Heyho.
Ez az "orodreath" nick a donhuán lenne? Vagy egy újabb csávó, aki vagy gépelni nem tud, vagy magyarul/angolul... Jótanács: elöször írd be az ofiszba a hozzászólást, majd helyesírás ellenőrzés, és ha kijavította, szúrd be a fórumra! Nem zavarna egyébként, de amikor a "tumbled TD"-n 2 percig kellett filóznom, hogy az meg mi a vérveretes világvége lehet, gondoltam írok. (Egyébként Fumble TD lenne??? Nyertem???)
- Vagy ezek a hozzászólásaid kódolt üzenetek? Úgy tűnik, mintha csak elgépelted volna, közben meg kapcsolatban állsz Lajka kutyával, aki -a tévhittel ellentétben- még mindig küldi a jelentéseket geostacionáris pályáról Washington fölül és te vagy az összekötője a ruszkikkal... - Vagy ez vmi nyereményjáték lesz, hogy aki összerakja mit akartál írni, nyer egy hangszórót... - Vagy így próbálod az emberek tudtára adni, hogy a magyar közoktatás egyre silányabb... - Vagy táltosnak születtél és 11 ujjal nem lehet normálisan gépelni... - Vagy csak szimplán IQÚ Light a kedvenc italod, évek óta fogyasztod...
(Egyébként létezik, hogy a nicked is elgépelted? (Nem orodeath? De ez már tényleg csak kötekedés... :) ) Hát, csak ezt akartam közölni veled/veletek. (Valahol én is elhelyeztem a szövegben helyesírási hibá(ka)t, aki megtalálja egy felejthetetlen hétvégét nyerhet donhuánnal.)
Öjj.
|