18.00 Boston Red Sox - New York Yankees (felvételről). a szivarteremben nagy tévéről és kis tv-ről amerikai foci .
19.00 Green Bay Packers-Kansas City Chiefs LIVE!
22.10 Denver Broncos-Pittsburgh Steelers LIVE! az amerikai foci meccsek a bejárattól egyből balra szintén nagy tv-től.
A holnapi lesz az egyik kulcs meccs!
Ha Woods hozza az ellenünk látott formát, akkor van esélyetek, ha véletlenül ráéreznek a dobásaira, akkor szerinte a Florida az esélyesebb!
Mondjuk azt nem értem, miért a Cubs kezdett otthon?
maradjunk annyiban, hogy vasárnapra elintézem a baseball+amerikai foci nézést. és lesz majd soksok amerikai is és leszünk majd jó sokan. (30-40 emberre lehet készülni.)
akármelyik kistévére gond nélkül ki lehet rakni a baseball meccset, de majd holnap "futok" egy kört az ügy érdekében és ide beirom, hogy mit sikerült intézni. szal lehet készülni egy baseball+amerikai foci kombóra :-)
Most éppen tényleg lehet, hogy a vasárnap is laza lesz, mert nincsenek focibajnokik a japán nagydíj hajnalban, amcsifoci meg csak héttől (na majd azon jól megküzdünk, hogy mi legyen a kivetítőn...:-))
szia. mikor legelőször mentünk foglaltunk asztalt, de azóta sose. mondjuk én mindig hétközben du 5-kor, és egyszer este 10 után voltam. mit mondjak, nem volt teltház egyszer sem. gyanítom vasárnap délután sem lesz...
nagyon sok TV van, két nagyképernyős és eddig mindig készségesen kirakták a nagyképernyőre nekünk a meccseket.
a vasárnapi meccs ismétlés lesz, és remélem azt megnézem szombat este 22:15-től, BOS-NYY 3. meccs, Pedro vs. Clemens.................
Jaj!
Most mégis előjött az előző beírásom is. Nem értem. Na mindegy.
Kicsit össze van zavarodva a gép és én is. Azon izgulok, hogy mennyivel verjük meg a BoSox-ot :-)).
Én ide beírtam, de eltűnt, mint Damon Hill Palik szemei elől!
Szóval még egyszer.
- Jön-ée vki vasárnap a Box utcába? (Kedves Uh, riska?)
- Kell-e előre helyet foglalni?
- Biztos, hogy ha odamegyünk, akkor a baseballt nézhetjük? Nem kell megküzdenünk másokkal?
Riska! Szoktatok előre asztalt foglalni? Mindig baseball megy vagy veszekedni kell a foci- és egyéb drukkerekkel?
Én lehet, hogy vasárnap du. benézek. Ki jön még? Kedves Uh pl.?
én ide direkt nem néztem be egy ideig, mert gondoltam valaki úgyis beírja...
erre váratlanul két másik helyen is rámköszönt az eredmény :((
azér csak megyek ma...
Most mondjam, hogy nem mentek vele semmire, söt egy ilyen vereség, amikor megmentik a meccset, és végén az ellenfél üt homert, kihathat az egész sorozatra!
Csak egy érdekesség!
Tavaly a rájátszás során csak egyszer érvényesült a home field advantage, a dönt?ben!
Idén eddig csak a Yankees tudta érvényestni a magasabb kiemelési számot!
Mi lesz még itt?:))