A bullpen csodot mondott (Torre 4szer cserelt...) es 6-9 es vereseg lett belole. :((
A 7. meccsen ismet talalkozik Clemens es Martinez.
Ez pedig a "life long Cubs fan" nyilatkozata:
"I had my eyes glued on the approaching ball the entire time and was so caught up in the moment that I did not even see Moises Alou, much less that he may have had a play. Had I thought for one second that the ball was playable or had I seen Alou approaching, I would have done whatever I could to get out of the way.
I am truly sorry from the bottom of this Cubs fan's broken heart"
Most hallom, hogy a srac (akinek egyebkent biztonsagiak gyurujeben kellett elhagynia a stadiont) nevet nyilvanossagra hozta nehany Chicago-i lap es masnap nem is tudott dolgozni menni.
Nem is ertem hogy tehet valaki ilyet a sajat csapataval, de az a legmegdobbentobb hogy az eset kornyeken mindenki ugyanugy nyult a labdaert...
Nezem a Yankees meccset: eddig 2 inning utan 1:0 Giambi home run-javal.
Na most láttam a Cubs meccset. Ilyen nincs!
Amit gondolok arrol a gyerekről az nem túl pozitiv arra az "ember"???-re nézve. Ugyhogy inkább semmit se irok. A Moises Alou (nem a Lofton) különben is mindent belesüritett egy szóba: FUCK!
Az 5.ben tényleg meleg volt. Bases loaded 2 out és Ramirez üt. Kicsit aggódtam különösen annak tudatában, hogy előtte ütött egyet a Green Moster tetejére.
Nagyon fontos meccs volt, amit vegul mlb tv-n neztem. Bar a kep nehanyszor szetesett es kicsit elmosodott volt, nem bantam meg hogy megvettem.
Wells es a vedelem jol teljesitett (Jeter, Soriano es Matsui mind szepet mentettek), igy hiaba volt a Bostonnak tobb lehetosege (3. es 5. eleg meleg volt) nem tudtak elni veluk.
4-2re nyertünk Bostonban így már csak egy győzelem kellene. Mindkét meccs hazai pályán az esély adva van.
GO YANKS!!
A Cubs meg köszönje meg annak a 12 éves kisfiunak, hogy nem verte meg a Marlinst és kikapott. A hülye. Szerintem Lofton egy kanál vizben meg tudta volna folytani.
Abban igazad van, hogy ha Pedro bevárja az öreget és csak az utolsó pillanatban ugrik el előle, akkor Zimmer saját lendületénél fogva esik hasra :-)). Így most Pedro az ellenkező irányba nyomta le.
MÁS:
Ma este 10-kor lesz a Yanks-Boston? Jön vki a Boxutcába? Én csak fél 12-ig tudom nézni, mert akkor megy el az utolsó villamos. Bár ha nagyon izgalmas lesz, és nem rúgnak ki minket a sörözőből, akkor végignézem.
Azert volt elozmenye a Pedro - Popeye meccsnek. Mikor a Pedro ledobta a Garcia-t a Zimmer eleg csunyakat mondhatott neki, mert a Pedro neki mutogatta az egyezmenyes 'mentalisan kihivasokkal kuzdo' jelet.
Es hogy Zimmer megertse, ezt szoban is megerositette.
Es amikor kirobbant a nagy kozos verjuk szet az ellenfelet, a Zimmer egybol nekiment a Pedro-nak.
A Pedro meg csak nem alazza meg magat hogy elszalad egy 182 eves ember elol. Lefogni meg probaltal mar duhos embert aki ketszer olyan nehez mint te? Nemigen volt valasztasa.
Osszefoglalva: Egy embernek volt joga nekimenni a Pedronak, es az a Garcia. Ő nem tette, es nem hiszem hogy barkinek a segitsegre szorulna. Amit a Zimmer csinalt nagy hulyeseg volt.
Szerintem a lényeg az, hogy a chello-nál stabilabb legyen a szélessávú kapcsolatod, mert kb. kib... jó!
Igaz nekem csak 15-ös monitorom van, de kiraktam full screenre, és leszámítva a közelképeket jó min?ségü volt a kép.
Mondjuk én nem az él?t néztem, hanem másnap a felvett meccseket!
Szerintem egyik kutya, másik eb. Egy edző (még ha csak bench coatch is), nem engedheti meg magának, hogy nekirohanjon egy játékosnak. Szerintem Zimmer helyből utálja a dobókat, Pötire is volt már egy-két nem túl hízelgő megjegyzése régebben.
Állítólag egyszer őt is fejbetalálta egy dobó és azóta van egy acéllemez a fejében.
Ettől függetlenül Hockey-vel értek abban egyet, hogy Pedro-nak elég lett volna félreugrania vagy lefognia az öreget. Amint a felvételből láttátok, ő szánt szándékkal fellőkte, lenyomta a földre. Azt hittem, Pedro ennél azért értelmesebb, de hát mindig csalódni kell.
elég csúnyán ferdítesz!!!!!!!! a vén trottyos támadt Martinezre, és csak azt kapta, amit érdemelt. egyébként Martinez nem ütötte meg, csak úgy seagalosan földhöz baszta, miközben a tata ütését próbálta kivédeni...
sajnos a jenkik nyertek de legalabb hazaertem Aramis Ramirez Grand Slam-jere az elso inningben :))) 4 - 0 ra vezet a Cubs.
Nem sok kellett volna hozzá, hogy tömegverekedés törjön ki a meccsen. A 4.ben Clemens majdnem fejbe dobta Ramirezt. Ő ezt kicsit nehezményezte. Pillanatok alatt mindkét bench a pályán volt ordítások, üvöltések a másik fejébe. Egy füles csattant csak. Az a mocskos Pedro megütötte és földredobta Zimmert. Hát nem egy súlycsoport és korosztály. Leközelebb találhatna magának egy rendes ellenfelet. f@kkkk
"The Cubs now have a 2-1 lead in the best-of-seven series and can clinch the NLCS this weekend and still have time to stop in at Walt Disney World before the World Series begins."
Nem csak a Pitchert cserelik le Pinch Hitter-re, hanem barmelyik jatekost le lehet hozni.
Es a PH-nak nem feltetlenul kell lejonnie. A csere a Nemzeti ligaban tortenhet mint Double Switch. De lehet a pinch hit utan vedekezesi csere is, amely esetbetben masik jatekos jon le.
Mikor a dobót le cserélik arra az időre amig ütnie kellene. Ilyenkor jön egy ütő és helyette üt. Mikor vége a támadásnak akkor a PHnak kellen dobnia de őt is lecserélik értelemszerűen egy dobóra. Ennyi.
Na csumi mindenkinek, végre be tudok nézni ide.
Kerülök minden baseballos oldat két hete:)))
Most néztem meg a két Florida meccset egymás után.
Hát itt minden volt amitől qva jó ez a játék.
Mint nyársorrú hal drukker, isteni volt az első meccs, a második, ....... hááát.
nem hittem a szememnek, ha semleges néző lettem volna....
Aki nem ismeri a baseball-t annak csak ezt a két meccset kéne megnéznie és már tudná is mitől döglik a légy.
Hómránderbi kérem szépen homránderbi.
Na most jön három hazai győzelem és a Boston a döntőben ;)