Itt is változatos idő volt.Reggel a városon túl elég nagy köd volt,Szolnokon semmi.Dél körül havaseső csapkodott,megbántam azt is,hogy kimerészkedtem a jó meleg szobából.Visszafelé a 4-es nedves,de jó volt.Este Kisújon 3mm-t találtam a mérőben.Tanulj,Ferrihurri,mert mögbux!:)
Gratula Tozatu! Tényleg elhúztatok azzal az esővel, Kenderesen pedig 20mm esett akkor, hétfőre ott szinte semmi, nálam hétfőre Szegeden 6mm lett,mert hajnalba indultam vissza Szentesre, és hajnalban mikor szállok a buszra 5:30-kor még mindig eső esett Szegeden, de nem mentem 10km-t észak felé Algyőnél már havazásba ment át és végig Szentesig havazott, ami 7h felé elált,de nem maradt meg semmi +2fok volt. Ma pedig 13h-kor havazott, előtte havaseső minden volt, 14:20-kor havazott a legerősebben, de a magas hőmérséklet miatt ma sem alakult hi hótakaró.
Látom, szépen nedvesedik mindenfelé... Itt hétágra süt a nap, igaz, hidegebb lett egy kicsit, de nyoma sincs csapadéknak. Tegnap kissé beborult, el is kezdett esegetni, de semmi jelentős...
Szia! Nálam is esik most de eddig csak 4mm, Szolnok és környéke már jobban áll sokkal ahogy néztem.Nálam a Január eddig 20mm.De itt +6.5fok van, mintha tavasz lenne, úgyhogy a havazás félrerakva..
Az előrejelzésről meg annyit, hogy tényleg most egy hidegebb időszak jön a jövőhéttel kezdődően, de annyira bizonytalan az előrejelzés, hogy én már csak a jelennek hiszek, és a mért adatok érdekelnek inkább!:)
Geomatikából...:) Már "csak" állattan, aztán kész a féléve...:)
Jövő héten kapod a CD-t, sajna a napokban a technika ördöge kibabrált velem, itthon is, a munkahelyemen is, már elvonási tünetek jöttek...:) A címedet viszont csak most tudtam megnézni ismét...
A beharangozott eső, borús idő nem ért ide... Hűvösebb lett, de ragyogó napsütés, egész nap...:)) Lesz még tél, vagy elővehetem a kerti szerszámokat végre??
Örülök, hogy nem haragszotok az elrontott linkelésért. A hétvégén majd készítek még ilyeneket./Én idejárok futni. De nem télen.:)/
Majd mutatok jégfalat is, csak az akku addigra lemerült mire visszafelé jöttem.
Ma Pesten jártam, visszafelé Füzesabonytól szürke sűrű köd várt. A pesti időt nem mondom, úgyis tudjátok.:))
Imádom ezt a helyet!
Mennyit kirándultam errefelé!
OFF
És Te beszélsz, hogy nem jutsz képcsináláshoz?(a másik topicban)
Ez király kép, de ha elfogadsz egy kis tanácsot, legközelebb menj át az út túloldalára, mert a szalagkorlát ronda.
ON
Szép estét!! Szentesen vagyok a kollégiumban internethez kerültem!:) Magyarliba! De jól megy a lányodnak gratula!! Tegnap Szentesen 0óra 24perckor kezdődött az eső,5mm lett tegnap reggelig,ezt onnan tudom mert fenntvoltam még, mert irodalmat tanultam.. hogy a témazáró jól sikerüljön, 2:30-ig voltam fennt hogy megtanuljam, de ha ez is rossz jegy lesz akkor már nemtudom mit csináljak, a tanárnak megmutatom ezt a fórumot, hogy lássa, hogy meddig tanultam!!:))))
Még mindig én vagyok. Lillafüred, Hámori tó befagyott állapotban. Errefelé betakart mindent a hó, ma délutánra el is olvadt szinte az egész. A csapadékmérőben 18 mm folyadék van.Volt.Mostmár eldugulok.:))