Keresés

Részletes keresés

athos777 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 782
próbálj probiotikumot szedni, ha nem megy, élőflórás joghurt reggelire. Talán segít. de szerintem egy idő után hozzászokik majd a gyomrod. (és kevés vízben old fel, 50g hez max 3dl. remélem nem tejjel iszod...)
Előzmény: azsem (781)
azsem Creative Commons License 2006.07.26 0 0 781
Chainie gratulálok! Látszik az a fejlődés, ne akarj egyszerre sokat, fogsz még fejlődni, remélem kapunk néhány hónap múlva is képeket :)
Már bánom hogy én nem csináltam magamról mielőtt elkezdtem...

Nálam meg előjött egy olyan problema hogy a fehérje turmix meghajt... Amíg kis kiszerelésben kóstolgattam tehát <1kg (whey pro) addig nem volt gond, most vettem egy 6 kilós bödönt és fosok tőle... Csökkentettem az egyszeri adagokat 10 grammra és mindíg eszek mellé tojást is, így hátha nem lesz gond, holnap kiderül....
:-/
Előzmény: Törölt nick (777)
BBéci Creative Commons License 2006.07.26 0 0 780
 Csak így tovább!
Ayreon Creative Commons License 2006.07.26 0 0 779

Ne legyél már bolond, qrva sokat fejlődtél, igaz, tagadhatatlan, hogy a barnulás is sokat dob a két kép közti kontraszton, de akkor is. Az alkatod is jó!

És amellett, hogy néha már fárasztó módon értetlen vagy:), iszonyat elismerésem azért mert egyedül van lelkierőd edzeni, és nyomni napról napra akár ebben a dög melegben is, szóval nyugodtan könnyezz, meg lelkizz, de abba ne hagyd! a második 3 hónap a döntő, ekkor fogsz a legszebben fejlődni, mert az izmaid már tudják mit kell tenniük, és még jócskán tudnak is fejlődni!

Úgyhogy hajrá!

athos777 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 778
ne legyél csalódott, szerintem sokat fejlődtél. ez a sportban 3 hónap nem sokat jelent, de bíztató a fejlődésed. csak ne hagyd abba. edz keményen, egyél jól, és még sokkal többet is el tudsz (fogsz)érni. 3év után magadra se fogsz ismerni. én is így voltam vele (68kg=>101kg naturálba). az elején szinte hetente néztem mit fejlődtem. de egy év után már nem nézii ezt az ember annyira, megszokod, hogy az edzés az életed része. ekoor én úgy fejlődtem rengeteget, hogy észre se vettem.

szóvar még1x: szerintem nagyon jó az eredmény amit elértél!!! CSAK IGY TOVÁBB!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 777

Khm...

Hát itt lenne az elmúlt szűk 3 hónap "eredménye"...csalódott vagyok, mert élőben valahogy jobban mutatnak a változások.

Valahogy más, mint a képen, amin -valljuk be- nem sok a különbség.

Heti 3 edzésnappal, kábé 60-70 perc/edzéssel csináltam, és még annyit, hogy az első másfél hónap alatt azért rengeteget változtatgattam a gyakorlatokon, szériákon, ismétléseken és kábé 4-5 hete csinálom a "standard" ütem szerint, amit a Ti tanácsaitokkal alakítottam ki. Sokszor el is hagytam egy-két edzést tanulás, munka és egyéb okok miatt.

Nem szedtem táplálékkiegészítőket, fehérjét és ilyen cuccokat, talán valamit keresek, hogy jobban fejlődjek a jövőben.

Köszönet jár Nektek a segítségért! Nagyon sok köszönet; emlékszem pl amikor egy egész edzést CSAK a bicepszre akartam fordítani...ma már röhögök, hogy mekkora hülyeség volt!

Ayreon, Izleo, Mirrmurr, BBéci, Dorien, BigDaddyZ, athos777 (nem fontossági sorrendben) és a többiek is sokat segítettek és remélem segítenek is még!

No, mielőtt elcsordulnak örömkönnyeim, beszéljenek a felvételek (igyekeztem ugyanoda állnmi és nem feszíteni!)! :-)

HALI

before-after2
athos777 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 776
a fekvenyomásról: a lábadat semiképp ne tedd fel a padra. a homorítás téma már kicsit árnyaltabb (szerintem). ha nem homorítasz fny közben, akkor megnöveled a gyakolat mozgástartományát, annak is az alsó részét, ahol a legjobban dolgozik a mell. homorításnál több más izom (váll, hát) is bevonódik a gyakorlatba. ezért lehetséges a nagyobb súly használata.

persze sokminden számít még, a fogásszélesség (melledzésnél a széles fogás előnyösebb), a felkar helyzete nyomás közben (melledzésnél a lehető legtávolabb kéne a könyököt mozgatni a törzstől.

én mostanába erőemelő mószerrel nyomok, mert fusztrál egy kicsit, hogy sokat gyengültem a diétám alatt. egyébiránt ha alaposan bemelegítessz, ér rendesen fekszel be a suly alá, akkor nem kell sérüléstől tartanod.

bicepsz: bolhából csinálsz elefántot. tök mind1, én először megcsinálom az eggyikkel, majd a másikkal a teljes szériát. de ha felváltva csinálod, gondolj arra, hogy eméletileg csökken az intenzitása a gyakorlatnak, ha az ismétlésk közöött van ideje pihenni a karnak.
Előzmény: Törölt nick (772)
Dorien Creative Commons License 2006.07.24 0 0 775
"A váltott egykezes emelésnél (BICEPSZ) és az előre emelésnél (VÁLL) melyik módszer a helyes?

1., a kezek egyszerre is mozognak, tehát amikor az egyikkel leengedem a súlyt, a másikkal emelem (mintha "futnék" pl a váltott egykezes emelésnél)

2., vagy megvárjam, míg az egyik kezemmel leengedem a súlyt és csak ezután kezdjek bele a másik kézzel az emelésbe (mint 50Cent a videoklipjében)"

Én a kettest preferálom. Az első könnyebb a lendület miatt.
Előzmény: Törölt nick (772)
Dorien Creative Commons License 2006.07.24 0 0 774
"Csak azt nem értem, hogy ha semmi sincs benne, miért reklámozzák IZOTÓNIÁS SPORTITAL-ként???"

Mert az, nem pedig fehérjeturmix.
Előzmény: Törölt nick (771)
Dorien Creative Commons License 2006.07.24 0 0 773
"...Mögém is állt a drága, majd amikor levettem a súlyt és épp sz*rtam össze magam megcsörrent a mobilja, ő meg felvette!..."

Ilyen nekem is volt guggolás közben. Azóta ettől a jóembertől nem kérek segítséget.
Előzmény: Ayreon (770)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 772

Még valami:

A váltott egykezes emelésnél (BICEPSZ) és az előre emelésnél (VÁLL) melyik módszer a helyes?

1., a kezek egyszerre is mozognak, tehát amikor az egyikkel leengedem a súlyt, a másikkal emelem (mintha "futnék" pl a váltott egykezes emelésnél)

2., vagy megvárjam, míg az egyik kezemmel leengedem a súlyt és csak ezután kezdjek bele a másik kézzel az emelésbe (mint 50Cent a videoklipjében)

???

Fifty elég izmos, talán Ő csinálja jól? :-) Vagy mindegy? Én mindkét módom kipróbáltam, talán a 2., mód picit nehezebb, de nem vagyok meggyőződve, hogy az a jobb...

THX, Seeya

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 771

:-DDD, de, a 60 kilóval edzek az erőemelő világbajnokságra!

Oké, akkor igyekszem nem homorítani. És leteszem a lábam.

Más: ma a Corában a súlyok mellé be volt téve egy nagy paraván Gatorade, hát leemeltem egy trópusi izűt...csak 6g ch van decinként benne, így vettem egyet (tudjátok, a cukor miatt ez nekem nem rossz...).

Viszont mikor itthon jobban átnéztem, észrevettem, hogy nem sok semmi van benne: 25 kcal energia, no fehérje, no zsír. Nátrium 52, klorid 47, kálium 12 és magnézium 5 milligramm...khmm...szóval ez nuku, semmi, nyista, UGYE?

Csak azt nem értem, hogy ha semmi sincs benne, miért reklámozzák IZOTÓNIÁS SPORTITAL-ként???

No ennyit erről, kidobtam 200Ft-ot az ablakon (azért ma edzésen ezt iszom;-))!

HALI

Előzmény: Dorien (768)
Ayreon Creative Commons License 2006.07.24 0 0 770

Most jöttem edzésből. Fekvenyomás is volt, és megkértem a recepciós kiscsajt, hogy a csúcsnyomásnál segítsen. Mögém is állt a drága, majd amikor levettem a súlyt és épp sz*rtam össze magam megcsörrent a mobilja, ő meg felvette! Felvette b*zmeg és ott csicsergett felettem, majd a 20-as kis karjával, félkézzel akart segíteni az utolsó nyomásnál felhúzni a súlyt. Azt hittem meghalok a félelemtől, de sikerült felrakni a helyére a rudat. Abban a pillanatban ki tudtam volna osztani egy pofont.

Most már csak röhögök...

lzleo Creative Commons License 2006.07.24 0 0 769

A lábad maradjon lent. A hátad túlzott behajlítását elkerülheted, mégpedig úgy, hogy nem hajlítod be túlzottan.  :)

Az emberek általában többet tudnak kinyomni negatív fekvenyomással, mint simán (nekem úgy 10-15 kilóval megy jobban a negatív), és azért szeretnél te is ösztönösen homorítani a fekvenyomás közben, hogy könnyebben kinyomd a súlyt. Nem kell megkönnyíteni a mellizmoknak a dolgot, próbálj meg homorítás nélkül nyomni.

Én láttam már olyat is, hogy a gyerek nemcsak felrakta a lábát a padra, hanem a derekát felemelte mint állat. Hát igencsak érdekes volt látni.

Egyébként nálam inkább a ferdepados nyomásnál érezhető, hogy homorítani akarok.

Előzmény: Törölt nick (766)
Dorien Creative Commons License 2006.07.23 0 0 768
Ne tedd fel, rontja a stabilitást és így csak kisebb súlyt tudsz kinyomni.
A hátadat ne görbítsd, ha túl nagy a súly, akkor csökkentsd. A mellizom feszülésére kell koncentrálni, nem a kilókra menni. (Hacsak nem erőemelőnek készülsz.)
Előzmény: Törölt nick (766)
athos777 Creative Commons License 2006.07.23 0 0 767
biztos jó az étrend? a wheypróval nem jársz rosszul, meg se tudom számolni hány vödörrel nyomtam már le. a dextrózzal vigyázz, csak edrés után használd (max 50g, e inkább csak 30g), esetleg reggel ébredés után.

a mass pro felejtős (ANSt én nem vennék) és nem is olcsó.ha mindenképpen tömegnövelőt akarsz, akkor itt van ez:
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=541
vagy ezt:
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3017

szerintem ezek a cuccok jobban megérik (garantált minőség)

ultimate tessavó is jó, én most ilyet használok. (isopreme) a sima koncentrátum 9000 körül van (2.3kg)

ja, és csak edzés után érdemes használni, meg esetleg reggel.
Előzmény: Törölt nick (764)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.23 0 0 766

Hali,

pfú, jó sokat kellett visszaolvasni a topicban, felpörgött rendesen! :-)

No, mit gondoltok, fekvenyomásnál a lábaimat feltehetem a pad végére, hogy ezzel elkerüljem a hátam túlzott behajlítását? Jelent ez valamiféle sérülési kockázatot?

Köszi, hali!

Dorien Creative Commons License 2006.07.22 0 0 765
Inkább vegyél tejsavófehérjét (Cytogen Whey Pro) + szőlőcukrot.
Előzmény: Törölt nick (764)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.22 0 0 764

nos az étrend megvan..

tömegnövelőt mikor kezdjek el szedni? még alapozzak 2 hónapot és utána? (mivel még nem dolgozom nem vagyok tele lével ezért Mass Pro-ra gondoltam. ha jól kiszámoltam ez jó 10 edzésre, azaz 3 hétre.)

Mirrmurr Creative Commons License 2006.07.21 0 0 763
Én minden megmondást fenntartással kezelek. Alapvetően a "kételkedj!" filozófiáját szoktam követni. De a fedettségről szóló rész alapvetően igaz.
Előzmény: athos777 (761)
Ayreon Creative Commons License 2006.07.21 0 0 762
Reklámcégnél dolgozom és többek közt fitness termekben is hirdetünk...
Előzmény: Dorien (749)
athos777 Creative Commons License 2006.07.21 0 0 761
azér a Radnai okoskodását nem árt némi fentartással kezelni. olyan, mint a Norbi...
Előzmény: Mirrmurr (760)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.07.21 0 0 760
Nőknek ez hasznos lehet. Akik meg nagydarabok akarnak lenni, azok ez nem árt.
athos777 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 759
az izomláz nem jelent semmit. kezdőknek azt szoktam mondani, hogy nincs is izom ami fájjon... :) az izomláz mindenkinél más, még testrészenként is eltérő lehet.

én pl a vállamba sosem érzek izomlázat, mégis ez a testrészem a legfejlettebb.

a combba, vádliba meg olyan az izomláz, hogy az első nap alig érzek vmit, a 2. napon beledöglök a fájdalomba, 3. napon még lefelé is alig bírok menni a lépcsőn, a 4. napon már csak felfelé fáj, az 5. meg olyan, mint az 1.nap.

a péktermékekkel csak óvatosan, én csak akkor eszek ilyet, ha minden kötél szakad. ha teheted, hagyd ki a kenyeret, kiflit, zsömlét. meg az összes többi cukros sz** is szemét.
Előzmény: Törölt nick (758)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 758

köszike, találtam durumzsömlét is :-)

túl vagyok már a második edzésemen. minden gyakorlatnál annyi súllyal amennyivel épp meg tudom csinálni. (3*8)  edzésnapon izomlázam van de már másnap nem. normális ez?

Előzmény: athos777 (757)
athos777 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 757
a kaja mindennap ugyanaz. a Rizs alap. de tömedeléskor chnak mehet a főttkrumpli, müzli(zabpehely), durumtészta, teljeskiőrlésű (rozs)kenyér (ha kapsz ilyet egyáltalán a boltba) Én tömeget legkönnyebben a durutésztával tudok felvenni, szeretem, sokat birok megenni belőle, és gyorsan emésztem. fehérjének tömegeléskor hús, főleg csirke, pulyka meg marha (lapocka, kurvajó pörköltnek! de csak kevés olajjal!!!), tojásfehérhe még ami bejön, nameg edzés után whey. de erről lentebb már írtam...
Előzmény: Törölt nick (753)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.07.18 0 0 756
Ugyan, ezt a címet tőlem nem lehet elvenni:)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 755
egyelőre izomtömegnövelés :-)
Dorien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 754
Dehogy, inkább kérdezz hülyeségeket, minthogy csináld őket. :)
A kajálás attól függ, hogy mi a célod. Izomtömeg növelés vagy zsírégetés (szálkásítás).
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 753

sokadik hülye kérdésemmel kiérdemelném már a topic balf@sza címet

ezt a rizseshúsos kaját csak edzésnapokon kell enni pihenőnapokon meg lehet egy kicsit lazítani, vagy pont fordítva? (persze akkorse fogom magam telenyomni kenyérrel meg sütivel)

Előzmény: Dorien (748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!