és o már akkor is nagyon jó volt! Pedig akkor még csak 14 volt! Jó a labdaérzéke, gyors, kitunoen dob! Kár, hogy olyan kicsi! (Ezért is Tibike!) A fegyelmezetlenségrol nem tudok, de öcsém szerint geci vele az ifi edzoje ezért ott is akarja hagyni a csapatot! Kár lenne érte!
Ja! A múltkor kihagytam Walkét a pozitívumokból! (Öreg hiba!) De mentségemre legyen mondva ot a negatívumoknál is csak dicsértem! Úgyhogy hozzá mást nem is nagyon tudnék írni!
Én is hallottam, hogy a Pak lesz az ellenfél a kupában! Kemény lesz! Madisonnal még erosebbek lettek! Majd elválik!
Szerény véleményem szerint nem jutunk a négybe, mert a paksiak nagyon jók és mi még nem vagyunk eléggé összerázódva! Egy itthoni nyögvenyelos gyozelem és egy idegenbeli nagy zakó! Erre számítok! REMÉLEM NEM LESZ IGAZAM!