Shooting Star, Feel Like Makin' Love???
én már egy ideje mélyrehatóan keresgélem a neten a b-sidés nótákat, de erről a kettőről még nem hallottam/olvastam
mik ezek?
bootlegek, vagy studiómunkák?
az király, jöhet az új album!!
szerintem sokkal jobb Bruce akármelyik szólóalbuma mint a médenes Brave new world
szerintem az az anyag ritka gyengére sikeredett
Nyugi, csinál. 2002-re igéri az új stúdió-szóló albumot, s gondolom ismét Roy Z és Adrian lesznek a bárdosai. Egyébként nem tudja valaki, hogy a csak Japánban megjelent Man of Sorrows maxit, amin az említett 4 változat van, lehet-e valahol kapni? Meg azt nem értem, mire volt jó ez a válogatás lemez? Kiadhatta volna a 2 új számot + az összes b-side nótát, biztos az is ráment volna 2 CD-re, pl: a No Way Out-ból miért csak a 2. rész került rá a lemezre?
átvertél, mert 4600 volt!!!!
egyébként nem rossz az anyag, bár nagyon fájlalom, hogy a The breeding house nem került rá.
úgy látom Bruce mester nagyon csípheti a Man of sorrows-t, mert ebből a dalból eddig is 4 fajta studióverzió (original, radio edit, (orchestral, spnish) volt, ezt megtoldota még eggyel, amit a kettes cdre pakolt rá
mellesleg ez elég gagyi, szerintem tökszar a hangzása és Bruce hangja is tök nyávogós
na mindegy
ettől függetlenül imádom az albumot, meg Bruce szólókarrierjét.
remélem azért csinál még Maidenen kívüli melókat is Roy Z.-vel meg Adrian Smith-szel
Szuper ez az anyag (Best of Bruce Disckinson), bár nem vagyok a válogatás CD-k híve, de hát a 2. CD-ért megérte, hamár úgyis 1 CD árában volt a 2 :))) Szerintem csak a válogatás CD-t önmagában nem sokan fogják megvenni. Mindenesetre tetszik ez az 1-et fizet 2-t kap hozzáállása Bruce mesternek. De még így is maradt jópár b-side-os dal, meg ritkaság, ami nem került rá a CD-re, pl: Shooting Star, Feel Like Makin' Love, Travelling In Style,...
A Headbanger címe: Budapest, XIX. ker. Pannónia út 1. (a Határ úti metrómegállótól néhány sarokra), nyitva: H-P 10-19, szombat: 10-14 órág. Telefon: 280 1571.
Hammer Barlangban jövő hét keddre mondták a Dickinson duplát, de most kaptam egy mailt, hogy mehetek ma érte, félretettek egyet. Árat nem írtak, de majd beszámolok este.
Kalózban csak a mostanság kapható "Scream for me Budapest!" dupla CD második felének az anyaga van, ami a Dickinson szólóturnéjának két pesti koncertjét tartalmazza. Az egyik a III/III-as klub felvétele, a másikat már nem tudom de az is jó.
Úgy látom, itt páran félre vannak informálva. A CD Európában szeptember 25.-én jelent meg és csak egy szimpla CD lesz (1 db CD-ből áll a kiadvány), de az első "szállitmány", tartalmazni fogja a bónusz CD-t is, természetesen árban nem különbözik a két változat egymástól, 5500 HUF körül lesz az ára, akár a "normál"-t veszed, akár a duplát. Mindenkinek sok szerencsét a dupla változat "levadászásában"!
Hó végére ígérték, tehát szerintem a jövô héttôl már kapható. Tekintve, hogy dupla CD-rôl van szó, az árát 8000 forint körüli összegre becsülöm, plusz-mínusz tíz százalék. A dalok listáját lásd a 1035-ös hozzászólásnál.
A Smoke on the water, egy Smoke on the water feldolgozásokat tartalmazó maxin volt. (Ha jól emlékszek 3x volt rajta különböző előadókkal..) Eléggé régi kb. 10 éve hallottam először. Hol találtad, mert nekem már nincs meg valószínüleg. Cserébe elárulom, hogy Cozy Powell dobol a Dickinsonos verzióban...
És valahol lehet kapni ezt az első szállitmányból származó limitált bónusz CD-s változatot, mert itt nálunk (Miskolcon) azt monták a boltban, hogy még nincs, de az is lehet, hogy ezt is visszavonták, mert kb. 100 CD-t már visszavontak, ami kapcsolódik valamilyen módón a terrortámadáshoz. Remélem ezt a CD-t nem fogják visszarendelni a "Tower" miatt..
CD1 -
1. Broken
2. Tattooed Millionaire
3. Laughing In The Hiding Bush
4. Tears Of The Dragon
5. The Tower
6. Born in '58
7. Accident Of Birth
8. Silver Wings
9. Dark Side of Aquarius
10. Chemical Wedding
11. Back From The Edge
12. Road To Hell
13. Book of Thel (Live)
Special Bonus CD (Initial release only)
1. Bring Your Daughter ....To The Slaughter (Original Bruce Version)
2. Darkness Be My Friend
3. Wicker Man (Original Bruce Song)
4. Real World
5. Acoustic Song
6. No Way Out
7. Midnight Jam
8. Man Of Sorrows
9. Ballad Of Mutt
10. Re-Entry
11. I'm In a Band with an Italian Drummer
12. Jerusalem (Live)
13. Interview With Bruce
14. Dracula
számomra teljesen érthetetlen okokból a The breeding house nem lesz rajta, pedig ez a legjobb b-sidés Bruce dal (nem is értem miért nem szerepelt a Balls to picasso albumon)
egyébként aki még nem hallotta ezt a dalt, az gyorsan pótolja be!!!nagyon k*rva jóóóóóóó