Majd kapsz növényekről is, ha hozzájutok...
Hazai növényfajok, képekkel, név/latin név... Sok nagyon jó fotó van benne... Nem ígérek semmit, mert a múltkorit is elfelejtette a recepciós lányunk postázni, én meg szabin voltam... Majd egyszer megérkezik...
ON:
Itt is olvadt, de van még bőven. Ilyenkor olyan szép minden, Bpesten utáltam régen, de itt nincs akkora retek és sokáig fehér marad minden...:))
Megkaptam a CD-t, nagyon köszönöm, végülis elküldhetted volna emilben is, csak 10 megabájt.
Most néztem bele, csak úgy kutyafuttában, és marha jó, ki fogom nyomtatni.Azért persze a lányod ne kérdezzen ki belőle :--)))
Az egyik tesóm és egy nagyon kedves barátnőm lakik a közeledben, őket látogatom meg.
Légyszi' a Béla és a Muskátli utcákat addigra hozd rendbe...:))))
Ha nem teszed, viszek még havat a batyumban!...:)
Tozatu! Rossz lenne ha megbuknék, de kétség kívül lenne mit javítani..pl: irodalom!:))) Egyébként itt Szentesen is ilyesztgetett már a hóesés a mai napon, de most elállt egyenlőre, annyi lett hogy befehéredett a táj, max fél centi van eddig, de ma éjszakára erős havazást mondanak 5-10cm hóval holnap délig. Kíváncsi leszek rá! Lehet ma se alszunk?:)
Magyarliba! Jhh igen , nálad már a holnapi hó kezdett el hullni!:)) Tetszett ahogy leírtad!:) Mivel nyugat felől jön a csapadékot is adó felhőzet így Téged ér el elsőnek az észlelők közül, csak ezt nem kalkuláltam bele!:)
Itt, Sopron tövében, már tegnap este elkezdett esni a holnapi hó...:) Reggelre egész szépen kifehéredett minden és most is potyog a "felszakadozott" felhőből...
Nálam semmi, alig hullott valami nagyon aprószemű hó, de nem látszik meg semmi. Érden sem kell lapátolni szerintem holnap!(még).
Mert keddre és szerda hajnalra most látszik nagyobb havazás, de hogy abból is mi lesz az majd kiderül..
Várj még egy kicsit, hagy pusztuljanak el a kártevők és a bacik a jó erős mínuszokban.
Öt hét múlva március, már számolhatjuk a télből hátralévő napokat.
Még az jutott eszembe, ilyenkor irigylem egy kicsit aki vidéken lakik.Tegnap még Pesten is olyan szikrázó csillagos ég volt, hogy szabad szemmel látszott az Orion-köd.Mi lenne, ha nem volna ekkora világosság itt!
Szerintem nem feléjük indult.Pesten egy szem se esett, végig verőfényes délután volt, és most reggel is szikrázik.Hőmérséklet mínusz végtelen.
Jégcsapok lettek a bajszomon, mire elértem a HÉVet.
Nem tudom, felétek indult-e innen, a nyomában szép napsütés, de alapos hideg érkezett... Most mínusz rengeteg van kint, 10 fok körül biztosan...:(( Iglut viszont remekül lehet barkácsolni, ha van miből...:)