Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.21 0 0 149
szonja: "Nem nagyon veszem ugyan észre, hogy bármelyik pasi különösebben érdeklődne a papucsos lábaim iránt"

akkor szabadjon félénken megjegyeznem: én például érdeklődöm!

biandora

Előzmény: kicsiszonja (147)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.20 0 0 148
bocs a fogalmazásért, kevés időm volt.
remélem megértitek:-))
kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.20 0 0 147
Szia Clogsboy!

Hozzád hasonlóan, én sem mernék próba nélkül bármit is venni. Klumpát végkép nem.
Még a dr. Batz klumpákkal is volt méretproblémám, ezért is nem tudtam venni magamnak,de a papucsnak örülök:-)
Nem nagyon veszem ugyan észre, hogy bármelyik pasi különösebben érdeklődne a papucsos lábaim iránt, de nem is ezért vettem:-)))

szonja

Előzmény: clogsboy (146)
clogsboy Creative Commons License 2003.05.19 0 0 146
Kedves Kicsiszonja!

Gratulálok az új papucsodhoz!
A méretet tekintve pont erről beszéltem... Ha rászánnám magam az internetes rendelésre, akkor lehet hogy a végén vagy "csónakáznék" vagy szorítana a vadiúj, méregdrága klumpám.

A talpát illetően, a Mister Minitben, vagy valamilyen cipésznél biztos találsz hozzá jobb minőségű gumitalpat, csak ne hagyd hogy már a fáig lekopjon.

A Dr.Batz féle klumpákat én is láttam különböző patikákban és bioboltokban is lehet kapni. A barna tényleg gyönyörű, nekem egy nő lábán tűnt fel először (talán ezért is tartom kicsit nőiesnek)

A budaörsi Auchanban az ikea felé eső részen, szemben a Levi's bolttal van egy cipőüzlet. Hátul egy kosárban vannak magyar gyártású Schweden klumpák. Csak feketében, mindenféle méretben, viszont sokféle felsőrésszel. Van lyukacsos, fényes, félfényes, matt fekete.

kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.14 0 0 145
Sziasztok!

Irigykedhettek!!! Vettem a Deichmannban egy exercise-t, drapp, talpán vékony műanyag borítással. Clogsboy, Te biztosan láttad, tudod milyen. Kicsit elméretezettek, az én 38-as lábamra 40-es méret lett jó, ajándékozásnál vigyázat!!!
Láttam a pirosat, de az nem az én stílusom, a fehér pedig nagyon kórházi.
Remélem strapabíró lesz. Az viszont aggaszt, hogy az utcán az apró kavicsok beletapadnak a talpába, annyira puha a rajta levő műanyag.
Nagyon szép hangja van, emiatt itthon csak titokban merem hordani. Nem akarok okot adni holmi kuka-akcióra.:-)))

A gyöngyiböngyiről lekéstem, mire visszamentem az üzletbe (2 nap múlva)már nem volt egy darab sem.
Így jár az, aki otthon felejti a hitelkártyáját!

Nagyon szép Dr. Batz-féle klumpát láttam viszont, egy kis üzletben, a D.plázával szemben. 36-40-es méretig, a fehér lyukacsos. Nekem a sötétbarna tetszett nagyon, a színe, a kemény felsőrész miatt. A talprésze nagyon finoman van kiképezve, emiatt igazán kényelmes is. Ára 6900.
Ha látok még valahol, valami említésre méltót szólok.
Clogsboy,köszi mégegyszer, ha nem szólsz, soha nem megyek talán a deichmannba.

szonja

clogsboy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 144
Sziasztok!

Kedves Biandora! Láttam én is a Hopplá cipőboltban a bordót és a barnát még kb. egy éve. Valami még komolyabb klumpát szeretnék. Olyan talpú lenne jó, mint amilyen a Schweden, esetleg vastag ("traktor")gumifelülettel. Felső részben pedig az tetszik, amelyik nagyon kemény bőr és érzem a lábammal ahogy körülvesz. Nem szeretem, ha a lábfejem alakját fölveszi és eldeformálódik a papucs.

Kedves Kicsiszonja! Örülök,hogy tetszett az exercise, remélem vettél is belőle. Azért megoszthatnád velünk, hogy mégis milyet sikerült (szín, méret, stb.) és a tapasztalatokat (kényelmes, strapabíró-e? stb.)

Ma azt hiszem én is megnézem a Deichmann-t.

Puszi!

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 143
tegnap hazafelé lecsekkoltam a deichmannt, meg a margit hidnál lévő boltot is, igaz utóbbi már zárva volt. A kirakatban láttam én is a fehér exercise-t, de elég gagyinak tűnt, övcsatos, béleletlen oldskool darab, ráadásul 7900 HUF.

A deichmann már jobb, a klsszikus scholl design, csak 3000 ft, de csak pirosat találtam. Barna bőrűeknek OK, meg egy dupla pántos iszonyú fehéret,az inkább konyhásnéniknek való. Amúgy vannak ott jó cuccok, gyöngyi böngyi parafa meg minden! Szonja, vettél valamit?

b)a

kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.12 0 0 142
Nem vettem "gyönygiböngyi" papucsot.
Előzmény: Törölt nick (140)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.12 0 0 141
Helló Clogsboy!

A Deichmann nagyon bejött! Jelképes pussz érte:-))
A Duna-pláza/Hopplában már csak egy fekete-bordó klumpa van, méretét nem tudom.
szonja

Előzmény: clogsboy (139)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.09 0 0 140
régen irtam mert el vagyok havazva, de azért örülök hogy feltámadt a topic poraiból.

igazad van clogsboy, itt a nyár, pont ma reggel láttam egy csajt fehér exercise-ban állt egy villamosmegállóban-tettem egy kört és eljöttem mellette mégegyszer :) A mammutban (különben mi a francnak irják 2 m el?) sajni még nem jutottam el, de azért kiváncsi volnék, hol vette.

hol lehet jó klumpát kapni? fogalmam sincs, nincs igazán nagy tapasztalatom, mert nekem csak kettő van, az elsőt a Krokodilban vettem, nem jött be, de valószinűleg csak nagy. (jelenleg füvet nyirok benne) Viszont másodszorra egy elég jó jugót vettem a Duna Plaza beli Hopplá! cipőboltban. Én egy utolsó pár bordót vettem, de barna szerintem még van kisebb számban.
Szonja, megvetted a gyönygiböngyi papucsot?

b)a

Előzmény: clogsboy (139)
clogsboy Creative Commons License 2003.05.09 0 0 139
Sziasztok!

Szóval kedves Kicsiszonja nem jön be a Humanicos? Nézd meg azért a Mamutban is az exercise-t, mert itt a nyár és muszáj valami fatalpút begyűjteni! :-))

Biandorától kérdezném: "normális" klumpát merre lehet kapni? Nem zavarna az ára, ha jó minőségű. Interneten mondjuk még nem próbálkoztam a vásárlással. Lehet, hogy méretproblémák is lennének, mert mindenhol más méretezés van. 39-estől a 42-ig volt már pont jó nekem egy klumpa gyártótól függően...

Ti már vásároltatok netről? Ha úgy nézzük elég nagy a választék, de hát a fizetés módja, posta, stb... macera. Vagy nem?

Üdv: Clogsboy

kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.07 0 0 138
Hali!

Láttam ma ezeket a humanicos "szuperklumpákat".
Nekem nem nyerte meg a tetszésem.
Pontosabban tetszett, míg fel nem próbáltam.
Szerintem gagyi az egész készlet, puha a bőr, kényelmetlen, szűk.
A végén hagyom a klumpákat és veszek valamilyen papucsot.
Nagyon szépet láttam (nekem szép), parafa telitalpú, gyöngyös, csodaszép.
Nagyon tetszenek ezek a fazonok, "ifjúkoromat"idézik.:-)))
szonja

Előzmény: clogsboy (127)
cloggersl Creative Commons License 2003.05.06 0 0 137
Hali!

Sajna ez a svéd csak svéd típusú és nem svéd mert itt csinálják (csinálták) Komáromban. Az igazi jó klumpa sajna nagyon drága......

De azért az utcán is jó dolog hordani

Előzmény: clogsboy (136)
clogsboy Creative Commons License 2003.05.06 0 0 136
Hali!

Köszi a tippet majd valamikor megnézem a Rákóczi úton, de főleg olyan érdekel aminek kemény bőr a felsőrésze és nem olyan "gagyi" mint a Humanicos-é. Az is svéd, de valahogy nem olyan strapabíró és nem is tetszik annyira.

Én utcára nem szoktam fölvenni, de tervezem, hogy nyáron klumpában megyek strandra, lehet hogy nudizni is.

A divatot illetően igazat adok (és remélem már nem kell sokat várni egy újabb klumpaőrületre!)

cloggersl Creative Commons License 2003.05.05 0 0 135
Clogsboy!

Kérdezted hogy hol lehet fekete svéd tipusú klumpát kapni, nos én három helyet is tudok itt Budapesten:
a: Keletinél a Corso Krokodilban a sarkon
b és c: a Rákóczi úton a Keleti és a Blaha között félúton mind a két oldalon van egy-egy cipőbolt és ott lehet kapni.

Kérdezted hogy a kamionosok miért hordják a klumpát nekem két válasz jut az eszembe az egyik azért mert jó és kényelmes a másik pedig azért mert könnyebb nyomni a gázt :)))

Én imádom hordani és csak hordom és hordom a klumpámat az utcán természetesen munkába is.!!!!

Előzmény: kicsiszonja (134)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.05 0 0 134
Helló!

"Remélem találsz magadnak..."
Én is remélem.

"miért szoktak a kamionosok klumpát hordani? "

Mit meg nem tud itt az ember? Eddig fogalmam sem volt, hogy a kamionosok klumpát hordanak. Lehet csak azért, mert egy kamionos ismerősöm sincs.

"Most a fiatalok azt mondják: föl nem vennék."

Ha divat lesz fölveszik. Emlékszel még? Nemrég még "holdjáróban" járt mindenki, (én nem voltam valami divatos ebben az időszakban, mert nekem nem tetszett, s nem is hordtam) pedig nem volt valami kényelmes, de divat volt.
Egyébként, szerintem a jó klumpa kényelmes.
szonja

Előzmény: clogsboy (133)
clogsboy Creative Commons License 2003.05.05 0 0 133
Kedves Kicsiszonja!

Remélem találsz magadnak megfelelő méretet a Mamutban. Majd írhatnál, hogy milyet sikerült beszerezni :-)

Én is úgy veszem észre, hogy lassacskán vissza fognak jönni a klumpák a divatba. A hegyesorrúakból is már papucsfazont lehet kapni, kicsit klumpa jelleggel.

Felvetnék egy témát,ha szabad. Arra lennék kíváncsi, hogy miért szoktak a kamionosok klumpát hordani?
Azt,hogy az orvosok, ápolónők hordanak az o.k., amikor divat volt, akkor a "diszkósoktól" az "alternatívokig" mindenki hordta. Ez is o.k.
Most a fiatalok azt mondják: föl nem vennék. Gondolom azért mert nem divat, sokan meg nem tartják kényelmesnek.
Viszont a kamionosok közül tényleg sokan vannak klumpában. Ők sokat vezetnek, tehát biztos kényelmesnek tartják. Tudtok esetleg egyéb magyarázatról?

kicsiszonja Creative Commons License 2003.05.05 0 0 132
Szia Clogsboy!

A Mamut nem is rossz ötlet. Köszi.
www.clogfan.de.vu oldalt megnéztem, tetszik.
Még annyit klumpakedvelőknek, ahogy a divat alakulását nézem, nem csodálkoznék, ha jövőre mindenki klumpában csattogna.:-)
szonja

Előzmény: clogsboy (131)
clogsboy Creative Commons License 2003.04.30 0 0 131
Hali!

Kedves Kicsiszonja! Nézd meg több helyen is. Csak majdnem ugyanaz a választék! Például a Mamutban van exercise a Deichmann-ban, az Árkádban pedig nincs. Ajánlom még figyelmedbe a Margit-hídnál (azt hiszem Üstökös u.) a sarkon a kórház mellett van egy cipőbolt. Nem tudom milyen üzlet, de a kocsiból láttam a kirakatot és volt fehér exercise szandál! Ha láttok valahol fekete, fatalpú svéd klumpát szóljatok!

És ajánlom még a www.clogfan.de.vu oldalt, nézzétek meg!!!

kicsiszonja Creative Commons License 2003.04.30 0 0 130
hát, én ilyeneket nem láttam, pedig alaposan körülnéztem. Az is igaz, hogy nem az euro?..-beli reno-ban voltam. De hát reno=reno, gondolom.
Ugyanaz a cég, ugyanaz a választék.
Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.28 0 0 129
nem, magas sarkú, teli fatalpú,de gömbölyű orra volt. A felsőrész csikos, farmerrel és rézérmékkel kombinálva.

b

kicsiszonja Creative Commons License 2003.04.28 0 0 128
Ezek szerint a barna klumpát elszalasztottam.
Mostmár sajnálom.
Megnéztem a reno-ban a "hippi klumpákat". Azokra a magas sarkú, hegyes orrúakra gondolsz?
Nagyon tetszenek, de mikor felpróbáltam úgy éreztem, mintha két számmal nagyobb lenne a lábam bennük. Így a vásárlás elhalasztva, még gondolkodom.

szonja

Előzmény: Törölt nick (126)
clogsboy Creative Commons License 2003.04.26 0 0 127
Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe, hogy a Humanicban található vastag fatalpú vajszínű és kék klumpákat! kb 5000,-Ft.

A Reno-s is tök szuper, hasonló fazon a Humanic-os is.

Jó lenne, ha ezek a klumpa visszatérésének az előhírnökei lennének...

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.25 0 0 126
elszomorit, hogy döglődik kedvenc topicom.
egy rossz hir annak akit illet: az europark beli hopplában elfogyott a 38as barna szuperklumpa, két utolsó pár egy barna és egy bordó 37es,akinek van ilyen lába, szaladjon.(8900ft)

Jó hir, ugyanott a reno-ban viszont lehet kapni magas sarkú(!) hippi klumpát 36-41 ig.6000 ft. Láttatok már ilyet? érdekes. a korai 70es évek igazi gyöngyszeme

biandora

kicsiszonja Creative Commons License 2003.04.13 0 0 125
OK. Leállhattok!!!
Közlöm veletek, hogy a továbbiakban nem látogatom a szonja35@freemail.hu postafiókomat.
Szórakozzatok mással.
sz.
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 124
hallo hova tűnt mindenki? megijedtetek a lányoktól? pont most, amikor jön a SZEZON?

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

kicsiszonja Creative Commons License 2003.03.18 0 0 123
Szia VicaVersa!

A Duna-plazában a vízeséssel szemben levő üzletben láttam "normálisat"(nagy méret).
Ugyanaz az europarkban nőiben is(ha még van).
szonja

Előzmény: VicaVersa (122)
VicaVersa Creative Commons License 2003.03.18 0 0 122
Hűű, de jó. Végre valaki talán meg tudja mondani, hol is lehet normális klumpát venni :))
Vica
kicsiszonja Creative Commons License 2003.03.18 0 0 121
Kíváncsian várom.
szonja
Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.18 0 0 120
Szonja: "...mire is jók a hosszú éjszakák????
...rejtvényfejtésre.:-))"

többek közt!:-)
gratulálunk a szerencsés nyertesnek, nyereményét később postázzuk!

b.

Előzmény: kicsiszonja (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!