Freji Tamás valószínüleg árubeszerzésen volt és ezért nem látta a Mester. Vagy leszaladt a pincébe poharakért. Amúgy Bélavárosiként jól meglepődtem, hogy a híres TVbemondó nállunk dolgozik.
Potimálisan Bélás és kicsit sem meglepődés: "Igazándiból konkrétan nem tudnám idézni a lényeget, de szépen és ütemesen beszélt és közben jól tudtam nézelődni meg gondolkodni." Még mindig jobb, mintha az ütemes beszéd hallgatása közben jól elalszunk. Mert az is elég gyakori és igen kellemetlen szituáció, valamint egyáltalán nem csoda, ha fogalma sincs a személynek a szimpatikus előadás kongrét lényegéről.
Abba az abalébe, amiben főtt a jó fűszeres hurkának, disznósajtnak való, abált szalonnának satöbbinek való hús, a legvégén belehagyintanak egy csomó kukoricadarát. Az megfő, az a szarikása.
Ma egy ingyenes Buthista előadáson voltam ami a Fórum Plázában volt. Pontosabban az ott lévő könyvesboltban, aminek egy része a tv bemondó Freji Tamás kávéháza. Ki van téve a fényképe mindenütt meg a kávéház is az ő neve. Viszont személyesen nem volt ott, illetve én nem vettem észre a felszolgállók között. A buthista előadás egy könyvről szólt amit egy erdeti külföldi budthista irt. Sajnos én még nem olvastam, de a előadó igy is érdekes volt. Mondjuk néha megbokrosodott a mikrofonja, de jól megütögette és utánna működött. Igazándiból konkrétan nem tudnám idézni a lényeget, de szépen és ütemesen beszélt és közben jól tudtam nézelődni meg gondolkodni. Találkoztam egy kedves ismerősömmel is, aki komoly műtéti beavatkozás résztvevője lesz. Örsövénnyel műtik, de úgy, hogy altatással. Ez modern dolog és kellemes. Azt mondta inkább az a rossz, amikor több méter tampontmadzagot húznak ki az orruregből. Az csiklandós hatású és fájfalom is van vele. Megigértem, hogy amint magához tér meglátogatom a kórházba, merthogy az orsövény műtét felkeltette a kiváncsiságomat.
Kelelmes Valentin-napi lehetőségeket kívánok! Nállunk sajtos-mustáros csirkemell és zöldséges rizskombináció volt, de lehetett osztott formációban is fogyasztani a holnapra főzött sertéspörkölt plusz főtt tészta kiegészítésével. Pluszban külön kívánságra egy személy spenót-tükörtojás kombinációban részesült.
Igazándiból én sem nem tartom, csak gondoltam a Mester igen és hát a hagyományt bármily új, megőrizni érdemes. Egy ilyen nap szerelmes dalokat kapni, az énszerintem jelentésértékkel bír. :-)))))) Bélánk vajon megajándékoz valakit?
Minállunk nem divat a valentinósnap, de most véletlenül kaptam páromNaniktól egy Zorán Sztevanovityiról elnevezett szerelmes dalok gyűjteményes cédét. Tévedéses egybeesés lehet.
Ez tényleg így lesz. Akárki leellenőrizheti, akár a compjuteren is.
Minap véletlenül elém került egy versike ami itt van. A szerző a jönni, menni, haladni, igék különböző szinonímáit szedte össze egy versikébe, de úgy látom hiányos ! Hiányzik belőle a "c. megyen" ige és ennek változatai.