hát, 4. hely....
Most örüljünk ennek? A bajnokság előtt azt mondtam volna, hogy kevés. Az alapszakasz után: nehéz lesz! Viszont miután kivetük a Falcot, bíztam egy jobb helyezésben. Összeségében szerintem ez teljesen reális - ennyit érdemeltünk. Azt nem mondom, hogy ennyit tudunk, mert lehetett volna azért jobb is!
Na, majd jövőre! (kár, hogy mindig ezt mondjuk a végén...)
Gyertek néha át a K.-O. barátság topicba is!
Egyébként sajnálom a vereségeteket, Walke hülyeségén ment el. Mi nullák voltunk, de Pakson nyerünk szerdán!!!!
Szurkoljatok, mint atom! (ne mint Atom...)
Ma Kaposváron esetleges játékvezetői nyomás ellenére is NYERNI KELL !Vicckovics és Filipovics úgyse tudja végig játszani az egész mérkőzést(pláne ha a Vándorcigány közben a szolnoki közönséggel foglalkozik!),és ha mindenki úgy küzd mint szerdán Szolnokon akkor NEM MARADHAT EL A SIKER!!!!!
Hajrá OLAJ!!!!
u.i.:Üdv. körmendi tstvéreinknek, nekik is sok sikert a mai meccsre!!! JAH, a Duna tv meg elmehet a ...!!!
Falco - MOL Szolnok
79 - 83 !!!!!!!!!
Szép volt fiúk!
A legjobbkor nyertünk idegenben rangadót!
Most kezdődött el igazán a bajnokság...!
Reszkess Kaposvár!!!
Te meg nyald ki a "Lacika" seggét, a Falcoéval együtt! Senki sem kérte, hogy rondíts bele a topicunkba! Sírjal inkabb a tietekbe! Ez egy olyan topic, amibe (ha csak egy mód van rá) OLAJ és Körmend drukkerek írnak! A többiekre nem vagyunk kívancsiak! Mi se pofázunk bele máséba! Te se tedd! Addig is! Gyűjtsétek ti is a pénzt és képezzetek szinészeket a következő szezonra Kálmán tanár úr segítségével! Ennyi!
Nem akarom elvenni a kedveteket ettől az egésztől, de soha nem fogtok nyerni Szhelyen.:)) A Falco Lacika nélkül is tovább fog jutni, Ti meg gyűjtsétek a pénzt a következő szezonra és képezzetek gladiátorokat(Walke tanárúr segítségével).
Rég volt, szép volt...!
Nagyon jó érzés volt a Kossuth téren éjjel 1-2 óra körül várni a csapatot, és hallani a híreket, hogy "már Cegléden járnak...már Abonyban vannak...MEGJÖTTEK Szolnokra!!!" És amikor begördült a busz, az addig is frenetikus hangulat még eszeveszetebb lett, mindenki tombolt, az erkélyről folyt le a pezsgő...hmmmmm De szép is volt!! Nagyon nagy csapat volt!
A nosztalgiázás helyett viszont most egy nehéz feladatra kell készülnünk: KI KELL VERNI A FALCOT!
Érzem, hogy menni fog! Sikerülnie kell!
Szerdán az egész város: irány A CSARNOK!
Hogy ezt én eddig nem találtam meg!
Srácok, tudom, hogy a mostani sztárgárda teljesítménye nem sok okot ad az ünneplésre, de mond még valakinek valamit ez a dátum: 1991. április 11.?
Sajna megint szoptunk! Nem is kevéssel! Most már nem szabad kikapni, ha tovább akarunk jutni! Nem akarok vészmadár lenni, de ennek így nem lesz jó vége! Esélyünk se lesz, ha nem kapják magukat össze a srácok! Szerdán tilos kikapnunk otthon! Egy hét múlva pedig fel kell szívni magunkat rendesen!
Alex!
Az a helyzet, hogy nem nagyon ismerem az ifit. Azt viszont hallottam, hogy jól szerepelnek, és akkor talán van 1-2 srác... Vagy rosszul gondolom?!
Mind1 ez most úgysem aktuális - nyáron kell az ilyen dolgokat elkezdeni.
Szasza még rendven van! De kit javasolsz másodiknak a felnőttbe? Mert én nem nagyon tudok olyan kalibarű ifit aki ezt megérdemelné!
Daze!
Remélem igazad lesz! De a lényeg az, hogy ne adjuk olcsón a bőrünket! Az utolsó hazai meccset is nyerjük meg! Idegenben meg minden lehet, ha összekapja magát a csapat!
Ja! Még valami! Drukkoljunk egy kicsit a ZTE-nek is! Mert ha véletlen, netalántán kiverné a Kaposvárt, és mi is továbbjutnánk akkor lenne némi esélyünk a döntőre! Jó kis terv mi?
Na a fiatalításhoz és a csapatátalakításhoz, csak annyit szolnék hozzá, hogy ez nem az erősségünk az elmult években.
pl. Ivkovics után is fiatalítani akartunk és most van Lapov, aki jó, de nem az a youngster.
Félreértettél. Nem minden sztárra gondoltam - mármint, hogy kidobjuk őket. Ezért hoztam a körmendi példát. A csapat gerincét(2-3 ember) rutinos jó játékosok alkotják, és melléjük jönnek fel a fiatalok. És egy szóval se mondtam, hogy egyből kell ezt megvalósítani. főleg nem most a rájátszásban. Vegyük mondjuk Szaszát! Sokkal többet kéne játszatni, fokozatosan be kéne építeni a csapatba.(A fokozatosság alatt azt értem, hogy egyre nehezebb meccseken kell bedobni.) Egy idő után bejátszaná magát a csapatba, és akkor szépen meg lehetne válni 1 "sztártól". És így tovább. Sorra jönnének a fiatalok, és sorra tűnnének el az öregedő kiégett "nagyok".
Csak azt akartam mondani, hogy ez nem olyan nagy rizikó, és egy fiatalokkal felfrissített csapat, bár kevésbé rutinos, erre a mostani teljesítményre mindenképpen képes kell, hogy legyen.
Nem azt mondtam, hogy cseréljük le a komplett A csapatot az ifire...
Remélem este sokan leszünk, és lesz IGAZI SZURKOLÁS!!!
Igazad van! Kidobunk minden sztárt és lesz egy fasza kis szimpatikus fiatal csapatunk az NB28-ban! Mindenki aki kimegy majd szurkolni az tök ari lesz meg mindem! Mert ugye a sajat fiacskánk meg haverunk es csaladtagunk meccsére kimegyünk! Tapsolunk néha egyszer-egyszer bekiabálunk, néha szidjuk a birot is (de csak finoman!) és minden jó lesz! Csaladias hangulat lesz! Semmi stressz mert ugye onnan mar nem kerülhetünk majd lejjebb!
GRATULALOK! Ez megint a legjobb ötlet a héten!
Én nem állok senki pártjára, de neked is csak az a bajod mint mindenkinek Magyarországon! Mindent hirtelen és radikalisan akartok! De tudnod kell, hogy ez a szar megoldasok közül is a legfosabb! Ne sértődj meg! Belőlem is a keserűség beszél, de ettől függetlenül se szabad kapkodni és dühből cselekedni! Nem csak neked senkinek se! Aki igazán szereti a csapatot az a végsőkig kitart és drukkol, aki meg divatszurkoló az elmehet a picsába a többi barommal együtt!
Most csak ennyit!
Haza kéne zavarni az összes úgymond "sztárt"!
Jöjjenek az ifik - kikapni ők is tudnak!
1-2 évet kibírunk 6-8. helyezéssel (nem mintha most jobb lenne), de a saját nevelésű játékosokat hagyni kell érvényesülni. Többen is járnának ki nekik szurkolni, mert ugye bennük még van lehetőség, ők a jövő! Körmenden is ezt csinálták, elvegetáltak pár évig, most meg egy nagyon szimpatikus, fiatal, és bajnokesélyes csapatuk van!