igyexik az ember, ráadásul én úgy emlékeztem, hogy 43 pontot írtam... szal még örültem is neki, hogy a Debrecen elhibázta az utolsó extrát. ha berúgják telitalálatom van 42 ponttal...
Na ma dolgoztam és király volt!Igaz gogy az összes főnök engem baszogatott azzal hogy ez meg az nem volt jó a múlthéten de mivel semmi közöm nincs hozzá ezért nem tudtak felbaszni.Viszont tök jó a hangulatom és nyugottabb vagyok.
Ziti!
Ez nagyon kemény...............valóban sírva röhögős.Egy pil'ra azt hittem Borisz az:))))
Ok nem tudtam csak tegnep láttam ahogy feleségem az iwiw-et böngészi és akkor jutott eszemben hogy te írál hogy van.Akkor jó ha van:))))
Toka!
Remélem Balázs olvasta a kérésedet és nem fogja felrakni azt az eredményt.A másik már én is gondolkodtam rajta hogy elkérem de nem vagyok benne biztos hogy kell nekem egy ilyen miújság..........még vacilálok
Hello!Kellene nekem egy xl-es póló meg egy sapka!Valaki leírná hogy mennyibe kerül??Zoli jó lenne ha a november 3.ai edzésre lehoznád!(már ha megoldható)Előre is köszi.....Ki ellen lesz a srimmage?
Patriots-ot nem írjuk ki akkor de ááááá mi volt tegnap is...a Macik megőrültek...Rex csak úgy hajugált a Muhamaddan meg a többek meg mindent elkaptak....elég jóó kis meccs volt...McNabb meg nem találta meg önmagát csak az uccsó 2 percre azzal meg ugye nem lehet nyerni...a Raiders meg megmutatta eléggé miért is olyan híresen jóó a védelmük...hja és persze a Giants is alázott kicsit...
..hja Geri rájöttem miért mondtad hogy szaggat neked a www.viidoo.com !
hna nekem tetgnap este 6óra meccsnézés közben kétszer akadt be..de nem azért mert olyan jó a netem hanem mert te valószínűleg (meg lehet mások is)egyből a nagy sport csatornát az ESPN-t kapcsolod be és az tényleg gyakran akad...de a FOX meg a CNS az eszméletlenül jóól fogható...próbáld meg majd ezeket....szerintem ezek már élvezhetőek...